שלום מיכל

toppop

New member
שלום מיכל

בהמשך לשיחתנו - כתב היד המזוויע שלי :) פופ

א. ממש קשה לראות ככה, זה צילום

תמונה של הדף, נכון
תקרא את הודעת המנהל בהקשר הזה. ב. (סטופ
) ממבט כללי אני יכולה לראות שסתם.... סתאם.... רחוק ממה שתיארתי לעצמי..... ג. לא עניינכם

jean

New member
צריך יותר פלאפל בפיתה ... ../images/Emo13.gif

אנחנו באינטרנט, זה קשה, אתה יודע ? אני מעריך את המאמץ שעשית והלכת לצלם את הכתב יד, אבל רצוי הרבה טקסט וסרוק. אני לא אומר לא לעוד מנת פלאפל, אבל אני לא לוקח חצי מנה
(אז, לסרוק ועם הרבה עמבה).

toppop

New member
../images/Emo51.gif על המאמץ

למרות האיכות הגרועה. לגבי פידבק - אז ככה - לגבי הגישה השכלתנית אני מניח שיש בזה מן האמת, ואלו הדברים שאני מתעסק עימם. אבל אני לא חושב שגישה זו אקסלוסיבית אצלי או שיש ניכור לנק´ המבט החברתית. אבל שוב - זה מה שאני רואה - ולא בהכרח האמת. מקווה לשלוח סריקה טובה יותר בהמשך (אחרי המילואים...) תודה

אריק!

New member
מזכיר יותר רצועות

ספגטי צרות במיוחד מאשר פלאפלים ויש להניח שיש כאן עדיפות ברורה לעולם הרוחני, אנליטי ובקורתי על פני העולם החברתי ו היום יום, אלא מה נסיון מוגבר להבין את המציאות החברתית ( אופקית ) באמצעות תצפית ומאפיינים שעומדים בחוקים שכלתניים עלול לגרור ריחוק וניתוק של חוסר הבנה, של אי התנסות, וכך העיצות המלומדות איכשהו לא מתיישבות עם ההגיון הפשוט. יחד עם זאת, הכרעת האינטלקט וההתמחות עשויים להביא אותה לרמת מקצוענות ומומחיות מעל לסביבתה, מה שיפגע גם באינטגראציה. ללא ספק תהיה לך בקורת מנותחת להפליא על ניתוחי זה.

הי אריק! ../images/Emo13.gif אני לא יודעת אם אתה

צודק, זה יגיד האיש. אני כן יודעת שהרושם הראשוני שהאיש עושה ממש ממש מדויק למה שכתבת
סחתיקה

אריק!

New member
את מכירה, נפגשת

עם האיש ? טוב, קצת נמאס גרפולוגיה אז ספור קצר, לפני שעתיים ישבתי עם הבן שלי ושתינו תה, אגב, הוא ממש לא מאמין בגרפולוגיה, והקראתי לו מהעתון כותרת של דיווח משטרתי על עליה באלימות במשפחה, כשהגעתי למלה אלימות נתתי פליק חזק על השולחן והוא מהבהלה נתן זינוק באויר ושפך על שנינו תה רותח. לקח לנו הרבה זמן להרגע מהצחוק. אגב, כשאני מוצחק או מבודח אני הולך להסתכל על כתבי יד שנשלחו לפורום ( לא אגיד של מי ) והצחוק גווע מאליו. להתר´ אריק.

למעלה