שלום מטורונטו

ז י ק ו

New member
שלום מטורונטו

היי חברים, כן.. אנחנו קצת מתגעגעים חם פה אבל גם יורד גשם (מי אמר שבישראל הכל מושלם) הגענו אתמול, ודיי מנסים להתאפס על עצמינו.. אש ד"ש משם.. ותבלו

ברוך הבא../images/Emo160.gif

גשם בשמונה בבוקר ושוב בשלוש אחה"צ, לפחות כך כאן במרכז

וואו חברים זה פשוט לא להאמין....

אתמול זיקו ואני יצאנו לגיי וילג 'בזכות מכר טוב שההכרנו פה והוא לקח אותנו לאזור ל הגייז . וחברים יש לנו במה לקנות להם . היינו בבר של דובים ופשוט הזלנו ריר .... כזו כמות של דובים מכל הסוגים וכל הצבעים מראה מלבלב שכזה הצטערתי שלא לקחנו מצלמה להנציח את זה זיקו ואני היינו פשוט המומים ביכלל כל האזור הזה של הגייז מהמם ממש גטו אבל במובן החיובי של המילה הסאוונות שם הבתי קפה ביניני מגורים שלמים של גייז פשוט לקנא להם הלוואי עלינו ואגב הם כל כך נחמדים שזה לא להאמין אף אחד שם לא תופס עליייך תחת והם ידידותיים אלייך פשוט מהמם (יש לנו הרבה מה לילמוד) עד שהגענו למחשבה שניקנה לנו פה בית קיץ כזה אז תודה לך דיויד שחשפת אותנו ומקוים להגיע לשם הרבה בחודש הקרוב .....

stefan10

New member
תהנו ושיהיה במזל טוב בקרוב..

מחכים לשמוע את פעמוני העירייה...

what212

New member
לפי מה שאני הבנתי זה הכי שווה בסופי שבוע

אבל לי אישית לא יצא להיות שם בסופ"ש כשהייתי שם ויש שם (או היה שם) בחור ממש חמוד בסטארבאקס שליד

שמחתי להכיר אתכם ולהראות לכם מפלאי טורונטו../images/Emo13.gif

אתמול באיי טורונטו נערך פיקניק דובים שנערך פעם אחת בכל קיץ, ובמרחק דקות הליכה מאתר הפיקניק היה קהל של מאות אנשים בחוף הנודיסטים (שהוא, אגב, חוף עירוני מוכרז כ Clothing Optional Beach כלומר, אתה רוצה- אתה בעירום, לא רוצה - תלבש בגד ים, אפשר לומר ש80 אחוז מהאנשים הם גייז. יש לציין שאין שם אנשים שמתביישים בגוף שלהם. כולם חושפים אותו בשמחה ובטבעיות - מהדקיקים ביותר ועד השרירנים ועד הדובים הכבדים ביותר) כאשר תתפנו, זיקו ושובבי, תוכלו להגיע לשם, או בכוחות עצמכם במשך ההשבוע, או בסופ"ש איתי ועם החבורה שלי (אותם הכרתם בבר הדובים) אגב, אנחנו לא קוראים לשכונה הזאת גטו, אלא גיי וויליג'.

stefan10

New member
נו התחתנתם..???

איך היה ??? נו יש תמונות ??. התרגשתם והתנשקתם כמו ארנבים ??? אפשר לזרוק פרחים קטנים ??? לעשות קוללללווווו?

jjaki

New member
אתם זוג מתוק מאוד! במזל טוב.

תחיו באושר ובעושר עד 120 שנה.

למעלה