שלום- מטבח

מצב
הנושא נעול.

לילך87

New member
שלום- מטבח

שלום- מטבח
אנחנו עושים מטבח חדש אני מצרפת העתק של העיצוב שלנו הייתי רוצה לשמוע דעתכם לגבי שינויים ומינוסים או פלוסים המטבח פתוח לסלון מול הכיור והכיריים יהיה אי שיהיה גם בר כלומר יוכלו לשבת לידו עם הגב לסלון (עד 3 אנשים) כלומר הפנים של היושבים יהיו לכיור+כיריים באי יהיו 6 מגירות (3+3) כל המגירות במטבח נשלפות, במזווה הן נשלפות עד 1.50 מטר אם אני לא טועה מעל הכיור ארונות ולא קלפות אשמח לשמוע דעתכם תודה

לילך87

New member
הקובץ

שלום- מטבח
אנחנו עושים מטבח חדש אני מצרפת העתק של העיצוב שלנו הייתי רוצה לשמוע דעתכם לגבי שינויים ומינוסים או פלוסים המטבח פתוח לסלון מול הכיור והכיריים יהיה אי שיהיה גם בר כלומר יוכלו לשבת לידו עם הגב לסלון (עד 3 אנשים) כלומר הפנים של היושבים יהיו לכיור+כיריים באי יהיו 6 מגירות (3+3) כל המגירות במטבח נשלפות, במזווה הן נשלפות עד 1.50 מטר אם אני לא טועה מעל הכיור ארונות ולא קלפות אשמח לשמוע דעתכם תודה
הקובץ

Anin17

New member
העיצוב הוא סטנדרטי ורגיל

שלום- מטבח
העיצוב הוא סטנדרטי ורגיל
אין ליקויים מיוחדים חפשי הודעה תחת השם משתמש שלי בפורום שיפוץ ובניה עם הכותרת קצת על מטבחים פירטתי שם כמה נקודות חשובות שצריך לדעת לפני שמזמינים מטבח בהצלחה

א ו ר 8

New member
זה עיצוב?

שלום- מטבח
זה עיצוב?
תכנית מיושנת. אין פה שום רעיון עיצובי,-לפחות לא על פי התרשים החובבני הנ"ל. מבחינה פונקציונאלית- המרווח בין הכיור לכיריים אינו מותיר מרחב למשטח עבודה נורמאלי. מדוע ארון הכיור כל כך רחב אם ימוקם בו כיור בודד שרוחבו , לכל היותר- 60 ס"מ? טור המגירות הצרות נראה מסכן ומגוחך.(מגירות יפות ונוחות צריכות להיות ברוחב של 80-90 ס"מ מינימום) בקיצר - תבדקו . נראה לי שאפשר היה יותר.... בהצלחה!

לילך87

New member
השרטוט המתוקן

זה עיצוב?
תכנית מיושנת. אין פה שום רעיון עיצובי,-לפחות לא על פי התרשים החובבני הנ"ל. מבחינה פונקציונאלית- המרווח בין הכיור לכיריים אינו מותיר מרחב למשטח עבודה נורמאלי. מדוע ארון הכיור כל כך רחב אם ימוקם בו כיור בודד שרוחבו , לכל היותר- 60 ס"מ? טור המגירות הצרות נראה מסכן ומגוחך.(מגירות יפות ונוחות צריכות להיות ברוחב של 80-90 ס"מ מינימום) בקיצר - תבדקו . נראה לי שאפשר היה יותר.... בהצלחה!
השרטוט המתוקן
המגירות מתחת לכיריים רוחבן 80 ס"מ והגובה של העליונות 15 והתחתונות 30 ס"מ הפינה הימנית שבד"כ שמים בה סירים היא פינה מתה במקומה יש עגלת בקבוקים 15 ס"מ באי יש מגירות של 60 רוחב המזווה חולק ל- 2 דלתות תודה

לילך87

New member
מנסה שוב

השרטוט המתוקן
המגירות מתחת לכיריים רוחבן 80 ס"מ והגובה של העליונות 15 והתחתונות 30 ס"מ הפינה הימנית שבד"כ שמים בה סירים היא פינה מתה במקומה יש עגלת בקבוקים 15 ס"מ באי יש מגירות של 60 רוחב המזווה חולק ל- 2 דלתות תודה
מנסה שוב

mol3

New member
הערה קטנה

הערה קטנה
אני לא אדריכל ולא מעצב, אבל נראה לי שיש משהו אחד קטן. בהנחה שיש ילדים קטנים בבית, שמשתמשים במיקורגל יותר מבתנור (נניח מחממים אוכל כשחוזרים הביתה מבית הספר והבית ריק), הייתי שם את המיקרוגל תחתון ואת התנור עליון. הדבר יקל על השימוש לילד (נמוך) וימנע תאונה (התהפכות צלחת עם נוזל חם וכד').

alon20052005

New member
תיפני לנגר שיעזור לך עם את רוצה המל

שלום- מטבח
תיפני לנגר שיעזור לך עם את רוצה המל
המלצה על נגר טוב תיכנסי לאתר WWW.COUNTRY-KITCHEN.CO.IL

מצב
הנושא נעול.
למעלה