שלום,מחר יש לי ראיון

שלום,מחר יש לי ראיון

בחברה סלולרית לעבודת נציגי שירות,מה אתם מיעצים?תעזרו לי בבקשה

ראיון נטו? או גם דינמיקה?

בראיון עצמו, יש לשמור על ביטחון עצמי, ולחייך - חשוב. מעבר לזה, להראות רצינות. הטיפוסים שמחפשים לשירות הלקוחות הם אנשים רגועים, שירותיים, בעלי יכולת הסברה. דינמיקה קבוצתית זה כבר משהו אחר, לכל חברה יש את הדרישות הספציפיות שלה, בסופו של דבר יש לנקוט בגישה של "תהיה דינמי, אבל תן לאחרים להתבטא". כמו כן חשוב לא להשתלט על מהלך העניינים, ולתת לכולם לדבר.

את מוזמנת להיכנס לקישורים

בקטגוריית "נותן השירות השבועי" תוכלי למצוא מידע שיעזור לך. בנוסף במאמרים יש מאמר מצויין שכתבה 0יון שמפרט את תנאי הקבלה וכל מה שצריך לדעת בכל חברה סלולארית. אם ישארו לך שאלות, אנחנו פה. ו-שיהיה בהצלחה!

Mi Sh Mi Sh

New member
שיהיה בהצלחה :)

וכמו ש The missing link העיר- אל תשתלטי על הדינמיקה הקבוצתית, תגיעי נינוחה ורגועה זה מאוד חשוב.

תהיי עצמך!! ותוסיפי דברים שאין ב CV

צריך לבוא עם בטחון כמובן, אבל מאד חשוב להגיד את האמת. גם בדינמיקה קבוצתית לא להגזים בשום צורה ששונה מאופי שלך. מגלים את זה מהר. למעשה, ראיון עבודה זה כמו מבחן- צריך לדעת אילו שאלות שואלים בדרך כלל: 1. מדוע את חושבת שאת מתאימה לתפקיד? 2. מה החסרונות שלך ואיך את מתמודדת איתם? (אם לא שואלים אותך את החלק השני תמיד תוסיפי מעצמך כיצד את מתמודדת איתם) 3. מה אנשים אומרים עלייך ומה את אומרת על עצמך? 4. מה למדת ממקומות עבודה קודמים? - זה כמעט תמיד שואלים. למעשה בכל שאלה ששואלים מנסים לראות כיצד את רואה את עצמך. תמיד חסרון בנושא מסוים הוא יתרון מצד שני. מי שמודע לחסרונות שלו, ותמיד יש, זה כבר טוב. בדינמיקה קבוצתית שאלו אותי פעם שאלה מכשילה - מה למדת מהאנשים האחרים שהיו בקבוצה שאתה יכול לאמץ? לכל הסבר תביאי דוגמאות. בראיון כזה יבדקו יכולת הבעה בע"פ ויכולת המחשה מקווה שעזרתי. וכמובן בהצלחה!!

למעלה