שלום מחפש מעיל בסביבות ה500 (לא יותר). כמובן עם כל המיגונים וכו'. ליצור קשר במסרים
S sardukar New member 3/5/04 #1 שלום מחפש מעיל בסביבות ה500 (לא יותר). כמובן עם כל המיגונים וכו'. ליצור קשר במסרים
S sardukar New member 5/5/04 #4 תקשיבו אני מחפש מישהו שמוכר. אני רוצה יד שניה. אני יכול לקנות 600 ש"ח אבל המליצו לי לבדוק פה
Y YLEE New member 5/5/04 #7 ../images/Emo8.gifהלו ! פה זה פורום סולידי! לא כמו פורום הפושטקים שאתה מסתובב בו!
ק קוקי על סוזוקי New member 5/5/04 #10 נצל"שne seat ל-R6...אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים (לא למכירה,אלא אם פשוט יש אותו) אנא צרו איתי קשר במסרים.
נצל"שne seat ל-R6...אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים (לא למכירה,אלא אם פשוט יש אותו) אנא צרו איתי קשר במסרים.
ק קוקי על סוזוקי New member 5/5/04 #11 מקפיצה...רק פעם אחת... אם יש לכם או אתם יודעים למי יש-אני אשמח אם תפנו אליי במסר
ח חזקה מהרוח New member 5/5/04 #15 מי מחפש מעיל? יש לי 2 למכירה- חורף וקיץ מהממים, יאללה כנסו אליי למסרים.
ת תותח המגרשים New member 5/5/04 #17 תגיד לי, באינטרנט חיפשת?! אם לא אז הא לך שירשור מוצלח אודות קניית מעילים דרך האינטרנט!