שלום, מחפש המלצות

• פותח הנושא 8md
  • פורסם בתאריך

8md

New member
שלום, מחפש המלצות

לפחח אמין בעל נסיון טוב לא יקרן ושאנשים יצאו מרוצים ממנו בחיפושיות שלהם באזור ת"א ככה... וכנ"ל לגבי רפד לריפוד הגג...

oz buggy

New member
מתי תבינו?

מתי תבינו שאין כזה דבר פחח טוב ולא יקרן? אנשים מחפשים פחחים שעושים עבודות של 10 אלף שקל ב2000 שקל ובסוף הופכים את כולם ליקרנים. תתחילו להתאפס על עצמיכם אנשים,תתחילו להבין שבשביל רמה גבוהה צריך לשלם.ואם אין את האפשרות או את הרצון להוציא כסף על פחחות ברמה גבוהה,אז לפעמים עדיף רק לעשות תיקוני פחחות להוצאת החלודה ולהשאיר את האוטו ככה. 8md-זה לא משהו אישי נגדך.מקווה שתבין.

הילללה21

New member
היי עוז

תראה בהחלט קשה לי להסכים איתך. לפעמים לא צריך ללכת לפחח מקצועי ברמה מעולה בשביל שיעשה איזה תיקון קטן. הכוונה שלך היא להוריד את הצבע להגיע ליסוד, לזפת ולצבוע מחדש בתנור. לפעמיים הצורך הוא סתם בתיקון קטן של מכות חניה שפחח מאום אל פאחם יעשה אחלה עבודה ב100.

פחח בג'לג'וליה מתאים לך?

יש טוב ויקר ויש פחות טוב וזול. אין קיצורי דרך. הפחח בג'לג'וליה זול, אבל אל תצפה לאיכות גבוהה. אם אתה מוכן לשלם, יש את מי שצבע לי את החיפושית בת"א. עשה עבודה לא רעה, אבל תכין 5K-6K.

bug1973

New member
מה הכוונה פחח טוב? האם זה פחח שממש

שמקלף את הצבע הישן עד הברזל ומשייף את האוטו עד שהוא בצבע של ברזל, אח"כ עושה צבע יסוד+צבע נגד חלודה+צבע מיטאלי??? האם פחח טוב מפרק כל חלק וצובע בנפרד גם במקומות שלא נראים לעין?

דותן 121

New member
לא מסכים איתך בכלל

חשבת על זה פעם שפחח (נגיד בתל אביב) שנחשב לטוב ועושה עבודה איכותית צריך לשלם על המקום שהוא עובד בו שכירות ועובדים ועוד כל מיני דברים בדרך לעומת פחח בקלנסוואה שאני הולך אליו שהוא עובד ליד הבית לבד ואין לו הוצאות חוץ מהחומרים וחשמל והוא עושה עבודה יסודית ומקצועית ורואים בסוף תוצאות אחד בתל אביב לוקח על עבודה 7-8 לעומת הפחח שלי שעושה לי את העובדה ב-4 והיא תיהיה בדיוק אותו הדבר אז תחשבו לבד למי יהיה לך יותר משתלם ללכת

למעלה