שלום, מחפשת שינוי

tannyl

New member
שלום, מחפשת שינוי

שלום לכולם, אני מחפשת שינוי בחיים. אני בת 34 ורוצה לעשות שינוי אבל אני לא יודעת מה אני רוצה. אני יודעת מה אני אוהבת - הרבה דברים, אבל לא מספיק בשביל לבנות מהם קריירה. אני חושבת על זה כבר הרבה זמן וגיליתי על עצמי משהו מאוד חשוב ובעייתי, אני זקוקה לאתגרים, ברגע שהשלמתי את המשימה, הנושא כבר לא מעניין אותי ואני אתחיל לחפש משהו חדש לעשות, לצערי אני פשוט משתעממת. לאחרונה התאהבתי בנושא של בניית אתרים ועיצוב בפוטושופ, הצד האומנותי תמיד היה חזר אצלי ולא מפותח. חשבתי ללכת ללמוד את הנושא לעומק ובאופן מקצועי, אבל אני יודעת שבשבילי זה בעצם רק עוד שלב, אחרי שאני אסיים אותו, אני יעבוד בנושא שנה אולי שנתיים ואז אני אשתעמם ואתחיל לחפש עולמות חדשים. דבר נוסף הוא העובדה שאחרי שנים של עבודה פיזית מוצא חן בעיני לעבוד מהבית, השאלה היא, שוב, לכמה זמן? האם זה ימאס עלי באיזו שלב? יש לכם עצה לבחורה מבולבלת שלא יודעת מה היא רוצה? תודה

שינוי תעסוקתי- מעברים

הי, אני מבינה מהודעתך, שכל בחירה שלך מלווה תוך זמן מה בשעמום ובמעבר לדבר הבא.. את גם די צופה שזה מה שיקרה עם הבחירה הבאה שלך. מה עשית עד היום? האם יש קשר בין מה שאת עושה היום לבין בחירות שהיו לך בעבר או שמדובר בניתוק טוטלי ומעבר למשהו חדש לגמרי? איזה עיצה היית רוצה לקבל מאיתנו? מה יכול לעזור לך במקום בו את נמצאת? אילת לבנון

tannyl

New member
שינוי

היי אילת, רוב העבודות שלי היו קשורות, אבל חלקן בכלל לא. נכון להיום אני עובדת בתור לבורנטית בבי"ס תיכון, יש לי תואר ראשון בביולוגיה, והרבה מהבחירות שלי נעשו בעקבות התואר - לא רציתי "לבזבז" אותו, היום אני יודעת שהבחירות האלה היו מוטעות. הזמן הכי ארוך שהחזקתי בעבודה היה 4 שנים, וממש הכרחתי את עצמי להתמיד ובסוף עזבתי. זאת גם היתה העבודה שהכי אהבתי, עם בע"ח. אני מחפשת עבודה עם אתגרים, שלא תהיה משעממת, ושגם העובדה הזאת לא תשעמם אותי אחרי שנה שנתיים. אני יודעת שבכל עבודה יש שיגרה, זאת הבעיה שלי, היום אני פשוט לא רוצה ללכת ולהוציא כסף על קורסים או לימודים בידיעה שבעוד שנתיים אני אהיה מעוניינת במשהו אחר. בקיצור אני פשוט מבולבלת, היה לי קשה להודות לעצמי שאני לא יודעת מה אני רוצה, אז כל עצה תתקבל בברכה תודה

שינוי קריירה-מעברים תעסוקתיים

הי, אני מבינה שלמדת ביולוגיה ושהמשכת מכוח האינרציה לעבוד בעבודות הקשורות לתחום. לאור הניסיון התעסוקתי שצברת- מה חשוב לך שיהיה בעיסוק? למשל- אהבת לעבוד עם בע"ח- מה עשית בעבודה? מה אהבת בעבודה ומה פחות אהבת? כשאת מתבוננת בכל העבודות שעבדת- מה היית רוצה לקחת לעיסוק הבא ומה לא.. את שוקלת לעבור לתחום חדש לגמרי. מה שקורה לך , קורה להרבה מאד אנשים- הם מבינים שהבחירה שלהם היתה מוטעית ולכן מחליטים לשנות לגמרי כיוון. לעתים, השינוי נובע מתוך אנטי לתחום הקודם, לעתים באמת מתוך תשוקה חדשה שמתעוררת,שהם מרשים לה להיות ונותנים לה מקום. אנו לא יודעים בשבילך מה את רוצה ומה עליך לבחור. התקשית להישאר ממוקדת בתחום אחד בגלל שלא אהבת את התחום וזה לא אומר שתמשיכי להשתעמם גם בעבודות הבאות שלך, אם תבחרי הפעם ממקום אחר. אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון מתוך מה את רוצה לבחור הפעם- איזה שיקולים חשובים לך הפעם, שלא היה חשובים כל כך בבחירות הקודמות שלך. נסי לכתוב תשובה כמה שיותר מדויקת..

yogev886

New member
ניסיון לעזרה

היי! אולי אני אוכל לעזור לך. אני גם עברתי מספר תחומים בחיים ולא מצאתי את עצמי עד שהחלטתי לעזוב כל מה שתמיד "ממליצים" לאנשים ללמוד ולבחור בתחום שיעשה לי טוב על הלב ושאני אגיע לסיפוק מקסימאלי. תמיד היה בי צד אומנותי בדיוק כמו לך, אבל כאיש מחשבים לא יצא לי יותר מדי ללכת בכיוון זה. לבסוף החלטתי ללכת על אומנות אבל ממוחשבת וכך אני ממצא שני תחומים שאותם אני אוהב. אני לומד כרגע עיצוב ופיתוח משחקי מחשב בבית ברל אך אני יכול להגיד לך שבנוסף למשחקי מחשב את מקבלת ניסיון רציני בתוכנות שמאפשרות לך להיות מעצב גרפי ברמה גבוהה (FLASH,photoshop, 3D max,JAVA , AUTO DESIGN , וכו'). מה שמיוחד בתוכנית כאן היא העובדה שהיא מכשירה אותך למספר תפקידים כגון מעצב תוכן (לתחום ההיי טק ועולם הפרסום) מתכנת משחקי מחשב (כפי שציינתי) ואנימטור,מעצב גרפי לתחומי ההפקה והבידור. כמובן שאני מדבר רק על סמך ניסיון אישי, ובשבילי העבודה הזאת נותנת סיפוק כי היא כל פעם משתנה, את היוצרת – והאפשרויות שלך בלתי מוגבלות(כמובן שהכסף טוב בתחום זה ויש ביקוש רב) את תצרכי להמשיך לחשוב אבל אם את באמת מתעניינת בעולם הגרפיקה והעיצוב הממוחשב אני ממליץ לך לברר עוד פרטים בנושא. מקווה שעזרתי!

tannyl

New member
תודה

היי yogev886, עזרת לי מאוד, קראתי את התגובה שלך ונדלקה לי נורה, וגם חיוך, התחום הזה נשמע מאוד מעניין, ביחוד לאחת שאוהבת פאזלים גם להרכבה וגם במחשב, אני בהחלט הולכת לחקור את הנושא הזה ונראה מה יצא. אתה יכול לשלוח לי איזשהו לינק? תודה רבה :)

קבוצת התפתחות והעצמה לנשים שרוצות לעבוד מהבית

שלום לך אני שרון , נשואה באושר ואמא לשני ילדים מקסימים. לפני כשנה החלטתי שהגיע הזמן לעשות שינוי משמעותי בחיים ושאני לא מוכנה להסתפק במועט! ההחלטה הביאה אותי לפקוח עיניים ולראות את החיים באור אחר. לפתע החלו לצוץ הזדמנויות חדשות, הכרתי אנשים חדשים ששותפים להשקפת חיי והתחלתי להבין שהמחשבה שלי יצרה מציאות חדשה. מציאות בה אני חיה טוב יותר, מרוויחה טוב יותר , יש לי יותר זמן למשפחה שלי ולעצמי ואני לא מתפשרת על הדברים שחשובים לי בחיים. השינוי בהשקפת החיים ופתיחות לרעיונות חדשים, הוביל אותי להקים עסק מהבית. מזה כשנה אני מנהלת מהבית עסק משגשג בתחום הבריאות. ניהול עסק עצמאי ועבודה מהבית מאפשרים לנו לשלב את הקריירה עם הצרכים המשפחתיים , אנו שואפות להיות אמהות טובות אשר מקדישות זמן לילדיהן, דואגות לצרכיהם ונמצאות איתם בשעות החשובות , לראות כיצד הילדים גדלים ומתפתחים והופכים לאנשים קטנים ועצמאיים, להעניק להם חום וביטחון בבית , לחנך אותם לפי העקרונות החשובים לנו ולהיות שם כדי לחבק ולחזק ככל שידרש. יחד עם זאת אנו גם רוצות להתפתח באופן אישי, ללמוד, להיות נשות קריירה או בעלות מקצוע, להרגיש בעלות ערך ומשמעות אישית , להיות מוערכות על ידי חברים, משפחה וקולגות לעבודה. אנו הנשים רוצות להשיג הכל . האם זה אפשרי? שילוב העבודה עם המשפחה והבית אינה משימה קלה, עלינו להתמודד עם דילמות וקונפליקטים פנימיים וחיצוניים. עלינו להצטיין בעסק ולטפל במשפחה, עלינו ללמוד לחלק את שעות היום בין הבית והעבודה, עלינו להקפיד על סדר העדיפויות, להציב גבולות , ולהיות הבוסיות של עצמנו. אין זה קל לעשות הכל , וגם לא בטוח שזה ממש אפשרי, אולם אנו יכולות ללמוד כיצד לעשות את זה טוב יותר ! אני מאמינה בכוחה ועוצמתה של האישה להיות אשת מקצוע איכותית, רצינית ולהצליח להגשים יכולותיה כאשר היא עובדת ממקום של בחירה והגשמה עצמית ! אני אין אנו צריכות לחיות בתסכול והרגשה שעלינו לוותר על השאיפות להצליח,כדי להיות אימהות ! אני מאמינה שיש לנו כוח עז, אנו המין החזק, יש בנו כוח ליצור חיים ולהגשימן, אנו יכולות לגדל ילדים ולהתפתח בעצמנו, אין אנו צריכות לוותר, אנו צריכות לבחור! בימים אלה אני מקימה קבוצה של נשים שרוצה לצמוח ולהצליח ביחד. מטרת הקבוצה היא התפתחות והעצמה לנשים המנהלות עסק עצמאי/ עובדות מהבית / רוצות להקים עסק בעתיד. בקבוצה כל חברה תוכל להציג את העסק שלה בפני החברות כדי שיוכלו להמליץ עליה למכריהם, לשתף בקשיים ובהצלחות, לרכוש כלים וידע מקצועי לקידום העסק, וללמוד אחת מהשנייה דברים חדשים שיכולים לעזור לנו לקדם את העסק וכן איך להתמודד טוב יותר עם המטלה של לשלב עסק עם בית משפחה אימהות וכו'... המטרה שלי היא לעזור לנשים לנהל עסק מהבית ובכך לחיות את חייהן תוך בחירה והגשמה עצמית. ההצטרפות לקבוצה תלויה אך ורק ברצונכן האישי ליצור שינוי ולקחת את השליטה על חייכן! אני פועלת מתוך אמונה שאם נתארגן ביחד ונעזור אחת לשנייה להתגבר על הפחדים והקשיים כל אחת ואחת מאיתנו תתעצם ותצליח להגיעה למחוז חפצה. אם ברצונך להשתתף במפגשי הקבוצה אשמח אם תצרי עימי קשר [email protected] או בטלפון 054-7697693 חשוב לי לציין שההשתתפות בקבוצה אינה כרוכה בתשלום (מלבד התשלום על הכיבוד בו אנו חולקות), מפגשי הקבוצה יערכו באזור רחובות , בעתיד יתכנו מפגשים באזורים שונים. את מוזמנת לספר על כך לחברותייך ולמסור להן את הפרטים שלי ליצירת קשר. כמו כן את מוזמנת לעיין באתר של העסק שלי www.vemmaforyou.fav.co.il בברכת הצלחה בכל אשר תבחרי, שרון מוזס ביטון.

שלום אפרת

אני קרימינולוגית קלינית (M.A) בעלת הכשרה ונסיון רב בהנחיית קבוצות. כיום אני בחופשת לידה ועוסקת בשווק רישתי בזמני הפנוי על מנת לייצר הכנסה נוספת למשפחתי. הרעיון להקים את הקבוצה אינו קשור לשיווק הרשתי, אלא לרצון שלי לתת מנסיוני ולעזור לנשים המתמודדות עם תהליכים דומים של שילוב העסק עם המשפחה, וכן להתפתח בעצמי בניהול העסק על ידי למידה מנסיונן של נשים אחרות. הנחיתי בעבר קבוצות שונות בעיקר בתחום הטיפולי , אני מאמינה שלקבוצה יש יכולת לקדם תהליכי התפתחות אישיים, נשים אשר ישתתפו בקבוצה באופן עקבי יתרמו ממנה הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית. אני מזמינה גם אותך להשתתף בקבוצה. בברכה שרון.

למעלה