שלום מחפשת עצה

GeJuFan

New member
שלום מחפשת עצה

אנחנו מעוניינים לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר נורמלי, משהו שיחזיק מעמד, המקסימום שנוכל לשלם הוא 1400 ש"ח, למישהו יש עצה על מצלמה טובה?? ומקום שאפשר לקנות בו את המצלמה באזור המרכז?

gilad65

New member
עצות

CANON A60 - 3M עולה בערך 1300ש"ח אני הייתי מתאמץ עוד קצת והולך על ה- CANON A70 או NIKON COOLPIX 3100 שהם מצלמות 3MP שקבלו בקורות טובות. המחיר שלהם בערך 1550-1600 ש"ח. צריך גם לקחת בחשבון הוצאה נוספת של כ-200-300ש"ח על סוללות נטענות וכרטיס זכרון.

ronenb75

New member
במחיר הזה...

ממולצת בחום ה-HP 735. מצלמת 3.2 מגה פיקסל עם איכות צילום טובה למדי. הבעיה: 1300 ש"ח זה רק עלות המצלמה. יש לזכור שיש לקנות זכרון נוסף (עלות לפי גודל מבוקש ורצוי לא פחות מ-128M שעולה בקירוב 250 ש"ח) ועלות של סוללות, שוב מומלצות נטענות (סט אחד של 4 סוללות, שזה מינימום הגיוני - בעלות משוערת של 100 ש"ח).

GeJuFan

New member
האמת שראיתי את שניהן באתר של H&B

ונורא נראתה לי ה- A70. אני בהחלט מחפשת משהו בעלת רזולוציה די גבוהה, בין 3.0 ל-4.0 האמת שעוד לא סיימתי לעבור על המצלמות באתר. אבל מסתבר שבאתר יש מחירים נמוכים יותר מהמחירים שהיצרן נותן למצלמה. הנה כמה לינקים למצלמה: אני אביא עוד אחרי שאני אגמור להסתכל באתר.

GeJuFan

New member
אוקי, הכנתי דף אם לינקים

למצלמות שהכי נראו לי, (המחיר שלי בדולרים הוא עד 350$ שזה בערך 1300 ש"ח שזה בדיוק בטווח שלי כי יותר מזה לא נראה לי שאמא שלי תסכים להוציא על מצלמה). אז תגידו לי מה הכי טוב ומה הכי כדאי לקנות(אתם מוזמנים להוריד ולהוסיף לינקים לדף).

קריר

New member
בטווח הזה מומלצת ה-A70

ב-400$ ה-A80 שהיא כבר 4 מגה פיקסל ומשופרת

GeJuFan

New member
אני חושבת שאני אלך על ה-A70

כולם ממליצים עליה והיא גם בתווך שלי. אז תודה לכולם מישהו מכיר חנות קרוב לחולון שמוכרת את המצלמה?

קריר

New member
GeJu רק בגלל שאת חולונית ../images/Emo8.gif

תקני מהאינטרנט ולא מחנות צירפתי לך לינק למחיר מצוין. הקישור

GeJuFan

New member
זה יוצא לי 1699

בחנות מחו"ל כולל המשלוח זה יוצא לי בערך 1400(לפי שער הדולר הנוכחי שהוא 4.51), כבר עדיף לי לקנות בחנות מחו"ל. אבל תודה בכל זאת, אם אני אקנה בארץ זה רק אם אני אמצא את זה במחיר נמוך יותר מאותה חנות.

קריר

New member
מי יתן לך דולר ב-4.51

סביר להניח שהדולר יחושב לך קצת יותר מהיציג וחוץ מזה תשכחי מאחריות !!!!! פה לפחות תקבלי אחריות לשנה (לא לזלזל בזה - זה שווה כסף) ויש גם ב- 1639

GeJuFan

New member
וכולל המשלוח זה מגיע ל- 1700

אם כבר אני אוכל ב-1700 לקחת את ה-HP 850 מהאתר של HB שזה כולל המשלוח. אוקי אבל עדיין אם זה לא יהיה 4.51 זה יהיה בקרבה שלו. ועדיין יצא לי בערך 1400 ש"ח כולל משלוח, אני חושבת שאני פשוט אקנה מהחנות ההיא בחו"ל ובארץ אקנה את המוצרים הנילווים, כמו כרטיס זיכרון וסוללות נטענות.

קריר

New member
1400 + 252 ש"ח (עבור המע"מ)

המע"מ הוא 18% ההפרש הוא זעום במקרה הזה - ושוב אל תתעלמי מהאחריות !

reliya

New member
A80 ב 330$

אם קונים בארצות הברית אז ב www.dealtime.com אפשר להשיג ב 400$ A80 + 128M CF + משלוח לכל מקום בארצות הברית.

GeJuFan

New member
ומה אם לישראל? גם לפה יש משלוחים

מהאתר ההוא? הבעיה היא שה-A70 עולה באתר של B&H כ-279 דולרים, פלוס 40 דולר משלוח זה יוצא לי 1442 ש"ח שזה די בטווח שלי. גם בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע איפה להשיג אותה בארץ באזור חולון במחיר נמוך וככה לחסוך לעצמי את מחיר המשלוח.

LazyGecko

New member
לא לשכוח שצריך להוסיף כסף

לכרטיס זיכרון וסוללות נטענות. הכרטיס שבא עם המצלמה לא מספיק לכלום.

GeJuFan

New member
זה ברור לי אבל אני לא צריכה זיכרון

של 128. 60 יספיק לי לא? אני צלמת די חובבת (שרוצה תמונות באיכות טובה). ה-1300, 1400 זה המקסימום למצלמה עצמה, האביזרים זה פלוס. בגלל זה אם אני אוכל למצוא אותה במחיר נמוך בחנות בארץ אז ה-40$ של המשלוח ילכו לכרטיס זיכרון ולסוללות.

arnond

New member
לא לשכוח גם מע"מ

שמשלמים על הסכום הכולל (מצלמה+משלוח) !!!

למעלה