שלום, מחפשת מידע...

שלום, מחפשת מידע...

שלום לכולם. אני בחורה בת 19 מחיפה, לא התגייסתי מסיבות בריאותיות, אני וחברה שלי (שגם לא התגייסה) החלטנו שאנחנו רוצות לעבור לקיבוץ. חשבתי הרבה על לעשות שירות לאומי אבל הגעתי למסקנה שאני הרבה יותר רוצה לחוות את החוויה השיתופית שיש בקיבוצים. אני מאד רוצה לגור במקום שאני אוכל לתרום לו, חשבנו על קיבוצים או בדרום או בצפון, הבעיה היא שאין לנו מושג מה האופציות שיש לנו, אם הן בכלל קיימות, איפה אפשר להשיג מידע, אם אכן יש קיבוצים שיסכימו לקבל אותנו, ואם כן איפה למצוא אותם. אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קצת בנושא הזה או לתת לי מעט פרטים או לפחות איזשהו כיוון התחלתי. זאת לא איזשהי גחמה ילדותית לקבלת שקט ושלווה (למרות שמן הסתם זה כן יכול להיות נחמד) זה יותר באמת הרצון החזק לתרום לאנשים ולקהילה מסויימת ולקבל את ה"שכר המגיע לי" בתמורה, להיות חלק מהצורת חיים הזאת. אז....יש למישהו טיפים? המון המון תודה מראש למי שיענה,
.

תודה רבה רבה!

ומעבר לזה, יש למישהו אולי ידע אישי, זאת אומרת מישהו שמכיר או יודע באופן אישי על קיבוצים שמחפשים או מקבלים אנשים? שוב תודה מראש.

תעשו שירות לאומי בקיבוץ

יש לא מעט קיבוצים שעובדים עם עמותת "שלומית" הפועלת לשירות לאומי חילוני או שלחילופין העמותה מספקת מגורים בקיבוץ. אל תוותרו על זה.....כדאי לחשוב על זה!

Tinkit16

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לשלומית, האירגון מאוד עוזר, כדאי.

למעלה