שלום מחדשה

mavim

New member
שלום מחדשה ../images/Emo39.gif

אמנם חדשה כאן, אך לצערי ותיקה בנושא. אפשר להצטרף אליכן ולחתור ביחד? בקצרה עלי: בת 29, עברתי מספר רב של מחזורי IVF ושני הריונות כימיים. אנו מוגדרים כבלתי מוסברים (כל הבדיקות תקינות) לאחרונה תגובה שחלתית ירדה. הטיפול האחרון שוב נכשל וכעת לאחר איסוף כוחות (מאיפה הם עדין באים אני לא יודעת) פניי לטיפול הבא. בטיפול האחרון נותרו לי אמפולות של פיוריגון150 וסטרוטייד, אשמח למכור או החליפן בגונלF. בתודה ובברכת הצלחה לכולנו! MAVIM

אפרסקה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

באמת עברת הרבה ומאחלת לך להגיע בקרוב לסוף השמח!

a t i

New member
ברוכה הבאה

אני מקווה שלא תישארי כאן הרבה ותעברי מיד לפורום השכן שבו מחליפים חוויות מעוגלות

ליזט2

New member
המון בהצלחה מהמשך

מקווה ששהותך כאן תהיה קצרה ושתוכלי לבשר לנו על הריון מקסים שהימשך 9 חודשים תרגישי טוב ושהיה לנו יום מדהים

mavim

New member
תודה לכן../images/Emo20.gif

בנות תודה לכן על תגובותיכן. מאחלת לכולם הצלחה ושהפורום יהיה פורה הריונות. MAVIM

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אכן עברת כבר כברת דרך, אני מקוה שזה אומר שהסוף הטוב כבר קרוב מאוד. אז שיהיה בהצלחה. נועם

צוקה1

New member
ברוכהה הבאה ומקווה שתעזבי אותנו

במהרה מהסיבה הנכונה בהצלחה רבה -צוקה

mavim

New member
תודה בנות, ושאלה../images/Emo35.gif

נשלחתי לעשות בדיקות קרישיות ובין היתר ישנה גם בדיקה בשם:MTHFR (מקווה שרשמתי נכון) והומוציסטאין שנאמר לי שכנראה אינן בסל הבריאות, אך רופא המשפחה אמר לי כי נראה לו שקודם כדאי לבצע את בדיקת ההומוציסטאין ורק אם היא יוצאת לא תקינה לבצע את השניה. האם מישהי מכירה/עשתה בדיקות אלו? האם זה נכון? כל מידע נוסף יעזור תודה
MAVIM

נועם@בת

New member
לא מכירה את הבדיקות

לתשובה מקצועית יותר כדאי לפנות לפורומי רופאים (קישורים- בסרגל העליון בראש העמוד). נועם

דבורה1

New member
תשובה לא מקצועית

הי, קודם כל ברוכה הבאה ומאחלת לך דרך צלחה ויציאה מהירה. שתי הבדיקות מוכרות לי. לא ברור לי מדוע אמרו לך שהבדיקות אינן תחת סל הבריאות. אני בקופת חולים מאוחדת, ולא עשו לי שום בעיות עם בדיקת כל הגורמים. אני מציעה לך לברר עד הסוף. המלצה נוספת, בצעי את כל הבדיקות גם אם באופן פרטי. אם אכן את סובלת מקרישיות ולא תעלי על זה עכשיו יתכנו בעיות בהריון הבא. ואת זה אי אפשר למדוד בכסף (לפחות בעיני). אז המון המון הצלחה ומקווה שהכל יהיה בסדר

סביון1

New member
לא יודעת לענות לך אבל יודעת שעשיתי

את כל בדיקות הקרישיות האפשריות, כולל MTHFR דרך מכבי, עם הפניה מרופא נשים רגיל (לא מומחה פריון או משהו כזה) לפני כשלוש שנים.

למעלה