שלום מודיעין

GILI322

New member
שלום מודיעין

היי לחבריי הפורום אני צריכה את עזרתיכם איך אני מגיעה למודיעין מאיזור ר"ג. והיכן ממוקמת העירייה שלכם? רחוב ואיזה אוטובוס מגיע לאיזור? אני רוצה לגור במודיעין יש לכם איזורים מועדפים טובים? לאן עליי לפנות? אני רוצה דירה בת 2-3 חדרים. אשמח לקבל תשובה ביי

Neta558

New member
הגעה למודיעין

ממסוף האוטובוסים שמול רכבת ארלוזרוב יש תחנה של קו 101 למודיעין (של חברת מרגלית). לקו יש תחנה ממש מול העיריה.

Ice Age

New member
ולגבי מגורים

מודיעין כולה היא שכונה אחת טובה גדולה. אין כאן שכונות עוני (אולי חוץ ממכבים-רעות
). יש שכונות יותר חדשות כמו קייזר, ששם הדירות לקניה הן בעיקר מקבלנים, אם בכך חפצה נפשך. אם את מעדיפה דירה יד שניה, את יכולה לחפש בשכונות שמשוני, ציפור, וכמעט כולן בעצם. כדי למצוא דירה, את יכולה כשאת מגיעה לכאן לבקש ממישהו את אחד העיתונים הרבים המחולקים חינם. בכל אחד מהם תמצאי מאות דירות למכירה או השכרה. שימי לב שחלקן הן דרך משרדי תיווך, אם כי גם תיווך היא דרך לא רעה למצוא את הדירה המתאימה לך. בהצלחה, וברוכה הבאה.

מה אנחנו עשינו כשהגענו לפה

זה קודם כל ללכת למתווך ולקבל מפה והסבר על האיזורים בעיר. אהבנו את גבעה C בגלל הנוף ושכרנו דירה במגדלי הלבנון. אחרי כמעט שנה הבנו שאין מכולת קרובה, שכל נסיעה צריכה להיות עם הרכב, אין אף תחנת אוטובוס ליד הבית, הארנונה וועד הבית בשמיים וזה בכלל לא משתלם. היום אנחנו גרים במליבו. קרוב לסופר סנטר, לכל האוטובוסים, באיזור שקט ומקסים של רחובות הולנדיים. יש כאן עצים והכל פורח, בניגוד לאיזורים מסויימים בשמשוני למשל, שנראים לי כמו מדבר (בגלל שזו שכונה חדשה וטרם הספיקה לפרוח, אך חלילה זו לא שכונה פחות טובה, יש שם דירות מדהימות). בעקרון כל מודיעין אלו דירות נחמדות ודי חדשות . במיוחד לנו, שהגענו מדירה שכורה בתל אביב. חברה שלי מחפשת לקנות דירת 3 חדרים והיא אומרת שבקייזר הדירות החדשות זוועה. קטנות ודחוסות. צריך לכתת רגליים בשביל למצא משהו שאוהבים כנראה. אני ממליצה לך לעבור ברכב באיזורים השונים עם מתווך, לראות איפה נחמד, ואיזה מקום עונה על הצרכים שלך מבחינת תחבורה, קניות, קרבה ליציאה מהעיר וכדומה. אחר כך תמשיכי לחפש לבד או עם תיווך. המקום לחפש זה עיתון "מודיעין ניוז" שמגיע חינם לבתים כל יום רביעי בערב. בהצלחה.

עוד המלצה הוא על אזור הפרחים

שקרוב לעירייה. זה האזור הותיק יותר של מודיעין, אבל הדירות שם יותר מרווחות והחדרים גדולים יותר מבאזורים החדשים. פרט לכך, הפיתוח האזורי הושלם ולכן יש הרבה גנים ופינות משחק. אני מדברת על מתחמים ספדיה ומירומי, אבל אף אחד לא מכיר אותם בשמות האלה אלא בשם שהזכרתי בכותרת - אזור הפרחים. בשמשוני הדירות קצת זולות יותר ואני דווקא חושבת שהשכונה שם התפתחה והיא נראית נהדר. בנוסף, פתחו שם עכשיו עוד מרכזון, כך שהם למעשה "משיגים" את השכונות הותיקות.

למעלה