שלום, מה שלומכן?

שני 4

New member
שלום, מה שלומכן?

יש לי שאלה: כמה ימים מיום ה IVF צריך להגיע המחזור? עוד שאלה: אחרי זריקת הכוריגון(שאחר כך 36 שעות השאיבה) אחרי הזריקה צפויים כאבים כלשהים? נכון לעכשיו הזקיק המוביל שלי 15 מ"מ. אני צריכה להיות מחר בתה"ש לבדיקה. ואני מאמינה שלקראת סופהשבוע תתבצע השאיבה. טוב ביי ביי בינתיים עוד שאלונת אחרונה: ברגע שמפגישים את הביצית(בשאיפה שיצליחו להוציא אותה) ואת הזרע, אחרי כמה ימים יודעים אם התפתח עובר טוב?? מזכירה לכן- אני עושה פונדקאות כך שלא צריכים להחזיר לי העוברים. תודה

matan10

New member
שאלה

שני , אני מחזיקה לך אצבעות.. מחר יום שבת, את בטוחה שמחר יקבלו אותך ביחידה? אני שואלת כי היום היה שם סגור (מנסיון אישי :)) ) . .או שפותחים בשעה מסויימת במיוחד בשביל אלה שצריכות מעקב תודה מתן

matan10

New member
סליחה ..

בתשובה לשאלותייך : 1. בדר"כ המכשפה מגיעה בערך 12-14 יום אחרי IVF . במקרה שלך אולי זה יהיה קצת שונה . 2. 24 שעות אחרי ששואבים את הביצית מודיעים לך אם היתה הפריה ז"א התלכדות של הביצית והזרע לתא אחד. ואז בעצם מתחיל תהליך החלוקה של הביצית המופרית אחרי 48 שעות צריכים להיות בין 2 ל-4 תאים. וכבר יש אינדקציה על איכות הביצית המופרית שכוללת חוץ ממספר התאים גם אחוז שבירות , צורה כללית וכדומה.

שני 4

New member
התבלבלתי לא מחר,אלא ביום ראשון

אני צריכה להיות ב IVF בתל השומר. תבינו אותי בכל אופן,ערב החג שהיה אתמול,והיום ערב שישי זה קצת מבלבל...
הייתי בטוחה שהיום יום שבת

שני , בהצלחה ../images/Emo45.gif

המחזור צריך להגיע 12 יום מההחזרה אם אינני טועה . אחרי הכוריגון עלולים להיות כאבי ביוץ . אחרי ביצוע ההפריה - למחרת רואים עם הצליחו והוא עבר חלוקה ראשונה , אחרי יומיים או שלושה רואים אם המשיך להתחלק (למשהו כמו 4, 6 או 8 תאים אם אינני טועה ) ומחזירים לרחם. אני מקווה שלא קישקשתי שטויות ושזה נכון , כי זה לא מתוך ניסיון אישי . דנדוש

נועם@בת

New member
שבוע טוב שני

וסת תגיע בערך 15 יום אחרי זריקת הכוריגון (14 יום אחרי ביוץ). אחרי כוריגון אפשר להרגיש כאבי ביוץ- אבל מאחר ויש לך זקיק אחד, לא סביר שיהיו כאבים חדים. לי אחרי כוריגון יש כאבי בטן, בטן קשה ונפוחה ואפילו עצירות, אבל זה מתשנה כי כל אחת מגיבה אחרת. בדרך כלל תוך 24 שעות יודעים אם היתה הפריה והתחלקות. אחרי 48 שעות יודעים די בודאות מה איכות העובר. שיהיה בהצלחה
נועם

למעלה