שלום? מה שלומכם?
C CosmikDebris New member 16/10/04 #5 לא רע לא רע. רק עוד כמה חודשים ואני אדם חופשי. מסתדרת בפילי? ואולי את קופצת לניו יורק מתישהו בקרוב?
C CosmikDebris New member 16/10/04 #6 עדן! שנים... פה הכל ט וב נהיה קר ואני מצונן, שזה באסה. ואיך בניו זילנד? מה חדש איתך?
M MissUnKnown New member 17/10/04 #11 עוד 3 שבועות ואין יותר ביצפר ועוד חודש ושבוע אני מביימת גם את כול הבחינות חוץ מזה סוף סוף קייץ ביום הלכתי רק עם חולצה קצרהץ.... פעם אחרונה שעשיתי את זה היה בפברואר
עוד 3 שבועות ואין יותר ביצפר ועוד חודש ושבוע אני מביימת גם את כול הבחינות חוץ מזה סוף סוף קייץ ביום הלכתי רק עם חולצה קצרהץ.... פעם אחרונה שעשיתי את זה היה בפברואר
O okts New member 17/10/04 #7 היי מה קורה? אתה בניו יורק לא?! מנהטן? מתחילים להרגיש את החורף פה, הא?!
C CosmikDebris New member 17/10/04 #8 בהחלט את מג'רזי אם אני לא טועה, נכון? אני עכשיו מצונן! אוף, פעם חשבתי שאני אוהב חורף. אבל איכסה.
O okts New member 17/10/04 #10 כן אני מג'רזי שונאת את החורף, ועוד יותר שונאת לנהוג בשלג! וחורף עושה לי רק מחלות...חחח, ההצטננות שלי עברה שבוע שעבר, אבל אני בטוחה ששבוע הבא יבוא משהו חדש. מאיפה אתה במנהטן?
כן אני מג'רזי שונאת את החורף, ועוד יותר שונאת לנהוג בשלג! וחורף עושה לי רק מחלות...חחח, ההצטננות שלי עברה שבוע שעבר, אבל אני בטוחה ששבוע הבא יבוא משהו חדש. מאיפה אתה במנהטן?