שלום ... מה דעתכם? ......

Swicca

New member
שלום ... מה דעתכם? ......

...... לכם אנשים חביבים אני בדילמה קטנה .... היום עברתי בדרכי הבייתה ואז ראיתי את ידידה שלי ואמרתי לה היי .... ואז המשכתי ללכת כבדרך כלל ופתאום ראיתי שהיא יושבת שם עם חבר שלה ... ואז פתאום חבר שלה כזה קפץ .. חחח עם הסיגריה שלו וכזה רץ לכיווני .... ואז בא ותופס לי תצאוור ועושה לי "אתה תקשיב לי עכשיו" ... ואני מעיף לו את היד כי אני לא מכיר אותו ומה לעזאזל החוצפה הזו !? >_< בכל מקרה ואז הוא מתחיל לרוץ אליי עם אגרופים וסוטר לחברה שלו (שהיא ידידה טובה שלי ורק נסתה להגן עליי ... חח כי אני לא בנאדם אלים אלא עם כן שבירת עכבר של מחשב זה אלימות :) בכל מקרה הוא כמעט פגע בי היה לי מזל שהגנתי על הבטן והפנים והלכתי משם די מהר ... ועוד ידידה שלי שהייתה שם איתי ופשוט טיילנו לכיוון ביתי הייתה בשוק (היא לא הבינה מה הולך שם וגם אני לא ממש) עכשיו כאן הדילמה ... עם אני הראה אותו שוב ברחוב מה עליי לעשות? (אני חושב שיש לו בעיית התמכרות כלשהי ... סמים וכ'ו פשוט כי חברה שלו אמרה לי את זה...) וזה לא משעשע שאיך שהוא יראה אותי הוא ישר ירוץ ללכת איתי מכות ... למרות שאני יכול לגרום לנזק סביר ואפילו לצאת מזה ללא פגע אני עדיין לא משועשע לפגוע באדם אחר ומעדיף להמנע מכך וגם העובדה שהוא כרגע העיף לחברה שלו סטירה לא ממש עזרה לי להבין את המקרה .... מה אתם חושבים ? (חשבתי על להשתמש עליו במאגיה .... אבל שוב אני פשוט לא רוצה לפגוע באיש ... ולא משנה עם הוא רוצה לפגוע בי ... :( )

שמירה

New member
מעניין

כשאני הייתי בגיל בית ספר (וזה לא היה ממש מזמן), אדם כזה שתוקף היה נחשב פושע שמקומו במעצר או במקום מיוחד לנוער בעייתי. היום זו כבר נורמה, אדם יכול להכות, לדחוף לתקוף, אפילו להרוג והתגובה תהיה בסגנון שימי שלנו, שכל ההתלבטות שלו היא מה לעשות אם יראה אותו פעם הבאה. מה פירוש מה לעשות?? אדם כזה מקומו לא בחברה שלנו בכלל! יש משטרה, לא?? כנראה שלא. והיום הנוער שלנו צריך להתמודד עם פושעים, רוצחים, אנסים וגם בין השאר טרוריסטים למיניהם בכוחות עצמם. מצטערת, אין לי עצה. אולי הגיע הזמן שנתחיל להודות בטעויות שלנו. טעויות החינוך שלנו שעלו לנו ביוקר. מלמדים את הילדים הרכים שלנו שהכל מותר להם, אבל הכל! השמים הם הגבול. והנה, זאת התוצאה - פירותיו הבאושים של החינוך ולתפארת מדינת ישראל.

loquado

New member
חמומי מוח

היי כדאי להמנע ממפגש. אבל אם קורה מפגש והוא תוקף אותך תשאיר בו סימנים ברורים של ניצחון. כל זה כמובן אם אין לו חבורה חמומת מוח, אם אין מעורבות כלי נשק מכל סוג, ואם אתה יכול באמת להתגונן. אם לא - רוץ מהר. אם הוא הרביץ לנערה, אולי באמת כדאי לפנות למשטרה. יכול להיות אפילו שהם יגיעו אליו. בהצלחה ובתבונה.

קווארק

New member
רגע אחד, מה פירוש מאגיה?

האם יש לך ידע של מאגיה שחורה? האם אתה מכשף? אתה מאמין שהידע שיש לך ניתן לתרגמו למציאות שלנו? פשוט מעולם לא נתקלתי במכשף אמיתי רק במתחזים.

עצה קטנה ../images/Emo24.gif

קודם כל, לא מומלץ להשתמש במאגיה. אפשר להשתמש תמיד בכוחה של מילה ובכוחם של המחשבה והדמיון. שדר אליו אור והוא יפסיק להטריד אותך. השתמש במילים של סבלנות והבנה, דאג להבהיר לו: "אני מבין אותך, ואני מבקש, שתבין גם אותי." או: "אני לא מבין למה אתה מבקש להכות אותי." ותהייה אמיתי, תהייה אתה, פשוט, כמו שאתה! - אל תפחד לפחד, כשיש סכנה בשטח, ואם אין ברירה, אתה תהייה נאלץ להגן על עצמך. אבל המלצה חמה, הזהר שלא לתקוף, לא במילים ולא במעשים. שמור על דיבור ושפת-גוף רגועים ושלווים - אני יודעת, שזה לא קל, אבל תוכל להכין את עצמך, בעזרת "תרפיה במשחק", לדמיין לעצמך מצבים איתו, ולהתמודד איתו "פנים אל פנים", במצבים שונים - מעין משחק אילתור. ובכל מצב מדומה, שאתה מגיע להפגע, עצור, ודמיין מצב אחר, עד שתצא מהמצבים המדומים, כשידך על העליונה, בדרך הרצויה לך ביותר. אז תהייה מוכן להתמודדות. "תרפיה במשחק" - הוא תחום מוכר בפסיכותרפיה, לחיזוק ביטחון עצמי ויכולת תקשורת אצל מטופל. מדהים איך שזה עובד! בהצלחה

למעלה