שלום ... מה דעתכם? ......
...... לכם אנשים חביבים אני בדילמה קטנה .... היום עברתי בדרכי הבייתה ואז ראיתי את ידידה שלי ואמרתי לה היי .... ואז המשכתי ללכת כבדרך כלל ופתאום ראיתי שהיא יושבת שם עם חבר שלה ... ואז פתאום חבר שלה כזה קפץ .. חחח עם הסיגריה שלו וכזה רץ לכיווני .... ואז בא ותופס לי תצאוור ועושה לי "אתה תקשיב לי עכשיו" ... ואני מעיף לו את היד כי אני לא מכיר אותו ומה לעזאזל החוצפה הזו !? >_< בכל מקרה ואז הוא מתחיל לרוץ אליי עם אגרופים וסוטר לחברה שלו (שהיא ידידה טובה שלי ורק נסתה להגן עליי ... חח כי אני לא בנאדם אלים אלא עם כן שבירת עכבר של מחשב זה אלימות
בכל מקרה הוא כמעט פגע בי היה לי מזל שהגנתי על הבטן והפנים והלכתי משם די מהר ... ועוד ידידה שלי שהייתה שם איתי ופשוט טיילנו לכיוון ביתי הייתה בשוק (היא לא הבינה מה הולך שם וגם אני לא ממש) עכשיו כאן הדילמה ... עם אני הראה אותו שוב ברחוב מה עליי לעשות? (אני חושב שיש לו בעיית התמכרות כלשהי ... סמים וכ'ו פשוט כי חברה שלו אמרה לי את זה...) וזה לא משעשע שאיך שהוא יראה אותי הוא ישר ירוץ ללכת איתי מכות ... למרות שאני יכול לגרום לנזק סביר ואפילו לצאת מזה ללא פגע אני עדיין לא משועשע לפגוע באדם אחר ומעדיף להמנע מכך וגם העובדה שהוא כרגע העיף לחברה שלו סטירה לא ממש עזרה לי להבין את המקרה .... מה אתם חושבים ? (חשבתי על להשתמש עליו במאגיה .... אבל שוב אני פשוט לא רוצה לפגוע באיש ... ולא משנה עם הוא רוצה לפגוע בי ...
)
...... לכם אנשים חביבים אני בדילמה קטנה .... היום עברתי בדרכי הבייתה ואז ראיתי את ידידה שלי ואמרתי לה היי .... ואז המשכתי ללכת כבדרך כלל ופתאום ראיתי שהיא יושבת שם עם חבר שלה ... ואז פתאום חבר שלה כזה קפץ .. חחח עם הסיגריה שלו וכזה רץ לכיווני .... ואז בא ותופס לי תצאוור ועושה לי "אתה תקשיב לי עכשיו" ... ואני מעיף לו את היד כי אני לא מכיר אותו ומה לעזאזל החוצפה הזו !? >_< בכל מקרה ואז הוא מתחיל לרוץ אליי עם אגרופים וסוטר לחברה שלו (שהיא ידידה טובה שלי ורק נסתה להגן עליי ... חח כי אני לא בנאדם אלים אלא עם כן שבירת עכבר של מחשב זה אלימות