שלום מהילדה החדשה

שלום מהילדה החדשה

נעים לגלות אתכן, איפה הייתי עד עכשיו? babygap גילתה לי שאתם פה. בפורום לסביות של נענע הוצב לפני כמה ימים שאלון מאוד מוזר שקשור להורות. שווה להציץ בתוצאות הסקר. כאמא פרודה אני לא בטוחה אם לבכות או לשמוח על תוצאות הסקר.

שלום לילדה החדשה ../images/Emo65.gif

באמת איפה היינו עד עכשיו??? ישבנו בחושך וחיכינו !
אז עכשיו כשסופסוף הגעת (ובייבי גאפ יכולה לעשות קשר בעניבה) - תני לנו לינק? תספרי קצת עלייך? "אמא פרודה" למשל: מה זה אומר? וכמובן (עד שתגיע המארחת הרשמית ותציע לך כיבוד וכבוד...)
ברוכה הבאה

תודה

אני אגב לא שאלתי איפה הייתם, שאלתי איפה הייתי
. אני ילדה מנומסת ורגישה. הלינק לנענע הוא http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=2049. להתראות

תודה

אוי, שכחתי לספר על עצמי. זה כל כך אופיני לי! אני חוזרת חדשה יחסית לארץ אחרי 17 שנה בניו יורק, נפרדתי מאשתי לפני כשנה, ויש לנו שתי בנות בנות 2.8 ו 5.10. אז כרגע אני עדיין מרגישה בתהליך הבנייה המפרך של התמסדות מחדש (בעיקר עבודה ואהובה),התמסדות שלקחה לי מליון שנה בניו יורק (יש לי התנגדות איומה למוסד ההתמסדות) אבל באמת ממקום הרבה יותר טוב. אשמח לספר עוד, עכשיו שגיליתי את הפורומים באינטרנט, אבל חייבת לרוץ לקחת את הבת שלי מהגן החדש. צ'או.

אז הנה כמה שאלות קלות:

(הבנות שלך ממש בגילאי הילדים שלנו - הקטן והגדולה! רק שלנו יש עוד אחת באמצע
)
איך "מתחלקות" ביניכן הילדות?
איך הן מקבלות את האהובה החדשה שלך?
למה חזרתן לארץ?
מה הכי טוב כאן?
מה הכי קשה כאן?
את צמחונית?

כמה תשובות

בואי נגיד שלא אני בחרתי את החלוקה ביננו. גרושתי לוקחת מהגן פעם בשבוע כל ילדה בנפרד עד אחרי ארוחת הערב. במקור הן היו אמורות להשאר לישון אצלה אבל הן בוחרות לחזור הביתה והיא לא מתעקשת. פעם בשבועיים הן אצלה משישי אחרי הגן עד למחרת ב-5. בואי לא נכנס למה אני מרגישה לגבי זה.
אין לי אהובה חדשה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב. חזרתי לארץ מהרבה סיבות שאפרט בהזדמנות מחוסר כח להכנס למונולוג. הגבינות- הכי טוב כאן. הכי קשה זה שאני נאלצת להתחיל מהתחלה במקצוע שלי- פרקטיקה של פסיכותרפיה.וסטייקים זה אחד המאכלים שהכי מענגים אותי.

וואו - את אמיצה ../images/Emo47.gif

אני מכירה מאד מקרוב מישהי, שכבר שנים שהיא משתוקקת לחזור לארץ... אבל - למרות שבחו"ל היא פסיכותרפיסטית מאד כבודה, כאן מתברר שיהיה עליה לעשות סטאז' מחדש! וזה משאיר אותה שם, במשרתה הכבודה ובפרקטיקה הפרטית המשגשגת שלה. עכשיו אני מבינה יותר טוב את העניין שלך בשירשור בפורום של מיקי@... נדמה לי שפעם ראיתי סקר דומה באיזה פורום "סטרייטי" של גירושין. שם המצב היה הרבה יותר קשה . (לא שזה אומר משו). רוצה לאחל לך המון
בכל ההתחלות החדשות שלך !

Waoooo, my kind of gal../images/Emo140.gif

You like steaks? And the cheeses in Israel are the best? Whaooooo again. Til now I thought that only me and my wife are crazy about the Israeli cheeses. Those white smooth, creamy and tasty cheese that make my mouth drool when I talk about it... Ve' eize kef lach shechazart habaita. Welcome!

I've just read what you've said

about yourself. 17 years? that's a lot. Why did you come back? Why 17 years in NY? How do you find Israel after so many years? So many questions, so little time...

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מכירה מקרוב (איזה קרוב? אצלי!) חלוקות דומות. מבחינות רבות הפרדה הפכה אותי, ואני מבינה שגם אותך, לחד-הורית ממש. (עם בייביסיטר חינם מידי פעם וקצת עזרה כספית...). זה כמובן קשה, ולעיתים מתסכל וגם מעצבן. אבל מעבר למשברים נקודתיים, אני לא יכולה להתכחש לכך שהסידור הזה, שהילדים בעיקר איתי ואני זו שמקבלת את ההחלטות לגביהם- מתאימה לי. ויש לי שאלה, אם אפשר, את האם הביולוגית של שתיהן?

ברוכה הבאה פסיכולוגית בגרוש!../images/Emo140.gif

בקשר לסקר - לי נראה שהוא אמור לעודד אותך ולא לדכא. לרוב זה לא הפריע, או נראה אפילו יתרון.
אני אפילו מרשה לעצמי לנחש שתהיה שונות בפילוח הגילאים (או בכל מקרה בפילוח מידת הבגרות הנפשית, אבל איך מודדים את זה..) בין המשיבות. מקווה שתישארי עמנו עוד, ושערבה תמשיך לשאול בלי פאדיחה, את מה שגם אותי מסקרן מאד מאד.

מה ערבה, מה???

תשאלי גם את מותק ! את יודעת שאצלי פאדיחה זה השם האמצעי
"ערבה-פאדיחה-איןקץ" אני מבטןומלידה !

nShor

New member
שלום לפסיכולוגית

אנחנו שוקלות בימים אלה את המסלול ההפוך לשלך (מעבר לניו יורק). נשמח לדסקס איתך את הנושא. אפשר מעל דפי הפורום, אבל לא בטוחה שזה מעניין לכולם. ואפשר דרך תיבת מסרים או במייל. המייל שלי הוא [email protected]. תודה מראש.

בוקר טוב

ותודה לכולכן על קבלת הפנים החמה. דרורית- חזרתי לארץ בעיקר משום שהסיבות שבגללם נסעתי כבר לא היו רלוונטיות. יצאתי מהארון, גיליתי את הקול שלי, התחזקתי ולמדתי שהחיים יכולים להיות מרתקים. בניו יורק אף פעם לא הרגשתי בבית ותמיד חיכיתי שיהיה זמן טוב לחזור. אגב, בשלב התכנון המתקדם של החזרה, העניינים היו יחסית רגועים, בין האינתפדות. לא עומדת שום אידיאולוגיה מאחורי הגעגועים שלי לבית ולשפה, פשוט תחושת הזרות שם אף פעם לא חלפה. בנוסף, המחשבה ששתי הבנות שלי יהיו יותר אמריקאיות מישראליות, מה שקורה לדור השני, ממש הפחידה אותי אולי בגלל פחד מניכור פוטנציאלי בננו- שניו יורק תהיה בית בשבילן אבל לא בשבילי.

בוקר אור ../images/Emo42.gif

יש לך כבר קפה קטן בצד? כי יש עוד כמה שאלות ש...
עשיתן "הסכם גירושין"?
היה לכן הסכם מראש, מה יהיה "אם"?
יש ביניכן הסדר כלכלי?
אתן גרות קרוב?
אתן מבלות יחד עם הילדות? בחגים? ימי הולדת? אירועים משפחתיים?
הן קוראות לשתיכן "אמא"?
את משאירה אותן לפעמים עם בייביסיטר?
תבואי למפגש הבא שלנו?

צהריים טובים

עכשיו יש דיאט קולה לצידי. נפגשנו עם מגשרת ונעשה הסכם לא פורמלי. היה לנו הסכם לפני שבאנו לארץ שהיה מבוסס על מה יהיה כלכלית עם בת זוגתי במקרה של פרידה- שמנו בצד כסף בשבילה למקרה שתרצה לחזור מאחר והיא עשתה עלייה. אין כרגע הסדר כלכלי משום שלא היה לה כסף ועניין בהסדר שוויוני.אנחנו גרות מאוד קרוב. היא בחרה להשאר בארץ למרות הקשיים ולהיות קרוב לבנות. ימי הולדת כן, חגים לא. יש לה חברה חדשה. לפני כן היא תמיד היתה מוזמנת לחגים ועדיין מוזמנת לאירועים משפחתיים. אני אמא היא מאמה- היא דוברת אנגלית. אני משאירה אותן עם בייביסיטר לפעמים בכדי לעבוד ולפעמים כדי לצאת לבילויים אבל לא המון ובתקופות שיש לי אנרגיה נפשית לצאת ולבלות. אשמח לבוא למפגש הבא. ומה איתך מאיפה הסקרנות הזאת?

הסקרנות?

אכלה את החתול ! אז אני נזהרת
. ואני שליחת הטוסברהינדה לענייני פדיחות, וגם (בעיקר) מאד עסוקה הנושאי המשפחה ההומולסבית. (בגלל זה אני מנהלת פורום כזה
). ובכלל אני נוטה להיות שאלנית... ועד שלא עוצרים אותי - אני לא מפסיקה. וכבר שולחת לך מסר...

למעלה