שלום - מבקש עיצה.

n s 92

New member
שלום - מבקש עיצה.

ראיתי את העונה הראשונה של ורוניקה מארס, וגמרתי לראות אותה בשלושה ימים. עכשיו, מצד אחד זה מוגזם אבל מצד שני לא הייתה לי סבלנות לחכות, אז כשנגמרה העונה, בגלל שמרוב מהירות לא קלטתי בכל הפרקים בדיוק מה קרה ובגלל שעדיין לא הורדתי את העונה השנייה ראיתי שוב את העונה הראשונה, הפעם בארבעה ימים. (אתם מאמינים שבשבוע ראיתי את העונה הראשונה פעמיים!?!? - כי אני לא...) בכל מקרה, השאלה היא כזאת - האם לדעתכם כדאי לי לראות גם את העונה השנייה ברצף, או לראות פרק כל כמה ימים? כי פשוט אין לי סבלנות לחכות כמה ימים כשאני רואה פרק...

irene17

New member
אני מכירה את ההרגשה

גם לי תמיד אין סבלנות עם סדרות כשיש לי עונה שלמה לראות. מה שאני הייתי מציעה לעשות זה מקסימום להגביל את עצמך ל-2 פרקים ביום או משהו. כי חבל לראות הכל ב-4 ימים...

PunkMan

New member
עצה שלי

תראה פרק ביום או אפילו פרק ביומיים, ככה זה יגביל אותך קצת וגם יתן לך עוד תחושת מתח.. חוץ מזה, נסה לראות את הפרקים בשעות מאוחרות שלא יהיה לך כוח לצפות בעוד פרק אחרי זה (מה?! אני מקורי
) סה"כ כשתתחיל העונה ה-3 נצטרך להסתפק בפרק לשבוע ): ועוד הרבה הפסקות באמצע.

עשינו על זה דיון לא מזמן,

והגענו למסקנה, שכל מי שראה את העונה הראשונה בכמה ימים (ויש הרבה כאלה) ואחר כך ראה את העונה השניה בקצב של פרק לשבוע הרגיש שהעונה השניה נמרחת וברורה, לכן, אני אישית ממליצה לך לראות באופן דחוס, אבל לא דחוס מדי- במשך שבועיים פחות או יותר....

LemonLimeLilach

New member
לראות ברצף

תוך כמה ימים, בדיוק כמו שראית את העונה ה 1. זה הכי טוב.

כל יום פרק.../images/Emo3.gif

זה שומר לך על מנה של מתח סבירה, פחות או יותר. לראות מהר והכל ברצף זה מהנה, אבל רק לאותו רגע. כשזה נגמר, אתה די מצטער על זה. קיצר, כל יום. גם ככה העונה הזאת לא ממש מותחת.

vmars fan

New member
אתם כל הזמן יורדים על...

העונה השנייה, היא לא הייתה כ"כ גרועה! נכון, הראשונה הייתה יותר טובה ברמות בלתי יתוארות, אבל ככה זה בכל סדרה וסרט- המקור תמיד מוצלח יותר. אני מציעה לעשות מה שאני עשיתי: ראיתי בלילה בשעות ממש מאוחרות 2 פרקים או פרק, היה נחמד ביותר=] יש מתח וסקרנות מסויימת בלי "להתחזר" בפרקים. מורוניקה מארס אפשר להנות בכל צורה ודרך!

inbula

New member
נצל"ש יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

היי חדשה-ישנה יש לי שאלת ספוילר, ואם אפשר תשובה בכן או לא אז ככה, הבנתי שדאנקן עוזב/בורח עם התינוקת, אבל הוא יחזור בסוף העונה?... אה ו... כמה פרקים יש לעונה השניה? 22 כמו לעונה הראשונה? תודה מראש

irene17

New member
תשובות../images/Emo58.gif2-22

לעונה השנייה יש 22 פרקים. דאנקן עוזב בפרק 11 ובפרק 22 אנחנו רואים אותו בכמה פלאשבקים ואח"כ אנחנו רואים לרגע אותו ואת התינוקת באוסטרליה אבל הוא לא חוזר לנפטון.

זה ממש לא.../images/Emo3.gif

א, לא ממש ירדתי עליה. כולה אמרתי שהיא "לא ממש מותחת", אז אם זאת ירידה, יש לך מנגנון עלבונות רגיש במיוחד.
וזה לא נכון ש"תמיד המקור מוצלח יותר". תראי סדרות כמו ALIAS. עונה ראשונה.. נחמדה, ועונה שנייה שהייתה הכי טובה בסדרה. אין כזה דבר "עונה ראשונה תמיד יותר טובה מעונה שנייה", זה לא איזה משהו קוסמי מהטבע, או שהיוצרים פשוט יושבים ואומרים: "טוב תקשיבו, אנחנו בעונה השנייה. וכמו שאתם יודעים, עונה שנייה חייבת להיות פחות מוצלחת. אז בוא נעשה אותה קצת משעממת ויאללה!", זה היה תלוי לגמרי בהם והם בכיף יכלו להתעלות על העונה הראשונה.

buffgirl

New member
האמת היא שרוב הסדרות משתפרות עם

הזמן. העונה הראשונה בדר"כ היא לא כזו טובה, קחו לדוגמא את באפי ואנג'ל.

הו, עוד סדרה שרק בעונות שאחרי

היא משתפרת. ככה שורוניקה יכלה לתת עונה 2 יותר טובה, והיא.. לא.

rds15

New member
דווקא רוב הסדרות נופלות בעונה

השנייה שלהן - למשל 24, אבודים, עקרות בית נואשות, OC, הביאו עונות שניות מעפנות ברמות.

למעלה