שלום, מבקש עזרה...

• פותח הנושא lvb
  • פורסם בתאריך

lvb

New member
שלום, מבקש עזרה...

אני נוסע לחופש בן שבועיים בקיץ הקרוב ללונדון. זוהי הפעם הראשונה שאבקר בעיר, ואני נוסע לבד. אני אתארח אצל קרוב מבוגר שמעולם לא פגשתי. (אני בן 18). אני קצת מבולבל מכל הבלאגן של מדריכי הטיולים. רציתי לדעת אם אפשר לקבל קצת מידע בסיסי לגבי התמצאות ועצמאות בעיר. נוסף לזה, אני מתעניין מאוד בסופרת וירג'יניה וולף ורציתי לדעת אם יש מקומות שקשורים אליה בלונדון וסביבתה שכדאי ואפשר ללכת לראות, אני לא מצאתי כלום במדריכים או באינטרנט, והופניתי על ידי אנשים לפורום הזה. תודה מראש.

Sparker

New member
פורום טיולים וחופשות בחו"ל הוא

המקום בו בטוח יוכלו לעזור לך. יש שם אנשים שמכירים את לונדון על בוריה. 229 בשלט התפוז שלך, או קישור בטאגליינס של הפורום...

Sparker

New member
היי ../images/Emo24.gif not too much...

מזיע את עצמי למוות, אפילו בשעה כזו... אבל לא נורא עוד דקה מסיימים סיגריה אחרונה ומדליקים מזגן. לילה טוב פיב"א

ipple®

New member
../images/Emo42.gif ספארקי לא להאמין אבל 29 מעלות

בלונדון אתמול..... חום אימים. אחרי כמה שעות של ישיבה בגינה (של השכנים) ניפנפנו המנגל, שתינו המון, המון
, ובסופו של דבר עלינו לדירה שלנו ו... הדלקנו מזגן!!!! או קיי, אז נכון שזה מזגן נייד אבל את העבודה שלו עושה נאמנה. מי האמין, מזגן בלונדון, הגיעו ימות המשיח!!! הקיץ סוף סוף הגיע לממלכה המאוחדת!!!

forglemmigej

New member
בתור אחת שחזרה מלנדן

אתמול , הנה כמה הצעות: 1.כרטיס שבועי ברכבת (the tube) שגם תוכל להשתמש באוטובוס. 2.אתרי ביקור חובה: tate gallery,london bridge,london tower,natinal museum,regent park,kensington grden,q garden,oxford street,camden town etc etc.. 3.אין חובה לראות הכל, כי הראש מגיע לסטורציה אחרי זמן מה .פשוט תחליט שכל יום אתה מבקר בשני אתרים ,אי אפשר יותר מזה. 4.תביא לך מהמקום בו אתה גר סנדוויצים ופירות ,מאחר ומסעדות מכל סוג הם מאד יקרות, והאוכל האנגלי ,מה לעשות לא טעים. תמיד אפשר למצוא פרק לשבת ולאכול שם .צרפתי לך אתר טוב למטה וגם אפשר לקנות את timeout שיוצא כל יום רביעי יש שם הרבה אינפו. 5.בקיצור תהנה

טיפ_טיפ

New member
תודה

אתר מאוד מושקע וידידותי למשתמש האם ניתן לבצע הזמנות באמצעות האתר? (גם מישראל?)

למעלה