יהודונים יש הרבה. לו מגיע תואר מקביל ליודנראט.
פ פנומן 72 New member 3/8/14 #18 זה לא חשוב לי - אפילו קצת מטריד   פעם התלהבתי מזה. היום הרבה פחות.
W wish2 New member 3/8/14 #15 ניסיתי להיות נחמדה ולהרכיב לך תקרובת אתה לא אוכל חיות ולא אוכל סלט ולא מעדנים. למען השם פנומן! מה אתה מכניס לפיך בימים טרופים אלה??  
ניסיתי להיות נחמדה ולהרכיב לך תקרובת אתה לא אוכל חיות ולא אוכל סלט ולא מעדנים. למען השם פנומן! מה אתה מכניס לפיך בימים טרופים אלה??  
ק קייזר סוזי New member 3/8/14 #23 וזה הזמן לוידוי שעברתי כמעט סופית מחלב רגיל לחלב שקדים, ושמעדני סויה זה ממש טעים.
W wish2 New member 3/8/14 #26 אוישששש סוזזזזזזזזזזזזזז זה נעלה ואצילי מצידך. אבל להגיד שזה יותר טעים?????   באמא שלך?
W wish2 New member 3/8/14 #33 סוז עם יד על הלב?   מעולם לא צבעת את השיער בצבע אחר?.????   ואני מחומצנת גאה.ומתגאה.
ק קייזר סוזי New member 3/8/14 #36 אני לא צריכה לשים יד על הלב ברור שצבעתי. שחור סיני אדום גוונים חום בהיר, חום כהה ועכשיו חזרתי לטבעי, כי גמרתי על החיים של השיער עם כל הצבעים האילו. יפה לי?
אני לא צריכה לשים יד על הלב ברור שצבעתי. שחור סיני אדום גוונים חום בהיר, חום כהה ועכשיו חזרתי לטבעי, כי גמרתי על החיים של השיער עם כל הצבעים האילו. יפה לי?
W wish2 New member 3/8/14 #38 הכי יפה לך טיבעי הטיבעי שלי זה חום. שנים לא הייתי ככה. בא לי לעשות החלקה וזה אומר שאני אהיה חייבת לחזור לחום טיבעי מה את אומרת?  
הכי יפה לך טיבעי הטיבעי שלי זה חום. שנים לא הייתי ככה. בא לי לעשות החלקה וזה אומר שאני אהיה חייבת לחזור לחום טיבעי מה את אומרת?  
פ פנומן 72 New member 3/8/14 #29 טיימינג זה שאלה של עיתוי   אם היית עושה את זה לפני 10 שנים - הייתי מתחתן איתך.
ק קייזר סוזי New member 3/8/14 #34 אבל פנו אני שחורה ולפני עשר שנים הייתי ילדה בת 22 אז מתי אמרת שאתה בא לתל אביב שוב?
פ פנומן 72 New member 3/8/14 #35 מה הכוונה שחורה ?   כאילו שלהיות אשכנזי זו מחמאה גדולה. גדולי השונאים את עצמם הם אשכנזים. חוץ מזה, אף פעם לא עשיתי תימניה.
מה הכוונה שחורה ?   כאילו שלהיות אשכנזי זו מחמאה גדולה. גדולי השונאים את עצמם הם אשכנזים. חוץ מזה, אף פעם לא עשיתי תימניה.