שלום מאמנים יקרים

אורנה 45

New member
שלום מאמנים יקרים

כיום אני מסיימת את תהליך ההתמחות שלי- 100 שעות אימון. אני מעוניינת להיות כמובן עצמאית ולעבוד רק בתחום זה, כמובן שאני מוכנה להשקיע רבות בשיווק ובכל מה שאפשר לקדם עצמי. הייתי שמחה לשמוע קצת מחוויותיכם האישיות שהייתם אתם בשלב הזה. כיצד מתחילים? תוך כמה זמן נהייתם מאמנים ''עסוקים''? תודה לכולכם!!! מכלה הלב אורנה

עסק באימון

אורנה! זה יכול לקחת שנתיים . על מנת להצליח: 1. לאמן כמה שיותר. 2. להתאמן על זה !!!!. 3. פירסום באינרטנט , באינדקסים , מודעות וכדומה בדר"כ לא עובד. יובל גבעון - מאמן אישי בגישה יהדוית

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עיסוק באימון

אורנה יקרה, סיום ההתמחות אינו סולל דרך מהירה לפרנסה לצערנו. רוב המאמנים אינם מתפרנסים מזה. כדי לבסס את עצמך בתחום, עלייך למצוא את הדרך הייחודית שלך לשווק - לכל אחד יש תחום שנוח לו בו והוא חזק בו יותר. אני למשל מנהלת פורום
יש מי שכותב מאמרים. יש מי שנותן הרצאות. יש מי שמעביר חוגי בית. יש מי שבונה סרטונים באינטרנט - וכן הלאה. עלייך לבדוק מה מכל הדרכים האפשריות מדבר אלייך. אחד הדברים שעוזרים בשיווק הוא נישה - למשל אחת הנישות שלי היא אימון קשב וריכוז. נישה מגדירה את הקהל שלך, ומסייעת למקד את המאמצים השיווקיים. עם הזמן, את גם צוברת ניסיון בנישה הזו ויש לך בה ערך מוסף גבוה יותר. יש עוד הרבה מה לומר על שיווק ותחילת עבודה. יש גם קורסים והדרכות בנושאים אילו.

ordanco

New member
ברכות ו-3 עצות

שלום אורנה, ברכות על סיום 100 שעות פרקטיקום! הקדמה: כיום משוער שמבין המאמנים שהוכשרו רק 10% מתפרנסים מהתחום, רבים מהם לא סיימו אפילו את הפרקטיקום, כך שאת כבר צעד אחד קדימה. בתור מאמן אישי ויועץ עסקי אעזור לך להתקדם עוד: לכל עסק וגם באימון יש מתחרים רבים וכדי לאפשר ללקוח הפוטנציאלי לבחור בך עליך להקל עליו (בתהליך ולא במחיר), 1. מיקוד - שממנו נובע הקושי הראשון של לקוחות פוטנציאלים- העלמות שלך בהמון. אם את "מאמנת אישית" אז זה כללי מדי ואת נעלמת בהמון, אם את למשל "מאמנת אישית לפנסיונרים" אז זה עוזר ללקוח הפוטנציאלי למצוא אותך. נוצר מצב שכאילו את מצמצמת את קהל הלקוחות שלך וההפך הוא הנכון - המיקוד מגדיל את קהל הלקוחות כי בכל נישה יש המון לקוחות פוטנציאלים. 2. חיבור עומק - שממנו נובע מהקושי השני של לקוחות פוטנציאלים - להתחבר אליך. בחרי את הנישה מעומק אישי שלך, מהתועלת המיוחדת שלך ששונה מהתועלת שאני אולי יכול לתת, לקוחות פוטנציאלים מאוד מתחברים לזה ויעדיפו אותך על פני מתחרים. מחיבור העומק והמיקוד שלך נוצר המיתוג שלך שהוא חיוני. 3. חשיפה - שממנו נובע מהקושי השלישי של לקוחות פוטנציאלים - למצוא אותך. אם הם לא ידעו שאת קיימת אז איך יבואו? בתחום החשיפה חל שינוי רב ב-5 שנים האחרונות והוא הרבה יותר קל, זול ופשוט לביצוע. חשיפה ללא שני הראשונים זה בזבוז זמן וכסף, כיוון שפניה כללית ולא ממוקדת וחסרת חיבור עומק תביא מעט פניות ביחס להשקעה שלך. זה ממש על קצה המזלג, אך הבסיס החשוב - צאי לדרך ולעבודה! בהצלחה! אורן

כיצד מתחילים?

שלום לך אורנה
נניח שהיה מגיע מתאמן, איך את חושבת (בלבך) שהוא צריך להתחיל את העסק שלו? אני יודעת שאנחנו לא עוסקים ביעוץ, אבל יש לנו רעיון איך אדם צריך להתחיל, נכון? קודם כל את בטח שמחה שהוא מקבל אימון. זה עוזר. אז כך גם אנחנו המאמנים - אנחנו צריכים סוג כלשהו של אימון או לווי. כל הזמן. אחרת אנחנו נשחקים, או חוזרים להייטק. ושנית, אנחנו צריכים לתכנן ולבנות בהתמדה את הכוון העסקי שלנו. איך באמת לעשות את זה. זה לא מגיע מעצמו. ועל זה אפשר ללמוד (גם חינם או כמעט חינם דרך הרשת או ספרים) וגם לקבל הדרכה ויעוץ. מתי נהיים עסוקים? זה כל כך תלוי בהרבה גורמים, שהמידע לא יתן לך הרבה. יש אנשים עם דרייב שווקי מטורף שהופכים להיות מאמנים עסוקים מיד. יש כאלה שאחרי שנתיים שלוש. וכאמור, יש רבים כאלה שלא מתפרנסים מאימון כלל או כמעט בכלל. בהצלחה

למעלה