שלום, מאמן מתחיל בסביבה...

The Flash

New member
שלום, מאמן מתחיל בסביבה...

היי אי חדש כאן בפורום פעם נורא אהבתי פוקימון, העונות הראשונות היו מצויינות ואני מת על הקונספט של הסדרה אבל מעונה שלישית ומעלה התחלתי פחות ופחות לצפות...גם מחוסר זמן, גם מזה שהיה רווח ענק בין פרק לפרק וגם מחור עניין, הםרקים התחילו פשוט לא לעניין אבל נשארתי עם האהדה לפוקימון וכמובן שיחקתי במשחקים ואני מנסה עכשיו להשגיר את רובי או ספיר באנגלית מלאה כי שיחקתי ביפאנית אבל הכי שווה כשמבינים מה הולך ד"א אני שונא שמוסיפים כל כך הרבה פוקימונים נראה לי 251 היו מספיקים פוקימון אהוב:צ'אריזארד אלא מה? בכל מקרה החלטתי להצטרף לפורום הזה כשי לא לאבד פוקימון לגמרי וכי אני אוהב את זה מה לעשות אני מקווה שתקבלו אותי :)

Yurismaster

New member
שלום! ברוך הבא לפורם וד"א, יש לך

קלפים? אם כן אנחנו רוצים לעשות טורניר, תחפש את אחד השירשורים ותודיע שאתה משתתף

The Flash

New member
סורי...

אני לא משחק בקלפים... מצד שני אם יש לכמה מכם גמבוים אפשר לעשות טורניר 6 על 6 יש לי GOLD וSILVER בגיימבוי

moon flower

New member
אה שבת בבוקר

טוב אולי לא בוקר אבל עדיין ברוך הבא! אני מאחלת לך הצלחה בכל דבר ושיהיה לך כיף בפורום ד"א אמור להיות לך טוגופי או טוגיצ'יק באיזה רמה הוא אם ככה, יש לי במחשב והיא (טוגוצ'יק) ברמה 97 ועדיין המתקפה הכי שווה שלה היא מטרונום

digiash

New member
את מדברת על המשחקים הישנים יותר?

טוגצ'יק ברמה 97 ?!?! מה את משוגעת?!? תגידי יש לך גם מג'יקארפ וקאטרפי ברמות 100 שם?? יאי! הטוגפי הכי חזק שהיה לי איי פעם לא עבר את רמה 30...

yoo

New member
ברוך הבא!!!

אני שמח שבאים עוד חובבי פוקימון :) ודרך אגב דיגיש...הדבר הכי מצחיק זה שאני וחבר שלי עשינו בגיימבוי הוא עשה פיג'י ברמה 90 ואני עשיתי רטטה ברמה 100!!! (לא נתנו להם להתפתח) ואז עשינו קרב!!! הוא ניצח P:

digiash

New member
מממ פיג'י זה לא ביג דיל

אני תמיד מאמן את הפיג'י שלי לרמה 60 לפני שאני נותן לו להתפתח.. אבל רטטה O.ם איך??

Unlucky Boy

New member
ברוך הבא

אני פעם בפוקימון צהוב אימנתי ווידל וקטרפי לרמה 100 ועברתי איתם את הליגה

yoo

New member
חחחחחחחחחחחח איזה פריקי!

זה כמו שתאמן ילד קטן באומניות לחימה אבל לא תתן לשרירים שלו לגדול...בסוף הוא ינצח באליפות העולם במשקל כבד.

yoo

New member
ד"א

בקרוב שנינו נקנה לגיימבוי שלנו את הגרסאות החדשות, ונשבענו לעשות עוד קרב גמדים!!!! XD מעניין אייך יהיה הפעם!

yoo

New member
מה פתאום!!!

לכל פוקימון יש רמה אחרת של כוח, מהירות, מיוחדות, וכו' שחק במשחק של הגיימבוי ותבין...

The Flash

New member
תודה לכולם!

על קבלת הפנים :) אני משחק עכשיו ברובי (בגייםבוי הגעתי ל249 פוקימונים בגולד בלי צ'יטים רק עם החלפות! היו חסרים לי מיו, סלבי ופוקימון שקוראים לו יאמצ'ה משו שנראה כמו דרגוןפליי

למעלה