אני שוב עליד המחשב. רציתי לשאול מה שלומך ולהגיד שבת שלום לכולם. ביום רשאון אני מתחילה חיים אחרים, מקווה שזה יעזור לי. תמסרי ד``ש למשפחה, ולך חיבוק חזק ממני, לצערי רק וירטואלי. אירקה שלך.
זה לא חיים אחרים...זה החיים שלך והם ממשיכים. אני מקווה שעם שיפור כי מגיע לך לחיות הכי טוב שאפשר. סבלת מספיק ואני כל כך רוצה שיהיה לך כבר טוב...מחכה לזה בקוצר רוח. הלוואי וזה יעזור לך. ואני באמת חושבת שטוב שאת נשארת בבית ולא מתנתקת. זה חשוב וזה אומר גם שאת לא בורחת מהתמודדות. ואני גאה בך על כך. תודה על החיבוק...קבלי חזרה אחד ענק וחם. תיפסי! הוא תיכף נופל עליך משמיים... תימסרי גם אחד ליולי..נתחשבן בפעם הבאה שנתראה. אמסור את הד``ש...גם ממני. אוהבת ומחבקת מאיקה שלך.
אני חושבת שאני חייבת להתחיל משהו חדש, אחרת אני כל פעם אגיע לאותו מקום. רק לא יודעת ממה מתחילים. מה שלומך , מאיקה? לא אנית לי על השאילה. תודה רבה לך על החיבוקים שלך, הם מאוד עוזרים לי. אוהבת אותך-- אירקה שלך.
איך שתבחרי..העיקר שתתחילי לחיות אותם. חדשים או ישנים. ממה מתחילים? ממה שיש. ומשם ממשיכים הלאה. אני..קצת קשה עכשיו. יום שישי בערב, לבד כאן בחדר. מתגעגעת נורא ואין מי שיחבק ויאהב. הלוואי והיה פה איתי. הלוואי ולא הייתי כל כך לבד. הוא תמיד רצה לצאת לבלות ואני התחמקתי...עכשיו אין מי שינסה לשכנע ולסחוב החוצה. נותר לי רק לשבת פה לבד. מתגעגעת לצחוק ולמבט ולקול...אי אפשר להסביר עד כמה. אני שמחה שהחיבוקים שלי עוזרים לך...קבלי עוד. אוהבת אותך... מאיקה.
ערב, יום שישי... חבל שאת לבד בחדר ושלא הולכת לשום מקום. אני יודעת שבקיבוץ קצת קשה לצאת לאנשהו, אבל בכול זאת אפשרי. אני יודעת שאני לא אצליח לשכנע אותך. גם בגלל הגעגוים שלך...שקשה להסביר אותם... אבל תדעי שאת לא לבד שם, בחדר שלך. הלוואי שיכולת להרגיש את זה. מחבקת חזק... אירקה שלך.