שלום לתושבי "לפיד"

ש י מ ל ה

New member
שלום לתושבי "לפיד"

שלום אנחנו זוג צעיר . מחפשים בית קרקע לקניה הלפיד/ מודיעין/ מכבים/ רעות . ביקרנו בלפיד ומאוד התלהבנו. ישוב נחמד מאוד. יש לי שאלה שלא כ"כ ברורה לנו. למה הבתים בלפיד יותר זולים מאלה במודיעין? למשל קוטאג' במודיעין (בצבאי) עולה בערך 320+K ובית בלפיד, קצת יותר גדול עולה בערך 250K. תודה מראש.

TakeOne

New member
ממליץ לכם לבדוק שוב את הנתונים האלה

......כי הם שגויים. ובתור זוג צעיר ונחמד, כדאי להזדהות ואז גם תוכלו לקבל מידע מהימן ומדוייק יותר.

ש י מ ל ה

New member
להזדהות

אנחנו זוג בני 34 בממוצע
חילוני+2 ילדים.

kiyossi

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo82.gif

אם תחליטו לרכוש כאן בית ובהצלחה בכל החלטה שתקבלו. מאמין שבעקבות הודעתכם זו כבר קיבלתם מסר מאיש נדל"ן זה או אחר וצריך לבדוק כל נדל"ן לגופו ואם בית בלפיד יותר זול ממודיעין אז היכן הדילמה? תרכשו ובואו לגור באוירה טובה עם תושבים איכותיים כמו שהתרשמתם בביקורכם כאן מהמקום. אגב-מה זה K ? בהצלחה לכם

עולם המחשבים, יוסי...

K = 1000 (אם כי במקור זה היה 1024). לגבי בית במודיעין או בלפיד - מדובר בשני דברים שונים לגמרי. אולי הבית פיזית נראה אותו בית אך המגורים בישוב קהילתי לעומת שכונה בעיר - שני דברים שונים לגמרי. לגבי מחירים, שאלה טובה, קשה לדעת אבל. הכל תלוי במפרט ובמיקום, אם המפרט של הבית במודיעין טוב והמיקום טוב - אז המחיר גבוה יותר. אני משער שלא כל הבתים במודיעין יקרים יותר מאשר בלפיד. אבל את זה צריך לשאול מתווכי דירות. יובל.

kiyossi

New member
בית ספר יסודי אחד (א-ו)

במתכונת דו"ח דברת 5 ימים בשבוע עם פעילות חוגים אחה"צ ומגרש ספורט

רונית ש1

New member
האוכלוסיה

תשוו את כפר האורנים שם יקר יותר. תלוי מה מחפשים, 4 קירות זה לא הכל

JACKY35

New member
עזרה

נתבקשתי ע"י מנהל הפורום רק למסור את מס" הנייד שלי ע"מ ליצור איתי קשר ואשמח לעזור לכם ג'קי 6524481 054

לפיד בהשוואה למתחם בוכמן במודיעין

באמת יותר זולה, בהנחה שאתה מדבר על הפרוייקט הצבאי שבמתחם בוכמן.

למעלה