שלום לששאו"קים

JustRain

New member
שלום לששאו"קים

אני לא כזו בעצמי, בינתיים לא בכל אופן, אבל אני מניחה שרבים מכם נכחו בכנס מיתופיה. לאחרונה התפרסמה בעיתון 24 ימים של ידיעות אחרונות כתבה פוגעת על הכנס. חברי הפורום שהיו שם וודאי יתקוממו גם הם לנוכח ההצגה המבזה שלנו. המכתב המצורף ישלח בקרוב למערכת ידיעות אחרונות (נכתב על ידי, הגהה על ידי ליאת מגל) ואני מעוניינת לאסוף כמה שיותר חתימות למכתב. כל המעוניין להיות חתום עליו מתבקש לשלוח לי מייל ([email protected]) עד ה-13 לחודש, עם שם מלא ומקום מגורים. לקריאת הכתבה - כאן

Hari San

New member
הכותב הוא בן אז..

היא התכוונה עלייך, ואני בספק אם מישהו חושב שהאיש הזה צודק. אחרי שקראתי היה לי טעם מגעיל בפה. הוא הפך את האנשים האנשים שהולכים לזה לחריגים

YanivLib

New member
מה כל כך נורא בכתבה הזאת?

אני לא רואה בה משהו שמצדיק מכתב נזעם. הוא מתאר איך נראה כנס ספרות פנטזיה לעיניו של בן אדם שלא רגיל לתחום. מה מבזה? הוא מזכיר את התכנים, את נושאי ההרצאות, מדבר קצת על (ועם) האנשים שהוא ראה. אולי לא כתבה מוצלחת מדי, אבל זה לא נורא.

mariats

New member
וגם כמה שקרים פה ושם

אם יש מישהי בקהילה הזו שקוראת לעצמה "פיית היער" אני צנצנת

Moiraine

New member
חחח אני מכירה אותה

והייתי שמחה להפגש איתה אממ ל"שיחה" קטנה. בכל מקרה- הכתב הזה סתם ניסה לעשות כתבה מעניינת ולא אכפת לו כל כך מה אנשים חושבים ולא התעניין כל כך במה שיש לאנשים להגיד. חבל שלא נתנו למישהו שמבין בזה קצת יותר לכתוב את הכתבה- כמו שיש אנשים בתחום הספורט למשל שיודעים על מה הם כותבים.

נו, באמת ../images/Emo132.gif

קודם כל, נורא רציתי לבוא לכנס ולא יכולתי מטעמי עבודה. למען ההבהרה- אני בשנות העשרים לחיי, יש לי זוגיות ועוד הרבה תחומי עניין, כשפנטזיה ומד"ב הם חלק קטן וסמלי בהם (מה לעשות- אש וקרח תפס אותי בתקופה קריטית בחיי, אז כבר אין לי תקנה) מה שמרגיז בכתבה הזו הוא היחס כאילו לא קרה כלום בארץ בשנים האחרונות, כאילו העניין בפנטזיה לא התרחב ואנשים מגילאים ומשכבות שונות באו מכל הארץ בכדי לקנות את הספר האחרון של הארי פוטר באנגלית ברגע שיצא, כאילו שר הטבעות לא היה שובר קופות זוכה -אוסקרים וכאילו אייץ' בי או לא מפיקה סדרה על אש וקרח. כאילו בבתי הספר היסודיים עצמם לא מתארגנים חוגים של מבוכים ודרקונים בהנחיית מבוגרים. הכתבה הזו יכלה גם להתפרסם בדיוק בפורמט הזה לפני 15 שנה, רק שהם משתמשים היום במילות הקסם החדישות: "אינטרנט" ו"פורום". לי נראה כאילו הכתב הכניס את תסביכי המאגניבות והמבוכות שלו מהילדות לכתבה, וניסה לצאת כמגניב לעומת כל ה"מוזרים" שהוא פוגש. אבל זה העיתון של המדינה, אן מה לעשות. לבכות ולקלל בגלל קבוצת כדורגל זה מובן, לעסוק באובססיביות בכוכב נולד זה מובן וגם מעודד ולהתעדכן ברכילות החדשה על נינט ויודה- אם כולם עושים את זה, אז זה לא מוזר, נכון? העיקר שמתעסקים גם קצת בספרים בעיתונות. העיקר שנקבל ראיון חג עם סמדר שיר ורם אורן לרגל יציאת יצירות המופת החדשה שלהם. שבוע אח"כ גם מתלוננים באותו המקום שהנוער לא יודע לקרוא ספרים, מסתגר בבית במקום לפגוש אחרים, שאין סובלות ושאין מי שמתעניין היום במדעים מדוייקים ובמדעי הרוח. שיהיה, כל קבוצת "שוליים" מקבלת את השטיפה הקרה שלה בשלב זה או אחר. ככה זה, בעתון של המדינה אין מקום לכולם. מה שמפליא זה שדווקא האתר שלהם לא רע כל כך ונועה מנהיים כותבת בו.

למעלה