שלום לקלחם אני ארקנין
G gloom New member 1/3/04 #2 ואני גלום../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif *עושה סטאנספור* עכשיו אתה משותק מואאהאהאהאהאה(יעני צחוק רשעי)
ואני גלום../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif *עושה סטאנספור* עכשיו אתה משותק מואאהאהאהאהאה(יעני צחוק רשעי)
T Thestral New member 1/3/04 #3 ברוך-הבא../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo149.gif../images/Emo108.gif השתלבות מהירה
G gyarados New member 1/3/04 #4 שלום ארקניין כאן גרידוס זוכרת את מה שאמרתי שאני יעשה טוב את יכולה להסתכל ביייייי
G gyarados New member 8/3/04 #14 נחמד לפגוש אותך../images/Emo41.gif באמת חשבתי מתי אני יראה אותך ואם את כבר כאן אז תראי את התמונה הזאת
נחמד לפגוש אותך../images/Emo41.gif באמת חשבתי מתי אני יראה אותך ואם את כבר כאן אז תראי את התמונה הזאת
D d r a g o n g i r l New member 1/3/04 #5 ואני חייזר ממאדים../images/Emo152.gif../images/Emo19.gif ברווווך הבא!
Y Yuske New member 2/3/04 #6 שלום אני - גילעד דוג'רס\דאג'ירו יוסקה יפתח אתה רשאי לקרוא לי בכל שם הנ"ל (חוץ מיפתח כי זה מציק השם הזה לא אני בחרתי אותו><) ואני אוהב חפצים חדים אז אם יש לך אני מאוד ישמח^_^ ברוכה הבאה
שלום אני - גילעד דוג'רס\דאג'ירו יוסקה יפתח אתה רשאי לקרוא לי בכל שם הנ"ל (חוץ מיפתח כי זה מציק השם הזה לא אני בחרתי אותו><) ואני אוהב חפצים חדים אז אם יש לך אני מאוד ישמח^_^ ברוכה הבאה
O OFIRB9 New member 3/3/04 #8 ואני בובו קקבום בום! אני לא יודעת מה זה אבל הייתי חייבת להיות יותר מורה מאחרים! חחחחחח ברוך הבא, ארקניין יצור מדהים
ואני בובו קקבום בום! אני לא יודעת מה זה אבל הייתי חייבת להיות יותר מורה מאחרים! חחחחחח ברוך הבא, ארקניין יצור מדהים
D d r a g o n g i r l New member 3/3/04 #9 את לא בובו קקבום בום../images/Emo152.gif../images/Emo19.gif את מפחידה
D d r a g o n g i r l New member 7/3/04 #12 חצילים זה מגעיל../images/Emo152.gif../images/Emo19.gif פרדי קרוגר זה שולט
Y Yuske New member 8/3/04 #13 אני בעד ילדות קטנות עם איניים גדולות ושיער וורוד כדבר המפחיד ביותר בעולם......אתם לא חושבים?