be yourself1
New member
שלום לקונגפו
ולכל משתתפי הפורום, אני סיגל, וזמן רב מאוד שלא כתבתי. מי שכבר מכיר אותי, יודע שדרכי היא ליצור חיבור אל הילד הפנימי ואהבת האני העליון, אבל לא באתי, ממש לא, לעשות לעצמי פרסום, מסיבה פשוטה, החלטתי לחוות למשך זמן בלתי מוגבל את החיים מזוית של אדם רגיל, לראות מה ההשפעה על חיי, של כל התובנות שהעברתי וקיבלתי משך הזמן שהייתי מטפלת. עלי להודות, אף אדם לא השתנה במשך כל הזמן הזה
שהוא זמן רב מאוד, עניין של שנים, כמעט עשור כולל הכל, הזמן בו טיפלתי והזמן בו הפסקתי. תארו לכם, עשור שלם ועולם כמנהגו נוהג! מתסכל
מרגיז
מעצבן
וזה עדיין לא עוזר כדי לשנות מישהו! רגע! יש לי בתרמיל גם... איך שכחתי
א ה ב ה. האמת, חשבתי לשמור את ז ה למקרים מיוחדים, אתם יודעים, הרגעים החשובים בחיי... אבל... רבותיי! הרגע הזה הוא הכל. שלכם תמיד סיגל ואלטר בהשהיה זמנית בהחלט
ולכל משתתפי הפורום, אני סיגל, וזמן רב מאוד שלא כתבתי. מי שכבר מכיר אותי, יודע שדרכי היא ליצור חיבור אל הילד הפנימי ואהבת האני העליון, אבל לא באתי, ממש לא, לעשות לעצמי פרסום, מסיבה פשוטה, החלטתי לחוות למשך זמן בלתי מוגבל את החיים מזוית של אדם רגיל, לראות מה ההשפעה על חיי, של כל התובנות שהעברתי וקיבלתי משך הזמן שהייתי מטפלת. עלי להודות, אף אדם לא השתנה במשך כל הזמן הזה