שלום לצלולים

flyingcat

New member
שלום לצלולים

יוצא לי לחצלל לפעמים מתוך החלום עצמו וזה כייף אבל מה שפחות כייף מבחינתי זה שאני פשוט שוקעת לתוך חלום צלול מתוך ערות- תוך כדי שאני נרדמת אני מתחילה לשמוע קולות מוזרים עד מאוד, לראות חצי חזיונות ולהרגיש את הגוף שלי משתתק ומפרכס קראתי כאן שזו חוייה מדהימה אבל מבחינתי היא מפחידה עד מאוד עד כדי כך שאני מתעקשת להעיר את עצמי מיד ולהחליף תנוחה כדי שזה לא יקרה לי שוב ואז אני אומרת לעצמי שאני אכנס לחלום הצלול כבר מתוך החלום עצמו. (מה שבדרך כלל לא קורה אולי זה עונש:) רק פעם אחת ממש מזמן נתתי לעצמי להכנס למצב הזה דרך ערות (זה היה תהליך קצת שונה מבחינת ההרגשה ויותר מהיר) ומה שחוייתי זה שפשוט נמשכתי חזק מתוך הגוף, נגררתי על הרצפה לכיוון הדלת והכל במודעות מלאה וכשסובבתי את הראש לכיוון המיטה ראיתי את עצמי שוכבת שם על גבי, גם אז פחדתי וחזרתי חזרה) השאלות שלי הן: איך אפשר להפסיק את הפחד הזה. למה החוויה מבהילה עבורי ואיך אני יכולה להתגבר עליה? ומה הקשר בין obe שכנראה חוייתי ובין כניסה לחלום צלול מתוך עירנות? האם זה אותו הדבר? קצת מבולבלת תודה רבה על התגובות ויום טוב

goldy

New member
את סהרורית?

כניראה שזה סוג של. לדעתי את פשוט לא יודעת מה את עושה בחיים, לא יודעת להחליט. למשל כש'גררת' את עצמך על הריצפה זה היה ביטוי לכמה החיים שלך קשים, איך את בקושי מצליחה להיתקדם. כשראית את עצמך ערה זו היתה הצלילות שהזכירה לך שאת במיטתך. אני ממליץ לך לחלום שאת מיסתכלת במראה (כן אני יודע) ולישאול את ההישתקפות איך את יכולה לשפר את איכות חייך, איך את יכולה להיתקדם בחיים. ובבירכת "החלומות הם הישתקפות המציאות היומיומית" ניפרד.

Bluescale

New member
OBE ו LD

דבר ראשון, חשוב לי לומר שהחוויה שאת חוות נקראת אפקט המכשפה (חלק ממנו) שבעצם המוח מפסיק לקבל נתונים בעזרת חמשת החושים שלו ולאיטו מתחיל לקבל נתונים מהמוח עצמו (שליפה מהזיכרון) החוויה יכולה להיות מפחידה אבל מה שאני יכול להמליץ זה לחקור את החושים הללו במקום להבהל. תראי, כאשר את ישנה וחולמת/מדמיינת אזי הכל נשאר בדמיון שלך וזה הגבול. אין כל הוכחה שדמיון יכול לגרום לפגיעה פיסית כלשהי והאפקט הזה דווקא שלב מסויים בעשיית חלום צלול מתוך ערנות או בשמו הלועזי (WILD). תתרכזי בהרגשות תחקרי אותן (את עצמך במהלך המעבר לחלימה) לגבי כשאת רואה את עצמך מתוך גופך (חלום גוף 3) זהו אפקט שנקרא OBE. ישנו קשר חזק מאוד לחלום צלול. מדובר בחוויה חוץ גופית שיכולה להיות ממומשת (בתור חוויה) בעזרת החלום הצלול והרגשת הנפילה הזו מתוך הגוף זוהי גם הרגשה מוכרת בתוך חווית ה OBE. את רוצה להשתמש בשיטת ה DILD (אם הבנתי נכון) שזה שיטה של הגעה לחלום צלול בעזרת הבנה שאת חולמת באמצע חלום. תעשי הרבה בדיקות מציאות ולפני השינה אוטוסוגסטיה "אני הולכת לישון, לחלום ולהבין שאני חולמת" 5דק' תגידי לעצמך את זה ותאמיני בזה ותתני לעצמך לישון לאחר מכן. אל תדאגי כל החוויות הללו הן מוכרות ובסדר גמור. תנסי לחקור את ההרגשות ולא להבהל מהן. מקווה שעזרתי פבל.

Lil KeKe

New member
אפשר שאלה..? מה זה בסוף שרשמת?!

מה זה שאת רואה את במיטה מה זה לא מפחיד ?!!?

flyingcat

New member
הבנת נכון מאוד

אני אנסה לחקור במקום להבהל... למרות שאפילו שאני אומרת לעצמי שאני הפעם לא אבהל ולא אסוג זה לא עוזר ואני משתפנת בסופו של דבר וזה ריתמוס שאני צריכה לשבור:) וכן, שיטת ה DILD אכן יותר נוחה ונעימה לי ואפילו מאתגרת לפעמים אני נכנסת לחלום צלול מהר ובקלות ולפעמים זה יותר קשה... בדר"כ 5-6 שעות זה מקסימום שנות השינה שלי ביום ולפעמים אני ישנה 3-4 שעות בלבד אולי בגלל זה הקושי אני מניחה לגולדי- אכן כן יש לי נטייה להיות סהרורית, בעבר זה קרה לי הרבה יותר וכיום זה בקושי קורה לי. אני לא חושבת שיש כאן עניין של בלבול או חוסר ידיעה לגבי מה שאני רוצה אלא זו היתה יותר חוייה חוץ גופית שבו הייתי ערה למה שקורה לי במהלך ההרדמות. זה קרה מזמן וזאת הפעם הראשונה שחויתי חוייה מסוג זה ואולי האגרסיביות וחוסר השליטה היה בעצם עצם החויה הראשונית שלי. לליל- האמת זה לא היה מפחיד לראות אותי אלא יותר ה"חוסר אונים" שחשתי... לאחרונה יש לי חוויות חוץ גופיות כאלה מתוך החלום עצמו ואני אף פעם לא יודעת אם זה עודנו חלום או באמת אני "מתעוררת" ורואה את המציאות סביבי אבל הגוף שלי ישן זה מאוד מבלבל וההרגשה כל כך אמיתית ומודעת תודה לכולם אתם בסדר גמור:)

Lil KeKe

New member
מגניב אחותי =]

מה את ממש רואה את עצמך יושנת במיטה? אולי זה חלום צלול שבעצם את רואה את עצמך כך? תעשי בדיקת מציאות =]

Bluescale

New member
כמו שכבר כתבתי

זה חלום צלול או HI אם אתה רואה את עצמך כגוף שלישי, בכל אופן חתולה מעופפת, אל תתרכזי על "לא לפחד הפעם" אלא על "אחקור הפעם את ההרגשות" תזכרי ותשנני שהכל בגבול הדמיון ואין ממה לפחד.

Bluescale

New member
Out Of Body Experience

חוויה חוץ גופנית - כשמקור קליטת החושים שלך נפרד מהגוף הפיזי ואף אתה יכול לראות את הגוף הפיזי שלך והוא לא אתה בזה הרגע. האמונה התחילה בזאת שיש לאדם מספר שכבות (אפילו ע"פ ההלכה) ובחוויה חוץ גופית אתה מקרין את הגוף האסטרלי שלך ולא הפיסי (שזה אחד מתחת לפיסי מבחינת רמת ההשפעה).

למעלה