שלום לצלולים
יוצא לי לחצלל לפעמים מתוך החלום עצמו וזה כייף אבל מה שפחות כייף מבחינתי זה שאני פשוט שוקעת לתוך חלום צלול מתוך ערות- תוך כדי שאני נרדמת אני מתחילה לשמוע קולות מוזרים עד מאוד, לראות חצי חזיונות ולהרגיש את הגוף שלי משתתק ומפרכס קראתי כאן שזו חוייה מדהימה אבל מבחינתי היא מפחידה עד מאוד עד כדי כך שאני מתעקשת להעיר את עצמי מיד ולהחליף תנוחה כדי שזה לא יקרה לי שוב ואז אני אומרת לעצמי שאני אכנס לחלום הצלול כבר מתוך החלום עצמו. (מה שבדרך כלל לא קורה אולי זה עונש
רק פעם אחת ממש מזמן נתתי לעצמי להכנס למצב הזה דרך ערות (זה היה תהליך קצת שונה מבחינת ההרגשה ויותר מהיר) ומה שחוייתי זה שפשוט נמשכתי חזק מתוך הגוף, נגררתי על הרצפה לכיוון הדלת והכל במודעות מלאה וכשסובבתי את הראש לכיוון המיטה ראיתי את עצמי שוכבת שם על גבי, גם אז פחדתי וחזרתי חזרה) השאלות שלי הן: איך אפשר להפסיק את הפחד הזה. למה החוויה מבהילה עבורי ואיך אני יכולה להתגבר עליה? ומה הקשר בין obe שכנראה חוייתי ובין כניסה לחלום צלול מתוך עירנות? האם זה אותו הדבר? קצת מבולבלת תודה רבה על התגובות ויום טוב
יוצא לי לחצלל לפעמים מתוך החלום עצמו וזה כייף אבל מה שפחות כייף מבחינתי זה שאני פשוט שוקעת לתוך חלום צלול מתוך ערות- תוך כדי שאני נרדמת אני מתחילה לשמוע קולות מוזרים עד מאוד, לראות חצי חזיונות ולהרגיש את הגוף שלי משתתק ומפרכס קראתי כאן שזו חוייה מדהימה אבל מבחינתי היא מפחידה עד מאוד עד כדי כך שאני מתעקשת להעיר את עצמי מיד ולהחליף תנוחה כדי שזה לא יקרה לי שוב ואז אני אומרת לעצמי שאני אכנס לחלום הצלול כבר מתוך החלום עצמו. (מה שבדרך כלל לא קורה אולי זה עונש