שלום לפירגה

שלום לפירגה

אני לא מוצאת מתכון לכדורי בשר בנגיעות עדשים. תוכלי לרשום לי.תודה.

ady18

Well-known member
זה זה?

קציצות בנגיעות עדשים ירוקים מקור:פירגה לשים בקערה ג ד ו ל ה: חצי קילו בשר טחון איזה שאוהבים 2 כוסות עדשים ירוקים אחרי בישול 1 ביצה שלמה שן שום מגורר בצל אחד מגורר (מגררת דקה) 2\\1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מלח ופלפל וקינמון לטעם כפית קטשופ מעט כמון ומעט כורכום מלח ופלפל פירורי לחם שמים לפי העין כ-4\\1 כוס אני מטגנת קציצה אחת ורואה איך היא יוצאת ולפי זה מחליטה אם להוסיף פירורים או לא. הטיגון לאט לאט בלהבה בינונית ובסבלנות בלי לגעת בקציצות כשצד אחד משחים הופכים מאד בעדינות שלא יתפרקו לצד השני ומשחימים גם אותו. מבשלים רוטב אדום פיקנטי וכשהרוטב רותח מכניסים את הקציצות ומבשלים על להבה קטנה כ-20 דקות. שווה להתאמץ (נפלא) ולהכין. תהנו

pirge

New member
עדי../images/Emo24.gifמודה לך מאד מאד../images/Emo39.gif וממליצה

בחום על הקציצות בנגיעות עדשים. תהנו

pirge

New member
הצעה לגבי רוטב אדום בקציצות עדשים. לא לבשל

את הקציצות ברוטב.לא ממליצה. לצקת את הרוטב החם והסמיך (לתת הרבה זמן על האש עד שיצטמצם ויסמיך) על הקציצות. הן מאד עדינות ויתפוררו בבישול ארוך. תהנו.

צהריים טובים פירגה

הכנתי את הקציצות.במקום 2 כוסות עדשים שמתי כוס אחד וזה לדעתי מספיק. הרוטב אילתרתי בגלל שלא מכירה רוטב אדום פיקנתי. שמתי פפריקה מתוקה,כמון,מלח,פלפל,אבקת מרק,קטשופ וקצת שמן זית.ואוספתי מים.אם את יכולה להמליץ על רוטב,שמתאים לקציצות,אני אשמח. .בקיצור הילד אכל את הקציצות וזה מה שחשוב.תודה לך.

pirge

New member
יופי שעדכנת../images/Emo24.gifהנה רב רוטב אדום

רוטב לילדים שמתאים ל.....ו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 10:11 | 08/08/07 כדורי טונה ברוטב כדורי בשר ברוטב כשמכינים כדורים ברוטב יש לטגנם קלות במעט שמן--לבשל קודם את הרוטב כמה דקות ולהכניס את הקציצות לזמן קצר מאד. מתאים לכל סוגי המקרוני/ספגטי/לזניה/קנלוני/ממולאים מתאים לניוקי וורוניקס רב רוטב אדום פיקנטי מאת:פירגה לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב.(אפשר לגרר במגררת גסה) שן שום לגרר במגררת גסה להוסיף 2 כפות סילאן כף פפריקה מתוקה כף אבקת מרק עוף קופסה רסק קטנה לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן) 3 כפות קטשופ להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב. להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל. עוד תבלינים כמו כמון כורכום ,עשבי תיבול.תיבוליות,לשיקול אישי. תהנו

../images/Emo207.gif פירגה שלי.. עוד מחמאות!!

הכנתי אתמול את המאפינס שלך {טונה, תירס, ולקט ירקות} יצא יפייפה.. טעים ומאוד פשוט להכנה!!! התלהבתי מאוד.. חייבת לפרגן לך ובגדול!! יישר כוח!!!

מאיוש י

New member
אוטוטו יקירה את עדיין כאן ??

התאריך עבר מזמן ואת עוד פה מאחלת לך עוד השבוע לידה זריזה וקלה

עבר חלף לו ועדיין כאן!!! מקווה לא לאורך זמן!!

תודה לך בכל אופן יקירתי על ההתעניינות האיכפתיות והאיחולים החמים!!

pirge

New member
תודה אוטוטו יקרה.לא בדיוק יודעת מה הכוונה

מאפינס טונה תירס ולקט. אשמח למתכון. האם זה זה???????????? בכל אופן,בבקשה ובכיף וההנאה גם שלי

pirge

New member
שלחת לי מסר שזה זה. שמחה שכולם בבית אהבו

לבריאות ובבקשה.

פירגוש'....

זה לא מתכון של טונה ותירס ולקט יחד... סליחה אם הטעיתי ... פשוט נתת לי מתכון {מיד אצרף לכאן} ואמרת לחלק את הבלילה ל3 קעריות וכך לעשות מספר טעמים שונים.. בחרתי לעשור טונה, תירס, ולקט ירקות {כל אחד בנפרד כמובן!!} כי זה היה הכי זמין ונשמע הכי טוב שהיה לי בהישג יד אתמול... בכל אופן מקרב לב מודה שוב בהזדמנות זו על הכל!! יישר כח מותק!!!

pirge

New member
תודה חמודה. מתכון מנצח מכל הבחינות. תודה

ומודה ובבקשה

למעלה