שלום לפורמה

שלום לפורמה

קודם כל ,כל הכבוד שהגעת עד הלוםושאת דובקת בתוכנית .עכשיו ההבדל בין מעשן ללא מעשן זה עניין של כמה סיגריות אז בזמן הקרוב את תדרשי למאמץ האחרון והמשמעותי מאד שיבדיל אותך מהמעשנים .יהיו כמה ימים קשים אבל כל יום שעובר יחזק אותך מול היום הבא אחריו עד שתהיי אחרי . בהצלחה ,דרור.

פורמה

New member
היי תודה.

בנתיים אני מתחילה לחשוש שאני עומדת במקום, נתקעתי על הכמות של 9 סיגריות ליום בשלושת הימים האחרונים והאמת היא שזה לא כל כך קל. כשליש מהם עישנתי בתוך השעתים הראשונות של היום, ואת השאר הייתי מחלקת. שמתי לב מתי היה לי ממש קשה לוותר על הסיגריה: בבוקר, כשאני לא ממש מרוכזת במה שאני אמורה לעשות, ואם כן אז אין לי מספיק כוח לעצור את עצמי, ואחרי ארוחות כי אז האוכל מרגיש כבד בבטן ואיכשהו הסיגריה היתה משפרת את ההרגשה הכבדה (גם כשאני אוכלת מעט). היום אני אמורה להוריד בכמות (לפי החוקים המפגרים שלי אסור לי להישאר יותר משלושה ימים על אותה הכמות) ועד עכשיו הייתי באופוריה שהכל הולך טוב וקל, אבל זה מתחיל להרגיש קשה. היום אני מסתובבבת עם קופסא של 8 סיגריות, זאת ההקצבה המקסימלית להיום, והשאיפה היא לכמה שפחות. בייחס ל-50 שעישנתי קודם אני רואה הישג, אבל ביחס למישהו שרוצה להפסיק לעשן אני חוששת שאני הולכת להתקע. איזה תחליף יש לסיגריה של אחרי האוכל...???

פורמה

New member
מה זה פה??

קבלו תיקון. אני הולכת לעשות את זה כמו גדולה. אולי לאט משחשבתי אבל לפחות אני לא מפרה את הכללים שהיצבתי לי. בנתיים הכל פ'סדה

למעלה