שלום לפורם

• פותח הנושא anao
  • פורסם בתאריך

anao

New member
שלום לפורם

היי ,אני חדש בפורם. אתמול סיימתי קורס aff, פשוט מדהים :) הלאה לרשיון. לא יכל לחכות כבר לקפיצת סולו הראשונה.

כשרון מלידה

יופי של עבודה בקורס. עכשיו קדימה להתחיל Coach וצניחות מבנים ולבסוף לחשוב שהכל התחיל מתוכנית רדיו!?

anao

New member
תודה אורי , זה התכנון :)

אכן, באמת זה מדהים איך שהכל התחיל מזכיה בקורס Iad דרך רדיו תל אביב. למרות שתמיד היה לי את הרצון (חלום) לצנוח לפחות איזה טנדם. אני ממש ממש מרוצה מההחלטה שלי על השדרוג ל aff. וזה ברור לי שאני ימשיך עם התחביב המטורף והמדהים הזה. למרות שהצניחה השישית בקורס היתה בחלקה חוויה מפחידה מאוד (טיפה סחרור). בכל מקרה, נתראה ביום שבת בי בנתיים

YakirD

New member
מה נשמע דניאל...

אני שמח שנהנת מהצניחות בקורס (כמו שאמרתי לך בקורס הקרקע "באויר זה קצת אחרת") נשמח להתחיל לראות אותך במועדון... good luck יקיר

anao

New member
היי יקיר

היי יקיר, ברור שבאויר זה אחרת. לא חשבתי שזה יהיה אותו הדבר... אבל האמת היא שלא תיארתי לעצמי עד כמה זה שונה, ובכלל את הרגשת "ההתמכרות" הזאת שאתה ויעל דיברתם עליה. מעניין אותי לדעת עם זה דבר שנשאר תמיד או שזה רק בגלל שאני "צעיר". נ.ב תודה רבה על ההדרכה, עזר לי רבות במיוחד ב- aff 6

YakirD

New member
זה נשאר תמיד...

אבל הופך להרבה יותר טוב!!!! זה אולי ישמע לך מוזר אבל עם הזמן הפחד יתחיל לעבור ויפנה מקום לדברים אחרים ואז תראה שאפשר אפילו להנות יותר. דרך אגב - ההתמכרות רק תהיה יותר קשה אז...תתחיל להכין את עצמך!

למעלה