שלום לפורום!

יגאל33

New member
שלום לפורום!

במצב של היום,מאוד קשה למצוא עבודה,אבל הצלחתי.אני יודע,שבקרוב אני אצטרך לתת הסברים לגבי הרעד הקליל שיש לי בידיים,שהוא תופעת לוואי של דפלפט.אם אני אספר את האמת,שיש לי אפילפסיה,אין לי סיכוי להישאר שם,למרות שאני מטופל ומאוזן.אם הייתי מספר בראיון שיש לי אפילפסיה,בכלל לא היו מקבלים אותי.מנסיון... אז למישהו יש רעיון איך יוצאים מהמצב הזה?...

hashy

New member
מזל טוב על העבודה ובהצלחה ../images/Emo39.gif

איזה סוג עבודה זו? האם חתמת על חוזה אישי? עדיין לא מאוחר להסביר ולהתוודות תמיד תוכל לאמר שמאחר ומצבך יציב חשבת שזה לא רלוונטי לספר בהתחלה ואולי אפילו כדאי שאתה תיזום את השיחה בעצמך. פשוט ספר כדרך אגב... אני לא דוגלת בלשקר, ומניסיוני לספר בפגישה השניה, השלישית או תוך כדי עבודה הרבה פעמים זה עובד והכל תלוי בביטחון העצמי האישי שלך. מה גם שאם יקרה משהו (חלילה כמו התקף) לא ידעו איך לטפל בך נכון ואתה עלול להפסיד יותר מלהרוויח. אבל, אם תתעקש, אופציה אחרת היא לאמר שזה רעד טבעי או גנטי שיש לך. שוב בהצלחה

qt1

New member
ברוך הבא יגאל33 ../images/Emo24.gif

איחולי על העבודה החדשה , אני מאוד מקווה שתאהב אותה ושתפיק את המירב ממנה... יש לנו כותב בפורום ששמו חיים , הוא לא סיפר במקום עבודתו על האפילפסיה אלא לאחר תקופה שנדרש לכך , אני משאירה לך כאן קישור להודעה ההיא ומקווה שתישאר איתנו! שוב , ברוך הבא ושבת שלום

איך יוצאים מהמצב...

קודם כל נותנים לאנשים להכיר אותך... אח"כ מתחילים קשרים של ידידות עם עובדים אחרים, ובמהלך הזמן מספרים לאותם עובדים, שאיתך ולומדים מהתגובות שלהם. אח"כ מסבירים את זה הלאה לממונים עליך.

Blueberry Kiss

New member
אני מכירה מישהי שיש לה רעד בידיים

(קל אמנם) ולפעמים שואלים אותה גם. הבעיה היא שאצלה זה פשוט ככה, היא לא על תרופות ולא שומדבר. לכל אחד יש קצת רעד בידיים ואצלה זה טיפה יותר, מאז שהיא ילדה קטנה.אתה לא חייב להגיד שזה מהאפילפסיה..... זה יכול להיות פשוט ככה באופן טבעי.

כשאדם חולה נפילה...

כדאי לספר למישהו, אחרת אנשים יבהלו מאוד במצב של התקף.

מספרים שיש בעייה נירולוגית קלה

שההשפעה היחידה היא הרעד בידיים. אחרי שנה כשכבר מכירים אותך מספרים אם רוצים על האפילפסיה. ככה אתה לא משקר אבל גם לא אומר את כל האמת שתפגע בך.

qt1

New member
../images/Emo24.gifמסכימה עםהמרגיע המדאיג ../images/Emo45.gif

שבועטוב למרגיע המדאיג שלנו ולכל ההנהלה

למעלה