שלום לפורום

dingaleboom

New member
שלום לפורום

אני קוראת פה מזה מספר ימים, ונהנית מאוד. חשבתי להיכנס ולהציג את עצמי, ברשותכן. חדשה מאוד בתחום הספורט - התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כחצי שנה, כדי לרדת במשקל ולא להרגיש שרוב זמני עובר בישיבה על כסא, ולאחרי חודשיים גיליתי להפתעתי שאני יכולה לרוץ 10 דק' שלמות בלי להתעלף. לאט לאט התחלתי להיכנס קצת לתחביב הריצה, ובחודשיים האחרונים לוקת את הנושא ברצינות רבה, מתעמלת 5 פעמים בשבוע, וכרגע רצה כ-.10.5. ק"מ בשעה, כאשר המטרה שהגדרתי לעצמי (יחד עם המדריך בחדר כושר
) היא לרוץ 12 ק"מ בשעה. ומי יודע, אולי מאוחר יותר ארגיש שחצי מרתון היא מטרה מציאותית בשבילי. שמחתי מאוד לגלות פורום נפלא כמו שלכן - נראה לי מקום חם מאוד להיות בו!

מור שלז

New member
יופי לראות אותך פה../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

כל כך הזדהיתי עם התיאור שלך: "אחרי חודשיים גיליתי להפתעתי שאני יכולה לרוץ 10 דק' שלמות בלי להתעלף." זה חלק מהכיף של לגלות את הספורט באמצע החיים: אנחנו לא מפסיקות להפתיע את עצמנו
נשמע שעשית יופי של התקדמות בחצי שנה, כל הכבוד בהצלחה עם המטרות

מרב.

New member
ברוכה הבאה!

הצבת לעצמך מטרה מכובדת וכבר עכשיו את יכולה לעשות
על הישג מעבר לממוצע- יותר מ-10 ק"מ בשעה! את רצה בחוץ או רק על מסילה?

dingaleboom

New member
תודה על קבלת הפנים!

כרגע רצה רק על מסילה, בהתאם לתוכנית האימונים. יצא לי לרוץ קצת בחוץ, אבל אני מודה שרק בחסות החשיכה...יש לי איזו רתיעה מלרוץ ליד אנשים אחרים (מה שאני קוראת "האצנים האמיתיים") וחשש להראות מטופשת למדי לידם. אצטרך להתגבר על זה מתישהו, אבל אני לא רואה את זה קורה בקרוב. זו בעיה נפוצה?? איך עושים את המעבר הזה?

מרב.

New member
עושים אותה לאט ובטוח, ומתוך ידיעה

שכולם היו פעם מתחילים. בבוקר מוקדם או בחסות החשיכה, תרוצי להנאתך. תאמיני לי- ברגע שאת יוצרת *לרוץ*- את כבר נראית "אצנית אמיתית"
חוץ מזה שההישג שלך תוך 4 חודשים הוא מדהים! את בהחלט יכולה להתהדר בתואר הנ"ל

תמר י ע

New member
בסוף תקבלי את האומץ

גם אני הרגשתי כמוך..לקח לי המון זמן לעבור, למשל, לטייטס של ריצה. כי חשבתי מה זה קשור אלי , אני סתם בטטה שמנמונת שיכולה לרוץ עם טרנינג מרוט. אבל אז לקראת מירוץ הלילה הראשון של נייקי , לדעתי ביוני 2007 - קיבלתי אומץ קניתי טייטס ונעלים מקצועניות ,- והפסקתי להתבייש. במירוצים את רואה אנשים בכל הגילאים ובכל הגדלים ואף אחד לא מתנשא עליך ואומר שאת לא ספורטאית אמיתית. הזמנים שלך טובים מאוד....הלואי עלי אחרי 3 וקצת שנים של ריצה. יש איזו סיסמא של חברת ספורט שאומרת: IF YOU RUN YOU ARE A RUNNER - לכי על זה את ספורטאית... אני אפילו עשיתי קעקוע של אשה רצה על הרגל...

ברוכה הבאה

תתפלאי לכמה הגוף שלך מסוגל וכמה נהדר שיש את הפורום כי גם בימים קשים הן נותנות תמיכה ועידוד. אז שוב ברוכה הבאה..

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ../images/Emo18.gif ריצה בחוץ ממכרת...

איזה יופי של תוצאה ל10.5 ק"מ בזמן כל כך קצר. נהדר! היציאה החוצה יכולה להיות מאתגרת אבל הכיף של לרוץ באויר החופשי והפתוח שונה לגמרי מהריצה בתוך חדר הכושר. אחר כך קשה לשוב לשם. בקצב שאת רצה, חצי מרתון נראה מאד מציאותי. יכולה להגיד לך בתור מי שרק לפני ששה חודשים אמרה שבחיים לא תרוץ, שהמעבר לא כל כך קשה. אני כל כך גאה ביכולת החדשה שלי לרוץ, שממש לא אכפת לי שהקצב שלי נמוך מאחרים. העיקר שאני רצה והרבה. כשעובר מולי מישהו שרץ מהר ממני, אני חושבת שהוא בודאי לא התחיל כמוני, רק לפני חמישה-ששה חודשים, אחרי גיל 40. העולם מלא באנשים שמוכשרים ממני בספורט, אבל עדיין אני גאה במעבר שעשיתי מבטטה למישהי שיכולה לרוץ 4 פעמים בשבוע ואת הגאווה הזו אני מפגינה בשמחה ברחובות העיר.... זה מחסום, שכמו מחסומים אחרים, צריך לעבור וזהו. אם הצלחת לרוץ בתקופה כל כך קצרה כל כך הרבה וכל כך מהר, הוא קטן עלייך.

למעלה