שלום לפורום פרל ג`אם!

שלום לפורום פרל ג`אם!

להקה שמנגנת לד זפלין מחפשת בסיסט וזמר מקצוענים!יש חומר מוכן ומתכוננים להופעות!מגיל 13 עד 15 לקשר 0507547016

המשך...

האודישנים התארכו אצל מתופף באזור!נא לבוא מוכנים לאודישן!לקביעת אודישן התקשרו למספר 0545477791 אנדרי.תודה

Jagged chaos

New member
סלח לי, אני מאוד מפקפק

באיך ילדים בני 13-15 יעשו מחווה טובה ללד זפלין... פשוט ותרו על הרעיון כי יצחקו עליכם....מה לא יותר פתטי מילד בן 13 שישיר את babe i'm gonna leave you? מתפרעים עם נרגילה במקום עם קוק, שותים ספרייט וחשים סקס אפיל מבירה... תעשו את המופע הזה בחיפה.... בא לי קצת לצחוק המון...

«Jimmy Page»

New member
תכלס D:

והיי, יש לי 16 עוד כמה ימים, אבל אם תיתן לי בס, אני מניח שאני אדע מה לעשות איתה. פשוט אין לי בס. ]: הכי מצחיק יהיה לשמוע ילד בן 13 עם קול שעוד לא התחלף, מנסה לשיר את Since I've been Loving You, בקטעים שרוברט ממש משתולל. תופיעו גם בת"א, בבקשה. P:

nothingman1

New member
נראה לי שהבנתי אותו

הוא תכנן להקים להקה בגיל 16 אבל הנה הוא מוצא את עצמו רק בן 13 וחצי, תותח על ומנגן סולואים של ג'ימי פייג' עם השיניים מן הסתם, מקים להקה

cold metal ass

New member
אהההה עכשיו הכול ברור .

אולי הוא באמת בן 16 והוא התבלבל והתכוונן להגיד שהוא תיכנן להקים להקה מגיל 13 וחצי והיום הוא בן 16 ? שמע זאת ממש תעלומה . עוף מוזר .

ved42

New member
שטויות

אני בסיסט ואני מנגן באסים הרבה יותר קשים משל לד זפלין ואני בן 13 והלקה שלי מנגנת סולים יותר קשים משל פייג' אז זה מזה לא נכון לחשוב שהם גאועים כי הם קטנים

nothingman1

New member
לא ברמת דיוק ועם feel כמו של פייג'

להגיע למהירות כמעט כל אחד יכול

J92

New member
../images/Emo54.gifאיזה רעים

הם סתם רעים עם צלקות מגיל ההתבגרות חפש בפורמים אחרים כנראה \:

Jagged chaos

New member
סליחה באמת....

נגיד את זה ככה- אני לא מאמין שהוא יימצא מישהו בגיל 13-15 שיידע לנגן טוב ת'סולואים של ג'ימי פייג לא מאמין שהוא יימצא מתופף בגיל הזה שיינגן כמו בונהם ובטחחחחחחח שלא בגיל הזה אם בכלל מישהו עם קול כמו של פלנט.... מה לעשות, אם הם רוצים לעשות מחווה ללד זפלין, הם חייבים ניסיון...שיילכו בנתיים יעשו מחווה לגרין דיי אנע ערף...

למעלה