שלום לפורום הזה

תמיד Opal

New member
שלום לפורום הזה

מה הגבולות? האם גם שליטה קלה נכלל בהגדרה של BDSM? יש לי פנטזיה של שליטה קלה, אבל אני מממממממש נבוכה לממש אותה. מצד שני אני חושבת שלא כל מה שטוב בפנטזיה יהיה טוב לי בחיים. כי לפעמים שמנסים להפעיל איתי קצת כוח או שאומרים לי מה לעשות אני ישר תוקפת חזרה. למה בפנטזיה זה עובד ובחיים לא?

nerissa

New member
כי בפנטזיה

את "מדלגת" על ההכשרה שלך.. ישנם שלבים להגיע להשלמה עם הכמיהה הפנימית הזו.. אי אפשר לקפל את הכל ולהגיע היישר אל נקודת השלמות ההיא שבה את יכולה לקבל הכל בטבעיות מוחלטת. ישנן מלחמות פנימיות בדרך לכניעה. האינסטינקטים שלנו, חינוך ומוסר שרכשנו במשך שנים בעולם ונילי, המון מנגנוני הגנה ובטחון שרובם מיותרים ומפריעים לנו.. זה מסע, אופל
מסע ארוך, לא קל אבל בהחלט משתלם. ברוכה באה. שבי איתנו.. תלמדי הרבה מאנשים מנוסים. מבטיחה לך
בהצלחה..

תמיד Opal

New member
וואלה

מצד אחד אני מתה לזה מצד שני אני רוצה לראות את זה שיקום עלי :)

nerissa

New member
כמה מוכר :)

אני מביאה לך כאן קטע מתוך מכתב-סיכום-סשן שנכתב לפני הרבה זמן ממני אל המאסטר. קצת רקע למכתב: זה היה אחרי סשן בו הורה לי לראשונה לנבוח (!) כדי לקבל רשות לגמור.. הוא זיין אותי מאחור כמו כלבה וכשהתחננתי לגמור - אמר לי שאבקש בדרך שכלבות מבקשות: שאנבח. אין לך מושג אילו מלחמות פנימיות עברתי באותן שניות! שאני אנבח??????? זה הרג אותי. זו היתה הכניעה המושלמת שלי. להצליח בזה.. מילא זה.. אבל נכשלתי במשהו אחר. אחרי הסיטואציה הזו - כשישבתי לרגליו.. בוכה.. מבויישת.. מושפלת.. הוא אמר לי להרים מבט אליו. לא הייתי מסוגלת. פשוט לא הייתי מסוגלת שיראה את העינים שלי. את מבינה? זו היתה הפעם הראשונה אחרי עשרים שנה שבכיתי על יד מישהו. באותו סשן. פעם ראשונה שהרשתי למישהו לראות אותי במצב.. פגיעה. ולא הצלחתי לתת לו את העונג לראות את הכניעה שלי במבט. זו היתה תחילת הדרך. הוא ראה בשלבים מאוחרים יותר את המבט ההוא.. וקיבל את כל הכניעה שלי.. בסופו של דבר. הנה המכתב: (כן - תמיד דיברתי על עצמי בגוף שלישי. "שפחה זו מבקשת.." וכו') ======================================================== הכל כל כך מבולבל.. מרגישה כל כך מרוקנת. מרגישה כל כך מלאה מרגישה כל כך גאה, כל כך מושפלת הרגשת ניצחון עצמי מתערבלת עם הרגשת כשלון נוראית מסופקת כל כך, רעבה כל כך מאסטר. יש בה סערה פסיכודלית לגמרי. הכל מתערבל בפנים.. היום.. היו בתוכה מלחמות אימים. היא נקרעה מבפנים.. נלחמה בעצמה. בשליטה הפנימית שלה. בהגיון. לנבוח - יגרום לה לאבד עצמה לגמרי לסיטואציה לא לנבוח – והיא לא תהייה באמת בסיטואציה שהיא רוצה בה כל כך לבלוע את הכאב ולהמשיך.. להמשיך.. ואז יבבת הכניעה. לא יכולה היתה יותר.. זה כאב כל כך.. אבל כאב יותר מבפנים. נקודת השבירה הזו.. כל כך העליבה אותה נקודת השבירה.. ואחרי הבכי. כשהעיניים היו נפוחות מבכי.. כשניסתה להתעשת.. המלחמה בפנים.. כשדרשת שתרים אליך מבט.. אם היית יודע איזו אנדרלמוסיה היתה בפנים.. היא רצתה וכאילו משקולות סגרו את העפעפיים.. ניסתה להרים ראש והוא היה עשוי בטון.. הגוף לא נענה לרצון.. הרצון לא היה חזק מספיק.. והיא לא יודעת למה.. למה לא מסוגלת היתה להרים אליך מבט אחרי הבכי.. ההרגשה היתה כמו .. לא יודעת אם אי פעם חשת זאת. להתעורר באמצע הלילה בפחד נוראי. אולי מתוך סיוט.. הגוף קפוא.. הנשימה מואצת.. ואתה לא יכול להזיז שריר.. אתה מנסה בכל כוחך – ואי אפשר. הגוף משותק. לא מגיב לפקודות שאתה משדר לו.. ככה זה היה היום. ניסתה בכל כוחה ולא הצליחה. כמו אנסטינקט שליטה פנימי מוחלט מבפנים החוצה. חוסר שליטה מוחלט ברצונה. בפנים. התנגשות טיטנים. הוונילית נלחמת בשפחה? אולי.. היא לא יודעת.. הראש כואב.. מהעומס הזה.. רוצה רק להתכרבל תחת רגליך, מאסטר. לנשום אותך. לטעום אותך שוב. לגעת.. להרגיש את הכובד שלך.. הפיזי.. הריגשי.. הנפשי.. להרגיש את העוצמה שלך דוחסת אותה לכדי כדור קטן וטהור של נשיות. הרשת לה לגעת בשמיים היום מאסטר. וזה היה עילאי.. וגם הרשת לה לגעת בנקודה הכי אפלה בעצמה. היא פשוט מבינה עד כמה היא.. לא יודעת. עד כמה עבודה יש לה. כמה הדרך ארוכה עד שהיא תצליח להיכנע לגמרי מבפנים.. עד שההגיון הארור, המקובע, הארכאי הזה - יתמסמס בה. אוהבת אותך כל כך, מאסטר.

תמיד Opal

New member
אמאל'הההה זה היה מצמרר

האמת אני חושבת שאני בחיים לא אהיה ברמה הזאת. אולי כי זה לא הקיק שלי ואולי כי אני לא כזאת אני אוהבת את השליטה הממש קלה. אולי יותר שליטה מנטלית מאשר פיזית. למרות כל זה אני יכולה להבין אותך. מעניין אותי לשמוע איפה את עומדת היום?

nerissa

New member
מאיזו בחינה?

תראי. אני הכי אישה שאפשר. אני בהחלט גאה בזה. אני שיפחה. אני גאה בזה. אני מאזוכיסטית. ואני גאה גם בזה
יש לי סף כאב גבוה, עדיין קשה לי מאוד עם השפלות ובכי, עדיין קשה לי לחשוף את הבטן הרכה.. ויש בי עדיין מלחמות.. כנראה תמיד תהיינה משום שזה חלק מהאופי שלי (כמו שלך, אני מבינה..) שום דבר לא בא לי בקלות. בטח לא הכניעה.. שוב - כנראה חלק מהאופי הג'ינג'י שלי.. אני דומיננטית מטבעי. מאוד מאוד בשליטה. מאוד קשה לי לאבד שליטה. כמעט בלתי אפשרי לי להרגיש חסרת אונים לגמרי - אבל לשם אני כמהה. בדיוק לנקודה ההיא של חוסר אונים מוחלט. של כניעה מוחלטת.. הייתי שם. נגעתי בזה.. וזה.. מושלם!!

תמיד Opal

New member
מדהים לקרוא אותך

זה מרגש ומסקרן. אולי אני עדין לא בשלב שאני מוכנה לזה ואולי אני בחיים לא אהיה שם. אני רק יודעת שאני מידי פעם מפנטזת על זה. הצעד לקום ולעשות את זה זה הכי קשה אני מניחה. את עשית אותו וחשוב יותר שאת גאה בו.

princeOFdream

New member
נפלא! קצת שיחת נשים לפני השינה...

מותר גם להצטרף? בטח שמותר! (בצעירותי אהבתי להצטרף לשיחות הנשים ההן, ששם הן מגלות את כל הפרטים הכי אינטימיים בחייהן, זה היה נהדר! איזו נוסטלגיה); והפעם זוהי גם שיחה של נשים שיודעות לדבר :-> ובכן, כמה דברים: ראשית, נריסה- אני רוצה לתמוך באופל כאשר אמרה שמדהים לקרוא אותך, אך לנסח את דברי קצת אחרת. את מתנסחת יפה ומדוע? מפני שאת קוראת עצמך כראוי וחושפת עצמך ללא בושה בכתוב, זה ללא ספק מכניס עומק לדברים וזה מוצא-חן בעיני. בכלל לפי מה שתיארת אני חושש שהייתי צריך לתפוס אותך לפני המאדטר שלך
הסיצנה שתיארת בסשן, נשמעת נהדרת ומלבד זאת, עצם העובדה שאת כותבת- 'אני נשית. אני כנועה ואני גאה בכך' מעיד על דפוס-האופי שאני כל הזמן מחפש (ומוצא רק מעט וגם לא עד הסוף) אבל כאן מדובר בדיון אחר שבכוונתי לפתוח, למרות שדיוני פה זוכים לשתיקה רועמת בזמן האחרון... שנית, אופל- תחילה, ברוכה הבאה. ועכשיו LETS TALK... אני חושב שעשית צעד אחד בדרך לתשוקה האמיתית שלך (למה ש'עושה לך את זה') בכך שאת מודעת ששליטה (כרגע נאמר, 'קלה') מגרה אותך ולפחות מהבחינה המנטאלית. ובכן, צעד זה צריך רק לקחת הלאה, והרי וולט-דיסני אמר פעם: "מי שמסגול לחלום, מסוגל לבצע" (הוא שכח לציין מה לבצע, אבל זה כבר דיון אחר, יכול להיות שבכלל מדובר בשגיאת תרגום- מה שסביר בהחלט). ולפירוט- אם את חושבת ששליטה מגרה אותך, למה שלא תנסי אותה בפועל? את יכולה להתחיל מדברים ממש קלים ורק מנטאלים, סיפורים, שירים ומאמרים של BDSM, לראות מה זה עושה לך, לדמיין... אבל ללא ספק כדי לדעת את האמת, תצטרכי להתנסות בדבר באופן הפיזי, אני מאמין שתהני ואולי אף תגלי שאת מחפשת משהו חזק יותר ופחות קל. מי יודע? הכי חשוב זה לנסות.

nerissa

New member
תודה, נסיך חלומות

אופל - את כל כך בהתחלה
יודעת מה? אני קצת מקנאה בך.. הימים הראשונים האלה.. התרגשות ההתחלה והגילוי.. האדרנלין הפועם רק מהמחשבה.. ואחר כך בצעדים הראשונים.. גרררררר..

תמיד Opal

New member
כמו שאמרתי כבר

בסיפורים זה עושה לי את זה ו ב ג ד ו ל! זה מגרה בטירוף אבל אני לא כל כך רואה את עצמי ככה בחיים. אולי זה בגלל הבושה והמבוכה ואולי בגלל ששזה לא בשבילי. אני לא יודעת. פעם היה לי חבר שהיתה לו עלי שליטה חזקה. אומנם לא היה לנו שום קטע של BDSM, אבל הלכתי שבי אחריו וזה אומר שהוא רק צייץ אני עשיתי. בתחום הסקס כמובן. היה בזה משהו קסום למרות שלא ניסינו דברים לא שגרתיים. מה זה אומר עלי?

אייבורי

New member
נריסתי מתוקתי

כמה נפלאה את יכולה להיות מרתק מדהים ומקסים לקרוא אותך אהווווווווווווווווו

or13

New member
שאלה לנריסה ולאחרות ../images/Emo35.gif

הרבה פעמים קראתי את נריסה ושפחות אחרות שמתארות את הקטע בו הן מבקשות רשות לגמור מהמאסטר . ברור לי שזהו חלק אינטגרלי מנושא השליטה של המאסטר בשפחתו אך האם אין כאן מעין "משחק" (יודע שאולי נריסה לא תאהב המילה ) ואסביר את כוונתי - אם המאסטר מזיין את השפחה או גורם לה גירוי מיני בדרכים אחרות הרי בשלב מסוים היא תגמור גם ללא רשותו. אלא אם כן היא מפתחת בתהליך החונכות שלה יכולת לשלוט על הגמירה גם במצבים של גירוי חזק או שגמירה למרות שלא קיבלה רשות תביא לעונש שיגרום לה עונג בנוסף לעונג הגמירה.

or13

New member
אולי נריסה תבין את השאלה ../images/Emo35.gif

חושב שהשאלה די ברורה מה עם התשובה ?

למעלה