נפלא! קצת שיחת נשים לפני השינה...
מותר גם להצטרף? בטח שמותר! (בצעירותי אהבתי להצטרף לשיחות הנשים ההן, ששם הן מגלות את כל הפרטים הכי אינטימיים בחייהן, זה היה נהדר! איזו נוסטלגיה); והפעם זוהי גם שיחה של נשים שיודעות לדבר :-> ובכן, כמה דברים: ראשית, נריסה- אני רוצה לתמוך באופל כאשר אמרה שמדהים לקרוא אותך, אך לנסח את דברי קצת אחרת. את מתנסחת יפה ומדוע? מפני שאת קוראת עצמך כראוי וחושפת עצמך ללא בושה בכתוב, זה ללא ספק מכניס עומק לדברים וזה מוצא-חן בעיני. בכלל לפי מה שתיארת אני חושש שהייתי צריך לתפוס אותך לפני המאדטר שלך
הסיצנה שתיארת בסשן, נשמעת נהדרת ומלבד זאת, עצם העובדה שאת כותבת- 'אני נשית. אני כנועה ואני גאה בכך' מעיד על דפוס-האופי שאני כל הזמן מחפש (ומוצא רק מעט וגם לא עד הסוף) אבל כאן מדובר בדיון אחר שבכוונתי לפתוח, למרות שדיוני פה זוכים לשתיקה רועמת בזמן האחרון... שנית, אופל- תחילה, ברוכה הבאה. ועכשיו LETS TALK... אני חושב שעשית צעד אחד בדרך לתשוקה האמיתית שלך (למה ש'עושה לך את זה') בכך שאת מודעת ששליטה (כרגע נאמר, 'קלה') מגרה אותך ולפחות מהבחינה המנטאלית. ובכן, צעד זה צריך רק לקחת הלאה, והרי וולט-דיסני אמר פעם: "מי שמסגול לחלום, מסוגל לבצע" (הוא שכח לציין מה לבצע, אבל זה כבר דיון אחר, יכול להיות שבכלל מדובר בשגיאת תרגום- מה שסביר בהחלט). ולפירוט- אם את חושבת ששליטה מגרה אותך, למה שלא תנסי אותה בפועל? את יכולה להתחיל מדברים ממש קלים ורק מנטאלים, סיפורים, שירים ומאמרים של BDSM, לראות מה זה עושה לך, לדמיין... אבל ללא ספק כדי לדעת את האמת, תצטרכי להתנסות בדבר באופן הפיזי, אני מאמין שתהני ואולי אף תגלי שאת מחפשת משהו חזק יותר ופחות קל. מי יודע? הכי חשוב זה לנסות.