שלום למנהלת

letter55

New member
שלום למנהלת

שבוע טוב לך יקרה מאחר ולדעתי הפורום מיתנהל בשלט רחוק אין באפשרותי להמשיך כך ליכתוב בו עד עתה היה נחמד לכתוב אך מאחר ואן להודעה שנכתהב בזה הזמן תשובה הולמת בזמן הקצר כמו בפורומים אחרים הרני להודיע בזאת שלא ניתן להמשיך כך עד אשר תהיה יותר פעילות בכבוד רב lettet

סליחה? מה זה הקשקשת הזאת

כל הרעיון של הפורום הוא להתנהל במרחק ... ואם רצונך בתשובות מידיות תעבור לצ´ט. בלי לפגוע חלילה, סגול

letter55

New member
תודה על עזרתך

למדתי עוד דבר שמאות היה חשוב לי ושוב פעם תודה

מכתב 55

עצוב לי לשמוע על עזיבתך... אבל גם אין לי ממש מושג מה הבעיה חלק מהרעיון של הפורום שאנשים מגיבים ולא רק אני... אני מגיבה תמיד אך משתדלת לתת את המרחב הנכון של כוווווולם לתגובה... מצער אותי לשמוע על החלטתך - אך זו זכותך המלאה שא ברכה ורק טוב!

letter55

New member
גחלילית יקרה

למנהלת שלום כמנהלת הפורום יש לך העוצמה להריץ את הפורום בהודעות חדשות ומענינות נכון לעכשיו הפורום מין פרום לכל אחד בניפרד ניתן ליראות זאת בבירור כל אחד מהמשתתפים בו משיב רק לאחר תשובתך אין בא את הנמרצות של פורומים אחרים מבלי לציין את שמם של הפורומים שאת כמנהלת הישתתפת בהם מר גחלילית יקרה יש בפורום הזה די ביקוש ואם אין מי שיניע אותו פשוט הפורום ילך ויעלם אם וכאשר תמריצי את הפורום הוא יהיה אחד הפורומים הפעילים ביותר עשי כרצונך וראותך יהיה שלום letter

למעלה