שלום למאסטר שף

peporain

New member
שלום למאסטר שף

אולי שמתם לב ואולי לא, הנהלה חדשה נחתה על אזור זה בפורומי תפוז. כן, אני, ואין מופתעת יותר מזה ממני. אתמול בבוקר אפילו לא חשבתי בכיוון. נראה לי כי אני היחידה בארץ שגם לא ראתה את העונה הראשונה של התוכנית. ופתאום הגיע הטלפון ממיטל באמצע יום עבודה עמוס: "את רוצה לנהל פורום מאסטר שף?". מי, אני? אין לי זמן אפילו לראות את התוכנית... אמנם נושא הבישול קרוב לליבי (ולעוד כמה איברים פנימיים)... אמנם זה סוג של אתגר שכמוהו עוד לא התנסיתי... אמנם לא ראיתי חצי פרק מהעונה הקודמת, אך השמות של אינה, סמדי ואלקנה אינם זרים לי (וגם חלק ממתכוניהם שנוסו בהצלחה)... והספר של "מאסטר שף" תופס לו מקום של כבוד במדפי ספרי הבישול שלי... ואז לקראת סוף יום העבודה, מצאתי את עצמי מחייגת חזרה למיטל. והשאר - היסטוריה :) אני עוד לא יודעת איך זה יהיה, מה זה יהיה, לאיזה כיוון זה יילך ומה זה יידרוש ממני. אבל מהיום אני כאן ומקווה להנות מכל רגע. מוזמנים להצטרף ולעזור לי באתגר. העיקר שיהיה טעים. אשמח לשמוע מי עוד כאן איתי בפורום

וודאי ששמנו לב. בהצלחה. אבל לא לפתח ציפיות...

התכנית פופולארית. הפורום פחות. בכל מקרה, אני מעריך שעם פתיחת העונה, הפורום יצבור תאוצה כלשהי.

peporain

New member
תודה רבה

פופולריות - תופעה חולפת מקווה באמת שעם פתיחת העונה יהיה אקשן אמיתי

peporain

New member
ראית, ראית מה זה?

בסוף זה קרה עכשיו אנחנו עמיתות למקצוע
תודה

yyl1

New member
שלחתי לך הודעה אישית חשובה - בבקשה תסתכל.

תודה, יוסי

davidlev0255

New member
האמת, אם את מתנדבת את פראיירית, את צריכה כסף

עבור הזמן שאת משקיעה

peporain

New member
פראיירים לא מתים

כמה מוזר, אני נהנית לעשות דברים סתם בשביל הכיף שלי... חוץ מזה, מי אמר שאין לי חוזה שמן עם תפוז

למעלה