שלום לכן

איילת321

New member
שלום לכן

אני לקראת סוף ההריון ועומדת ללדת בבית חולים רמב"ם. את בתי הראשונה לא הצלחתי להניק כי היא נולדה קטנה (2 ק"ג) ודחפו לה בקבוקים מייד בהתחלה. כנראה שגם לא קיבלתי הדרכה מספקת. ניסיתי כעשרה ימים והתייאשתי. אני מאוד רוצה להצליח הפעם. האם אתן מכירות מדריכת הנקה טובה בחיפה? האם יש טעם לקבל הדרכה עוד לפני הלידה? (קראתי כל מה שמצאתי בנושא, אבל זה "על יבש") תודה

תתקשרי לטל מגד, היא נהדרת

9500787-04 וגם 855744-055. אני ממליצה לך להתקשר לפני הלידה, לשיחה/פגישה לפני. בהצלחה!

inbale

New member
תקבעי פגישה עוד בהריון

גם אני מצטרפת להמלצה - אצלי בוודאות זה מה שעשה את כל ההבדל. כשניגשתי להנקה בימים הראשונים הייתי כבר מתורגלת אפילו באחיזה נכונה (היועצת הנקה נתנה לנו לנסות עם בובות). אני זוכרת שרופא עבר לידי ואמר : תארו איזה יופי ..רואים שאת אמא מנוסה בהנקה..וזאת היתה אחת ההנקות הראשונות שלי בכלל.

zimes

New member
כן כן - הדי הרפז

(מספר בספר טלפונים). היא עושה קורסי הכנה ללידה, ובמסגרתם שעור הכנה להנקה, וגם באה הביתה אח"כ. נהדרת בעיני.

כרמית מ.

New member
גם טובי

טובי גיש 04-8374746 עבדה פעם כאחות במחלקת יולדות ברמב"ם... היא מקסימה ואני מעריכה שתשמח לעזור לך.

ענבל30

New member
אני אשמח להפנות אותך ל...

סיפור ההנקה שלנו, שמתפרסם פה בפורום. גם רומי נולדה קטנה וקיבלה בקבוקים... ובגדול - הפתרון היה סבלנות +שאיבה.
שתהיה לידה קלה

למעלה