שלום לכן

משיייי

New member
שלום לכן

אני בחורה בת 24 שסוף סוף יודעת מה היא כלומר אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה אני רוצה לעבוד עם ילדים לא דווקא להיות גננת אבל אולי גם אי אפשר לדעת כמו חן הייתי רוצה אם תוכולו לעזור לי ולהדריך אותי באיך ומה ואיזה דברים יש שאני אוכל לעבוד עם ילדים איך להתחיל ??? אז אני חושבת שכבר התחלתי כי זאת ההודעה הראשונה שלי בנושא במה??? איזה סוגים של עבודות יש עם ילדים במיוחד בשכבות גיל של הקטנים עד גיל 2-4 כזה והלאה בברכה והמון תודה

חוץ מגננת../images/Emo35.gif

היום יש ביקוש לחוגים מכל נושא שבעולם, גם בגילאים האלו. ממש כל דבר שאת יכולה לחשוב עליו: אוריגמי, טאי צ´י, ג´ימבורי, ריקודים סלוניים, טבע ועוד ועוד.

טלגל

New member
חוץ מגננת, יש כמובן את האפשרות

להיות מטפלת וחסר בשוק מטפלות טובות שאפשר לסמוך עליהן. החשוב הוא לדעתי חוץ מהעבודה עצמה שתלכי ותלמדי משהו שקשור לגיל הרך, מטפלת, חינוך, גננת, מדריכה וכו´ חשוב מאד להתמקצע ולא להיות בתחום רק מאהבת ילדים או נוחות השעות (בגני משרד החינוך...)

רחלי בן

New member
עוד הצעות

מה עם סייעת בגנים או סייעת משלימה שבכל פעם מחליפה במקום אחר. בדרך זו תוכלי להכיר סוגים שונים של גנים/ילדים/גננות/שיטות עבודה, וזה יעזור לך בעתיד. בהצלחה.

משיייי

New member
תודה בנות ועוד משהו קטן

אבל בעיני הוא גדול אתן יודעות איפה אפשר ללמוד איפה אפשר לברר איך אני הולכת להיות סייעת או משלימה והאם לומדים בשביל זה ואיפה?

שמחונת

New member
ללמוד ב..

שלום משייי את יכולה ללמוד מטפלת במכללת אריאל תלוי איפה את גרה גם אם את גרה באזור המרכז יש הסעות .את יכולה להכנס לאתר של מכללת יהודה ושומרון ולראות מה הם מציעים. יש אפשרות לפנות לסמינרים כמו בית ברל , סמינר הקיבוצים , לוינסקי ולשאול אם יש שם מטפלות או קורסים שיענינו אותך. בהצלחה

רחלי בן

New member
להיות סייעת

מאד מאד תלוי היכן את גרה ומה הצרכים של היישוב. בעיקרון הכל פרוץ ואין חובה ללמוד משהו לפני כן. את הולכת לעיריה/מועצה למחלקת גנים ומבררת שם. כמו כן את יכולה לבדוק במח´ חינוך לגבי השלמות בגנים במקרה שהסייעת/גננת חולה. עבודה כזו היא מבוקשת בעונת החורף,(בגלל המחלות הרבות של העובדות/ילדיהם). עבודה כזו יכולה גם לתת לך תמונת מצב על העבודה בגן. בהצלחה

למעלה