שלום לכן....

ORITI61

New member
שלום לכן....

לפני שנים הייתי פעילה בפורום הזה....ואני לא יודעת למה אבל כבר שנים שלא נכנסתי.....
יש כאן שמות מוכרים שאני זוכרת ושמות חדשים וכולם עם אותו כאב על אותו האובדן....
היום בערב ט"ו באב (חג האהבה) זהו יום האזכרה ה-13 של אימי האהובה והיקרה....
בשבילי ובשביל אחיי זה יום מאוד קשה כאילו עברה רק שנה ופתאום אני נתקלת באנשים שמבחינתם עברו כבר כל כך הרבה שנים אז מה כבר עושים עניין מיום כזה? וזה כואב כי אני לא מדברת על סתם אנשים אני מדברת על חלק מהאחים שלה...
אחד בדיוק היום טס לחופשה, אחת בדיוק עוברת דירה....והם לא יהיו היום לחבק את אחותם האהובה, לזכור אותה...
זה מקומם-אם אני הייתי בסיטואציה דומה בטוח שבתאריך הזה לא הייתי מתכננת כלום!!! ועוד איך אפשר לשכוח כזה תאריך יפה???? כשכולם חוגגים בו את האהבה וביום הזה לקחו לי את האהבה הכי גדולה, טהורה ואמיתית????
רציתי לשאול אם גם אצלכם ככל שהשנים עוברות הפורום באזכרה מצטמצם?
מחבקת את כולכן.......
יודעת שאתן היחידות שתבינו...

mykal

New member
לא כ"כ יודעת לענות לך,

את יום הזכרון לאמי, השנה ה--28 אנחנו היינו בהרכב מלא,
כולל ילדי, וחתני--והיה מנין ואחי אמר קדיש.

ביום שני הקרוב, נקים מצבה ביום ה--30 לפטירת אבי,
ואני מניחה לפי ההתענינות שיהיו רבים. הפעם חתני יספיד.

מניחה שקפיד לעלות יחד לבית העלמין ושיהיה מנין לקדיש.
אבל כל אחד מתמודד עם המציאות המשפחתית שלו.
מאחלת לך רגיעה. ושאזכרה תתן לך כח לזכרון טוב
די לשרוד את השנה הבאה.

samsonite woman

New member
היי אורית

אני מבינה ללבך מצד אחד. מצד שני נראה לי שאני יותר כמו האחים שלך. האזכרות האלה לא כל כך מדברות אליי ואני לא מרגישה שזה אומר שאני לא עושה עניין מהחסר של אמי ואחותי אלא שפשוט זה בא לי ברגעים אחרים ואולי גם כי הדת לא מדברת אליי מאז שהאסונות קרו. אצלנו עברו רק שנתיים מאחותי ושלוש מאמי אז לבינתיים הפורום המשפחתי נשאר אבל אני לא צופה שזה ימשיך ככה...
מקווה שלא אמרתי משהו שפגע- פשוט איך אני חווה את הדברים

אשבל1

New member
אצלינו לא מתקיימת אזכרה

אולי כי לאמי לא היו אחים ואחיות, הוריה נפטרו, אני הייתי צעירה , היות ועברתי צפונה אני מגיעה לאזכרות אישיות לפי הצורך שלי , והביקורים האלו מאוד משחררים ועושים לי טוב.

וברוכה השבה

למעלה