שלום לכן :)

Roxy86

New member
שלום לכן :)

אני ובת זוגתי מתכננות טיול לחו"ל בספטמבר.. ומכיוון שאין לנו עדיין כיוון אבל כן בא לנו מאד שזה יהיה מקום מקבל (ולא יזיק עם קצת מסיבות לנשים או משהו כזה..) חשבתי לשאול אתכן אולי מישהי מכן טיילה ויכולה להמליץ על מקומות נחמדים.. זה יכול להיות מקומות לבטן גב וזה יכול להיות מקומות לטיולים של ממש ועדיף שזה יהיה משהו שישלב :) תודה

ברצלונה

אין ספק-מקום מקבל ואוירה חופשית ועליזה. מזכירה לי מאד את תל אביב. אמנות מודרנית וקלילה, אנשים ממש ממש נחמדים ומסבירי פנים. צריך להבין ששם הם חיים בפאזה של שלוש שעות קדימה . ז"א, הרחוב בתשע בבוקר נראה כמו הרחוב כאן בשש בבוקר, ארוחות ערב מגישים משעה עשר בלילה ומבלים עד השעות הקטנות גם באמצע השבוע ובכללי, לוקחים את הזמן על הרוחב
. אוכל מעולה-הרבה מאכלי ים, טאפאס... אנחנו בילינו במועדון לסביות עד ארבע בבוקר ואז היינו צריכות ללכת ברגל עד למלון כי בארבע בבוקר, כל מיליון המוניות שעברו על פנינו היו פשוט מפוצצות.. בקיצור, מדובר במקום עם אנשים שיודעים לחיות כמו שצריך! ממליצה בחום

Roxy86

New member
זה נשמע ממש כיף! :)

מבחינת ה3 שעות קדימה נשמע ממש מתאים לנו.. חח מהחיפוש המהיר שעשיתי כרגע נראה רק כרטיסי טיסה יסתכמו בכ1000$, היתכן?

41מיקה

New member
אמסטרדם

לדעתי המקום ואנשי המקום פתווחים לכל , יש מכל דבר , מלא תיירים מכל הסוגים והמינים . אבל אין כמו ספרד ! גם אני מסכימה שברצלונה היא קצת כמו תל אביב , אבל האנשים שם מדהימים , בכל ספרד ! אני נהנתי מאד ! אמסטרדם אמנם עיר ארופאית מאד אבל יש בה פתיחות שאותה את כנראה מחפשת . אבל הספרדים יודעים לבלות ! הולנדים קצת קרים . בטוח תהני בכל מקום ! העיקר לצאת מסיר הלחץ הזה ! אבל לא כדאי לנסוע בחום יולי אוגוסט לאף מקום .... ספטמבר מעולה !

אין אין אין כמו ברלין

מעבר לזה שראש העיר הוא הומוסקסואל מוצהר יש שם רובע גייז ענק עם בארים ופאבים ומועדונים בתי קפה של לסביות הייתי שם עם זוגתי שתחיה 3 פעמים בשנתיים ועדיין הייתי חוזרת לשם בשניה יש שם מוזאונים מגניבים (הלמוט ניוטון והאירוטיקה) חנויות מיוחדות גם של הקהילה הגאה וגם הברלינאים השקיעו מאמצים רבים בזכרון השואה בקיצור - אין כמו ברלין

אח ברלין, ברלין....

אישה יקרה שלי... לאחרונה אנחנו לא מסכימות על כלום, ולכן אני קופצת על ההזדמנות שיש לי להצטרף להמלצתך החמה על ברלין ההורסת. כמו שכבר נאמר - היינו שם 3 פעמים בשנתיים, והיה מדהים. חיי הלילה שם מטורפים, מועדונים בסדר גודל היסטרי, סצינת גייז ענפה במיוחד. יש כל כך הרבה מה לראות שם. בפעם הראשונה היינו 4 ימים, חזרנו לארץ בתחושת החמצה.. הרגשנו שלא מיצינו וכעבור כמה חודשים נסענו שוב. כשהייתי בהרון בחודש שישי, עשינו שבועיים באירופה, וחשבנו כמה כיף יהיה לחזור לחמישה ימים נוספים בברלין. בברלין יש הכל מהכל - מסעדות טובות, רחובות ורובעים שלמים לכל מי שחפץ בשופינג (אפילו אני רכשתי שם את מיטב בגדי...), מוזאונים, חיי לילה (בארים, מועדונים, פאבים), אתרי הנצחה של השואה,החומה המפורסמת. להפסיק להתלבט - להזמין כרטיסים. ההמלצה - אם יוצא קצת יקר - תזמינו לחורף. הקור שם סביל. ממליצה בחום. בברצלונה לא הייתי עדיין למרות שמסתמנת חופשה בפברואר אם תרצה השם... אם ניסע - אני מבינה מהפוסטים שיש סבירות גבוהה להנאה צרופה.

למעלה