שלום לכן...

danad25

New member
שלום לכן...

לא יודעת אם אתן זוכרות אותי וגם הייתי בשם אחר בעבר פשוט שכחתי את השם משתמש..ולא הצלחתי להכנס אז החלפתי.. אז התחלתי ללמוד בויצו חיפה והייתי שמחה לקבל ביקורת גם מכן על הטכניקה שלי בתפירה כי בסטודיו לא מתמקדים כל כך בזה.. אז ברשותכן אני מעלה כמה תמונות ואשמח לביקורות בונות..

danad25

New member
ועוד אחד..

אשמח אם תייעצו לי איזה מהם עדיף להציג לביקורת סופית (צריך לבחור אחד)

oros16

New member
:)

לביקורת סופית הייתי מציגה את הראשון.. יותר מעניין ומיוחד בעיני :]

danad25

New member
תודה לכן.. חיזקתן את הרגשתי

עכשיו נעבוד על 2 דגמים נוספים... מעריצה את כל מי ששרד לימודי אופנה.. לא משנה כמה סיפרו לך על זה אף פעם לא מוכנים ללחץ באמת..

תגידי לי, דנהד, זאת את שהייתי בטוחה שתתקבל

לשנקר ובסוף הם התבלבלו ונדחית? שני הדגמים יפים ויצירתיים, אבל בלי לדעת מה הנושא של הקורס קצת קשה לדעת מה עדיף. למה לא להתייעץ עם המנחה של הקורס?

danad25

New member
בדיוק..אני עדיין ממורמרת עליהם!!

תודה לך. הבגד העליון הוא בהשראת שמיכה- אני לקחתי את זה לכיוון של שמיכה כהגנה מפחדים והשני הוא בהשראת לבנת בניין.... לקחתי לכיוון בידוד.. האמתיש לנו 2 מורות בקורס הנ"ל והתוצאה היא כמו לדבר עם בנאדם עם פיצול אישיות אחד אומר ככה והשני ככה.. ההרגשה שלי היא ללכת עם הבגד בהשראת שמיכה.. אבל הייתי צריכה חיזוק מאנשים שמבינים יותר ממני..

רות מלר

New member
מי מבין יותר ממך ?

ישנם בתי ספר שמכשיר בני נוער , או יותר נכון- להגן על הטענות שלהם- תורת הנאום את יכולה להחליט שההשראה שלך היא מלט ומכאן החומה כל מה שתגיד יהיה נכון - כי עיצובית ככה את מרגישה. על מנת שנוספים יחשבו כמוך, את צריכה להפעיל כישורי מכירה לשאת נאום מלא השראה על הקו שמתחיל בדניונך עד לתך האחרון.

שש שבע

New member
אסור להתמרמר, קחי את זה כמנוף

להצלחה, לא קיבלו אותך? הפסד שלהם, את תמשיכי הלאה, ותוכיחי לעצמך שגם בלעדיהם את מצליחה ואפילו יותר, יש המוני בוגרי שנקר שבכלל לא שומעים מהם.

למעלה