שלום לכן

טטיאנה1

New member
שלום לכן

אני חדשה בפורום , יש לי בת 1.6 אני בינתיים במפעל מ 7עד 16 , , תינוקת עם אמא שלי , ואני בכל זאת לא מצליה לעשות כלום בבית , למרות שאני גרה עם אמא , כי אני מגיעה מעבודה ונשארת עם בת שלי , אחר כך אני מנקה במטבח וב11.30 בלילה אני מתפנה , חוץ מזה אני רוצה ללמוד נהיגה , ואני בקושי זמן לומדת תאוריה , אך אתן מוצאים את זמן ללמוד, לעבוד אולי תנו לי עיצה , בעל י בא המעובודה וישר אומר לי שהוא עייף , וכאילו אני לא עייפה . אולי תנו ייצה מה לעשות כדי להספיק הכל. חוצ מזה אני בזמן אחרון מגיעה מותשת, כועסת ועייפה . תודה מראש עלעיצה.

תאירU4

New member
לנשום... זה דבר ראשון

אני בדיוק כמוך רק שלא גרה עם אמא שלי ויש לי 4 ילדים.. אז מתכננים בתחילת היום מה את רוצה לעשות, ומבצעים אחד אחרי השני. למשל הסדר יום שלנו - אנחנו מגיעות הביתה (אם לא נעצרות לפני זה...) יושבות דקה לנשום אויר הם מול ה-TV ואני קצת מהר מהר מסדרת את הבית אחרי הבלגן של הבוקר. אחר כך מטיילות או כל פעילות אחרת, בשעה 18.30 אני מתחילה את המקלחות - או לפחות לריב איתם על המקלחות. בשעה 19.00-19.30 א. ערב, אחר כך כל אחד עושה מה שבא לו עד שהולכים למיטה. לפני השינה אני שוב מסדרת את הבית - אחרת מה הם יבלגנו בבוקר? וככה מספיקה או שלא מספיקה... נכון שהם מתרגזים כשאני מבטיחה להכין נקניק שוקולד ואנחנו לא מספיקים אבל זה החיים. במקום זה הם היו אצל חברה. בקיצור תכנון מוקדם, יעזור לך מאוד. ממש תרשמי את הסדר יום שלך ותעבדי לפיו. תאיר

טטיאנה1

New member
טוב

שלך לפחות אני הבנתי קצת יותר גדולים משלי , כי שליי בת שנה וחצי , והיא כמו ארבע שלך, האי כמו אש, לא ישובת דקה רק אם יש TVאו ספר לראות תמונות.

אני חושבת שאת מנסה להספיק יותר מדי דברים

בפחות מדי זמן וזה מתסכל אותך. את מנסה גם להיות העובדת הכי טוב בעבודה וגם האמא הכי טובה לבת שלך וגם האישה הכי טובה בבית ולא נשאר לך זמן לראות מי את ומה את רוצה בשבילך. אין פלא שאת עייפה, מותשת וכועסת. גם אני הייתי ככה במצבך. את צריכה להגדיר לעצמך סדרי עדיפויות. לחשוב מה יותר חשוב בכל רגע ולעבוד על פי זה. האם הנקיונות יותר חשובים מלשבת רגע על כוס קפה ולנוח? ואם תדחי את הדברים לסוף שבוע - יהיה לך יותר קל? אני מבינה שהבעל אומר שהוא עייף, אבל אולי שיחה איתו תעזור. אולי אם תשבו ביחד ותעשו רשימה של כל מה שצריך לעשות כל יום ותחלקו ביניכם, כי שניכם עייפים, יהיה לשניכם יותר זמן ויותר קל להתארגן ולהסתדר וגם למצוא זמן לקחת אוויר ולהרגע מהמרוץ המטורף.

למעלה