שלום לכן....

ללה99

New member
שלום לכן....

כתבתי כאן לפני זמן מה...סיפרתי שאני נושאה עם ילדים ושהייתה לי הזדמנות לחוות חוויה עם בחורה ושאלתי את דעתכן.... אז קודם כל רציתי לספר שהיה, והיה ממש מדהים.... ומה שעוד יותר מדהים זה שאני מסוגלת להיות חברה שלה אחרי כל זה. אחרי הכל אני חיה עם גבר וזה היה חדש לי... אבל לא בגלל זה נכנסתי הנה... לפני כמה ימים פגשתי מישהי באזור מגוריי ודיברנו על איזה נושא ורציתי לעזור לה אז נתתי לה את הטל' שלי. המפגש בינינו היה משהו כמו 5 דק' בשעות הערב. למחרת שוחחתי איתה בטל' לגבי הנושא שרציתי לעזור לה ואמרתי לה שאני אבוא לראות את הדבר עליו דיברנו. הגעתי אליה ואמרתי שאני לא מתעכבת כי אני עסוקה והיא שאלה אותי אם אני רוצה לשתות (הציעה אלכוהול) ופתאום שלפה שאלה "נכון שהיית בקטע של בחורות" כמובן שהופתעתי במיוחד לאור העובדה שאנחנו לא מכירות, הובכתי, וכמובן שלא עניתי לה כי אני לא ממש מכירה אותה ולא חושבת שאני צריכה לתת דין וחשבון על חיי. מפה לשם הלכתי הבייתה לא כעסתי או משהו כזה הייתי דיי בשוק...אבל שוחחתי איתה מעבר לכך בגלל הדבר הספציפי שממנו התחילה השיחה בינינו (משהו שלא קשור אלי או אליה) מאז עברו כמה ימים ואני בקשר טלפוני איתה, היא שולחת לי SMS כמובן שהיא לא הרפתה עד שסיפרתי לה שהייתי עם בחורה עכשיו, אני לא כל כך יודעת מה היא רוצה, לא שואלת, אבל גם לא בטוחה שאני רוצה להכנס לאיזהו קטע כזה... היא שולחת לי הודעות בשעות הערב המאוחרות ולא נעים לי לפגוע מצד אחד מצד שני זה לא כל כך מתאים מה גם שאני נשואה. הקטע שהיה לי התאים לי מבחינת הבחורה והסיטואציה סמכתי עליה והכל. אני לא רוצה להסחף לקטע שאני עלולה להסתבך (מתי נתנשק...מישהי רואה??) וסליחה על החוסר פרטים אולי היא כותבת כאן.....(למרות שהיא צעירהמשהו כמו 19-20-)

שלום

מאוד ברור שאותה בחורה מנסה להתחיל איתך. השאלה היא איפה את בסיפור הזה? מה את רוצה? זה שהיית עם אישה אחת והיה נפלא, לא אומר שכל מי שתהיי איתה תהיה כמו הראשונה. את הרי נשואה לגבר, וזה לא אומר שהיית מתחתנת עם כל גבר שהוא. מה זה קטע שבו את עלולה להסתבך? את מפחדת להסתבך רגשית עם בחורה צעירה? את מפחדת להתסבך ברומן מחוץ לנישואים? אנחנו לא מסתבכות בדברים בצורה סבילה. הבחירות שאנחנו עושת וההחלטות שאנחנו עושות הן שקובעות במה "נסתבך". אם לא מתאים לך להיות איתה, פשוט דברי איתה. תסבירי לה שאמנם היתה לך התנסות עם אישה, אבל את לא מעוניינת בזה שוב. פשוט אמרי לא.

לדעתי זה לא בטוח שהיא מתחילה

איתך. יכול להיות שהיא סתם סקרנית, או שיש לה איזה עיניין שמעסיק אותה בקטע. אבל מסכימה עם דייקסטרה שאנחנו יכולות להחליט במה נסתבך או לא נסתבך.

למעלה