שלום לכן

מיכל25אב

New member
שלום לכן

הי אני מצטרפת חדשה ...בזכות דנדוש החדשה...תודה.. אני אחרי החזרה היום של 3 עוברים...אבל הם לא באיכות מי יודע מה הם בשלב 4-5,ואני כבר מתחילה להתיאש....

ברוכה הבאה והמון בהצלחה

מחזיקה לך אצבעות שיעבור מהר הזמן עד הבטא ושתיהיה חיובית
דנדוש

אופה3

New member
שלום מיכל, אל תתיאשי כל עוד את לא

קיבלת תשובה שלילית, תתנהגי ותחשבי כאילו את בהריון, כבר עשו פה וי על טיפולים שהתחילו ברגל שמאל, אז יאלה, להיות אופטימית, לא להתאייש, מחר שבועות, וזה חג מתן תורה, וגם חג לנו מתן תינוקות, אז יאללה לצבור כוחות ולהמשיך עד הבטא החיובית בעזרת השם חג שמח

מיכל25אב

New member
תגובה יפה מהאופה...

תודה רבה על העידוד....אני מרגישה מה זה גרוע...אני מקווה שזה סימן טוב...לפי הv אני מבינה שמגיע מזל טוב?. איזה יופי...שיהיה במזל..

אופה3

New member
היי מיכלי, לא עדיין לא מגיע מזל טוב

אולי בעוד שבוע וחצי , בעזרת השם, אז כל טוב ביינתים וחג שמח האופה

מיכל25אב

New member
אפרופו חוסר תבונה ורגישות.....

אמנם אני חדשה...אבל אני חייבת לספר לכם על ההחזרה שהיתה לי היום.... היה טראומטי במיוחד...אני דווקא באתי די אופטימית..אבל...מעבר לזה שהעוברים לא היו באיכות יותר מידי טובה..שוב...היחס של הרופא היה ...אין לי מילים...ואני כבר חשבתי שראיתי הכל... נתחיל מזה שהוא בא עם הפלאפון ביד...אמר שהוא רק(!!!)עושה החזרה וכבר חוזר..וכך..בוא אפילו לא שאל מה מצב העוברים..כתב מספרים לא נכונים בטפסים..כשהערתי על זה הוא ביטל את טענתי כי זה לא קריטי...(יותר קריטי השניה שהיה לוקח לו לתקן את השגיאה..)תיק תק עשה את ההחזרה..ואז התחיל להיות מעניין..התברר שעובר אחד נשאר במזרק...הוא שוב היה צריך להכין אותי...ואז נכנסו עוד שני רופאים(מכירים את הקטע)ומתחילים לדון בפוליטיקה של בית החולים...מיותר להגיד שלא ידעתי אם לכעוס או למות מבושה..מיותר להגיד שכבר לא ענין אותי להרגע לא ענין אותי כלום רק שיגמר כבר..ועכשיו אני כ"כ כועסת על עצמי שלא אמרתי כלום...גם בעלי התפלא...זה לא שאני כזו וותרנית אבל כנראה מההלם פשוט שתקתי ועכשיו...אני פשוטרותחת

רותחת ובצדק!

את יודעת, הכל נשמע סביל ועל טעויות כבר שמענו כל הרבה שנדמה כאילו זאת הנורמה ולא להפך, אבל הקטע של 2 רופאים שנכנסים ב"אמצע" (וזה בפירוש "באמצע", בדיוק כמו שזה נשמע) זה כבר עובר את הגבול לדעתי, אפילו שלכאורה זה עניין שאמור להפריע פחות מטעות וסירוב לתקן. ברור שלא יכולת להגיד כלום במצבך, אבל לדעתי את יכולה עכשיו-אף פעם לא מאוחר מדי, ורק אם תגידי משהו יש סיכוי שזה לא יקרה שוב.

את רותחת בצדק גמור.

זה לא יאומן כמה שלפעמים הרופאים חסרי רגישות וגסים. לפעמים נדמה שהם מתייחסים אלינו (אם בכלל) כמו אל ניסוי מדעי בלבד, ושוכחים שמאחרי הפעולות המכניות שהם עושים, נמצאות בנות בשר ודם... אין מה לעשות, אנחנו שבויות בידיים שלהם. לפחות כדאי להתנחם בזה שלא כולם ככה ויש רופאים מקסימים.נקווה שלא תהיה עוד פעם, ושאם תהיה, תהיה טובה ונעימה יותר. שנשמע בשורות משמחות! פז.

מיכל25אב

New member
,ודה...צרת רבים...

תודה רבה....אני מקווה שאם זה יקרה שוב...אני אגיד משהו..הטיפולים קשים מספיק בלי שנרגיש שבויים של הצוות המטפל...זה לא רק רופאים... וגם אם לא בשבילי...אז בשביל אחרות שבאות אחרי...

פפושקי

New member
לפעם הבאה...

אם חו"ח יקרה לך מקרה דומה של חוסר התחשבות (בלשון המעטה) - תראי לי מאיפה.... דרך טובה להוציא את העצבים שלנו על מישהו שלא מבין את מצבנו. אני יכולה להבין את ההלם בו שרית - אנחנו לא מאמינות כמה לא רגישים הם יכולים להיות (חלקם, בכל אופן. אני מקווה שכבר נרגעת ושיהיו לך בשורות טובות! ברוכה הבאה וצאתך במהרה!

LeeLoo1

New member
מיכלי, גם לך אני מאחלת בהצלחה, ../images/Emo79.gif

הפורום פה מקסים, מקווה שלא תהיי פה הרבה זמן....

מיליקי

New member
הי מיכל

לא להתייאש כל כך מהר! גם מעוברים שלא נראו באיכות מי יודע מה, יכולים להיוולד ילדים מקסימים! אז סבלנות וחמזיקה אצבעות מילי

ענתאב

New member
בדיעה סופר אופטימית

אני חדשה בפורום ושמתי לי למטרה לעודד אתכן בנות יקרות! האור נמצא בקצה המנהרה אך הוא נמצא ומחקכה לכל אחת מאיתנו. לי יש סיום עם הפי אנד מדהים שיכול לתת המון כ...ו...ח מבטיחה המשך אם תרצו. המעודדת באמת!

saga

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מיכל, מקווה ששהייתך בפורום תהיה קצרה ושתעברי במהרה לפורום הבא אז שיהיה לך בהצלחה, ושחלומך יתגשם במהרה.

ברוכה הבאה מיכל - אל תתייאשי !

שמענו על עוברים "פחות טובים" שהפכו לילדים טובים מאד ! שיהיה בהצלחה !

זוליק

New member
היי מיכל ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה ומאחלת לך שהות קצרה ביותר. קודם כל את צריכה להיות אופטימית ובעיקר כשזה עוד לא שלילי. אף פעם אי אפשר לדעת ולא כדאי להתייאש כל כך מהר. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהתעודדת אחרי כל המיילים שקיבלת. חג-שמח

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואני מקווה שמהר מאוד תעברי ליאכטה הגדולה של פורום הריון
. למה להתייאש, 3 עוברים זה פוטנציאל ל3 ילדים. מה אכפת לך האיכות. מקסימום כשהם יביאו שלילי במתמטיקה בכתה י"א, תגידי למורה שכבר בשלב הטרום עוברי היתה להם בעיה בחילוק
שישרישו ויצמדו לרירית שלך לתשעה חודשים בריאים. חג שמח
נועם

למעלה