שלום לכן

שלום לכן

אשתדל לא 'לחפור' יותר מידי. התוודעתי לג'וני דפ יחסית ממש לאחרונה.התאהבתי מיד. איכשהו אני חושב שרק השנה ראיתי לראשונה סרט שלו.ורק בשבועות/חודשים האחרונים התחלתי לראות בעקביות.המבצע של סלקום די עזר..ובכל זאת בהסתכלי על רשימת הסרטים שלו, ראיתי 14, ולא ראיתי 19, והרשימה של מה שלא ראיתי פה. בקשתי היא כזאת, אם למישהי יש בבית סרטים מהרשימה, ותוכל לסמוך עליי שאחזיר לה את הסרטים בריאים ושלמים, זה יכול להיות מגניב וכיף נורא :) (בבלוקבסטר שאצלנו ראיתי אולי את 'שוקולד' מכל הרשימה.וגם בטלויזיה, ב-YES לפחות, כמעט ואין סרטים שלו.וכשכן, זה אותם סרטים כרגיל אצלם) אז זהו...תודה מראש על שיתוף הפעולה הפורה(בתקווה...) וחיים טובים, מלאים באהבה וגאווה(ברוח ימים אלו). -ה-הרשימה- סיוט ברחוב אלם Private Resort פלאטון פרדי מת:הסיוט האחרון חלום אריזונה בני וג'ון מה עובר על גילברט אד ווד איש מת 90 דקות לרצח דוני בראסקו האמיץ אשת האסטרונאוט האיש שבכה לפני שהלילה יורד שוקולד היו זמנים במקסיקו צ'ארלי בממלכת השוקולד חתונת הרפאים

אני מצטערת,כל הסרטים של ג'וני הם על המחשב..=]

אבל הייתי מלווה לך אותם בשמחה אם הם היו לי על דיסק או קלטת...=]

HakunaMatata15

New member
סוריי אין לי אף אחד מהרשימה ...

בכל מקרה אם יש לך יס.. הם משדרים לעיתים קרובות את צ'ארלי בממלכת השוקולד וחתונת הרפאים

טוב תודה לכן

לפחות על הכוונה... וביס, ראיתי שיש הרבה את- דון חואן דה מרקו. למצוא את ארץ לעולם לא. ליברטין. ופיספסתי כשהיה את לפני שהלילה יורד. אני לא זוכר אף פעם שראיתי שיש את צ'ארלי או חתונת רפאים. מוזר.

cowgirl Ms

New member
יש כמעט כל שבוע סרטים שונים שלו,

ממליצה לעשות מדיי פעם בדיקות בעיתון או משהו, לראות מתי יש סרטים שלו. ובטח בבלוקבסטקים אחרים יש עוד כמה סרטים שלו, אז אני ממליצה לך לבדוק. חיים טובים מלאים באהבה וגאווה גם לך

למעלה