שלום לכן

שלום לכן ../images/Emo23.gif

מה שלומכן? מקווה שכולן מרגישות מעולה לפני איזה חודש ומשהו כתבתי כאן על בעיה שהייתה לי (עדיין יש לי ) ועזרתן לי מאוד, רציתי לשאול אתכן משהו נוסף עכשיו שלגמריי לא קשור, תגידו שמעתן ברדיו פרסומת לאיזה שהוא וירוס שיכול לגרום לסרטן צוואר הרחם? יש לכן מושג מה זה הוירוס הזה?לא הספקתי לשמוע הכל כי הייתי בנסיעה שמעתי בחצי אוזן אבל זה הספיק כדיי להלחיץ אותי

|כן{ בדיוק זה השם של הוירוס

וואי תודה רבה, כתבתי בגוגל ומצאתי קבוצה בפייס שנותנת מידע על זה, טוב אני כבר עברתי את הגיל לזה אבל אני חושבת שחשוב שלפחות לבחורות צעירות יותר שנקראות לדרכי אני אשלח לינק לקבוצה,חושבת שזה נושא חשוב לפחות אם יעזור להן זה עדיף על כלום

קיפפוד

New member
אני לא הייתי עושה אותו

אף אחד עדיין לא יודע מה תופעות הלואי של החיסון. אבל כולם יודעים שבדיקות שיגרתיות מונעות את הסרטן הזה. כך שאיןשום סיבה למלא את הגוף בעוד חומרים לא ברורים.

חיסון נגד סרטן

וירוס הפפילומה הוא הגורם היחידי לא העיקרי לסרטן צוואר הרחם, אחד הסרטנים הקטלניים ביותר בגלל גילויו המאוחר, לבטל במחי יד חיסון נגד סרטן זו בעיה. החיסון מיועד בין היתר לנשים (ואף לגברים, לא בארצנו) לפני הגיעם לגיל בו הם מתנסים מינית פעם ראשונה, בגיל זה עדיין לא מבצעים בדיקות פאפ בשיגרה. הבעיתיות היחידה של החיסון לדעתי הוא מחירו שמביא לכך שמי שיש לה ממון מסוגלת להתחסן ומי שלא ,לא.אל אף סיבסודו כל מנה עולה 370 ש"ח ויש להתחסן שלוש פעמים.

וגם חשוב...

החיסון הוא רק לסוג מסויים של סרטן צוואר הרחם... ויש עוד סוגים שהחיסון לא עוזר נגדם ולכן חשוב להיבדק על בסיס קבוע...

למעלה