שלום לכן

A 2 3 4

New member
שלום לכן ../images/Emo13.gif

אני בת 19 ולאחרונה הכרתי מישהו מקסים , הכל טוב ויפה, הוא נמשך אליי בטירוף, אבל אני .. אממ..בתולה, ולו יש כבר די נסיון.. אני קצת מפחדת לאכזב אותו ואני יודעת שייקח לי זמן עד שאני אוכל להשתחרר בתחום ... מה אתן מציעות לעשות..?

היי לך ../images/Emo24.gif

הפחד שלך לגיטימי והגיוני, ומוכר לי מאוד ואני טיפה'לה יותר מבוגרת ממך. קיימי יחסי מין כשתרגישי מוכנה ואם הוא בת יהיה מעוניין בך הוא יחכה לך וילך בקצב שלך ואם לא- הוא לא שווה אותך. אל תילחצי מזה שיש לו ניסיון, הוא גם היה בעבר באותה נקודה כמוך- ללא ניסיון ואם הוא באמת מקסים כמו שכתבת, הוא יחכה ויהיה סבלני ופשוט תזרמו לאט לאט, צעד אחר צעד, אין מה למהר...

A 2 3 4

New member
הבעיה היא..

בפגישה הראשונה מצאנו את עצמנו הולכים די רחוק!!! זה היה מפחיד אבל זה מה שקרה..... בלי ששמנו לב כ"כ... ועכשיו הוא אומר שזה יהיה מוזר לחזור אחורנית

אז יהיה מוזר...

אז מה??? החיים מוזרים בכל מקרה
אז פשוט תקחו כמה צעדים אחורה, אל תשכחו שרק הכרתם ולאט לאט יותר, ככה תגלו ששווה לחכות קצת ולא ישר לקפוץ אחד על השני.

ellulli

New member
הוא יתרגל

אם זה מספיק חשוב לו.. דברי איתו, תסביררי לו מה את מרגישה.. אני בטוחה שהוא יחכה..

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את יודעת מה הקצב שמתאים לך. נסי להישאר בקשר עם הקצב שלך, מה שמתאים לך, מה שנכון לך. עשי מה שטוב לך
אם הוא האיש המתאים לאינטימיות שכזאת, אז הוא גם ירצה, בדיוק כמוך, שתעשי את זה ברגע שמתאים לך ולא דקה קודם. לא?

למעלה