שלום לכן נשים יקרות...

lower sky

New member
שלום לכן נשים יקרות...

כמה שאלות לי אליכן: 1. בחודשיים האחרונים יש לי פטריה (כך איבחן אצלי גניקולוג לפני כחודש וחצי) שלא עוברת. השתמשתי שלוש פעמים בנרות של אגיסטן, שלושה נרות, לילה אחר לילה ברציפות - ולא עזר. כמובן שאני משתמשת במשחה החיצונית גם דרך קבע... ובכל זאת, עדיין כאבים חדים במהלך קיום יחסי מין (לא שהיו הרבה מידי בזמן האחרון... פשוט נמנעים מזה בגלל שכואב), או אחרי, וכמו גושים לבנים, בין השפתיים החיצוניות לפנימיות שפשוט לא נעלמים. יש לי גם קצת חספוס שלא מוכר לי בנרתיק, כאילו העור לא כל כך נעים למגע. אני חיילת ולכן לקבל טיפול גניקולוגי נורמלי זה סיפור בשבילי. האם אתן מכירות את התופעה? מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בשביל למנוע? 2. היום בדקתי וגליתי שיש אצלי בנרתיק, בעומק של קצת יותר מאצבע, מעין בלוטה עגולה כזו מצד שמאל. המרקם שלה הוא כמו של שאר האיזורים בנרתיק, אבל זה לא נראה לי משהו שהיה שם לפני, או משהו שאמור להיות שם
יש לכן מושג מה זה?! תודה רבה...

yarrin

New member
אני חושבת

שאת צריכה לפנות אך ורק לרופא נשים. אני מכירה את התופעה של פטריות חוזרות ונישנות לא ממני אלא מחברות, יש לזה היום טיפול מונע. פני לגינקולוג ותשאלי אותו. לגבי הבליטה בטח שהייתי פונה עוד היום.

ללכת לרופא נשים בהקדם ../images/Emo13.gif

דאגי לבריאותך! זה לא משהו שאפשר לאבחן דרך הפורום...

למעלה