שלום לכן...חדשה פה

שלום לכן...חדשה פה

שלום לכולן, שמי יהודית, אני אמא לשתי בנות, אחת בת 6 והשניה בת חצי שנה. כרגע אני בבית...חופשת לידה ארוכה ובעיקר קושי להתנתק מהילדה הקטנה ולחזור לשגרה, חשבתי ביני לבין עצמי שיהיה נחמד להעביר את הזמן הפנוי (שהמלאכית ישנה) בפורום בעל תחומי עניין דומים לשלי. אז...מה בעצם עושים פה? לילה טוב יהודית

שיר ל 2

New member
ברוכה הבאה יהודית ../images/Emo24.gif

מה עושים פה? שאלה טובה
שואלים שאלות, מקבלים תשובות , עונים לשאלות, "מכירים", אמהות שיש להן את אותן המחשבות/בעיות/התלבטויות/קשיים/פחדים כמו לכל אמא, צוחקים, מספרים בדיחות, רואים תמונות של ילדים מדהימים של חברות הפורום, מקבלים אפשרות לפרוק כשקשה ולקבל תמיכה וחיבוק (אמנם וירטואלי, אבל עדיין מחמם
) ומצד שני, אפשרות להשוויץ בדברים שהילדים עשו ולשתף בשמחה , לקבל טיפים טובים, עצות, מתכונים, טיפים לניקיון, מידע על מבצעים ועוד ועוד. בקיצורר הכל!! בית חם וממכר, יש כאן בנות מדהימות

בוליפלג

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gifוהשאלה היא מה 'לא' עושים../images/Emo13.gif

מתייעצים, מבררים, שואלים, מתלבטים, משתפים, חולקים, מספרים, נעזרים, מסייעים, מתנחמים, משווים, משוויצים... מתפוצצים משמחה, מתבוססים בעצבות - הכל יחד ולרגע לא לבד.. נשמח לארח אותך בכל עת שתרצי

ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

מנסיוני: אחרי הלידה את כל כולך שקועה בכך. כמה כבר אפשר לדבר עם אחרים על קקי, פטמות, טוסיק אדום גזים וכו'.... פה, בבית הזה, כולנו באותו מקום. כולן פה מתרגשות איתך עם הקקי הראשון אחרי ימי עצירות
, או הצעדים הראשונים וכו'....נותנות חיבוק כשצריך, עצות, טיפים... והכי חשוב מקשיבות כשצריך לפרוק. אני פה כבר מפורום הריון ולידה ו...התמכרתי. ברוכה המצטרפת. והמון מזל טוב

למעלה