שלום לכן בנות....

שלום לכן בנות....

היי לכולן אני חדש כאן גרוש ובן 37 נראה מצוין+2 חמודים ובוגרים עצמאי ומצבי הכלכלי מעל הממוצע . החלטתי להיות כן אמיתי וישיר ולומר שאני מחפש אישה לזוגיות אהבה ואפילו יותר.. אם יש כאן מישהי שבאמת רוצה להכיר מישהו רציני אני כאן מוכן לבדוק כל אופציה עד גיל 34 עד שמנמונת וגרושה. בסופו של דבר כולנו כאן יוצאים נפגשים כדי להגיע לאושר עם אותו בן זוג שאיתו נשתה כוס יין בסוף כל יום בשלוה ואלי נגדל עוד ילד יחד ובאושר אז אני שואל אתכן למה לא לנסות ?? מי שלא תנסה לעולם לא תדע אולי זה היה זה? אתן והתחושות שלכן

jane34

New member
ואני אומרת : אם אתה נראה טוב...

לא יותר קל פשוט לשים תמונה בכרטיס? לחסוך לעצמך א כל המילים......(ועוד במצב כלכלי מעל הממוצע?) ראיתי כבר כאלה שמעידים על עצמם שנראים כל כך טוב .... הם אלה אשר בזכותם אני מחזיקה מעמד בדיאטה.... כי כשאני רעבה אני פותחת תכרטיס שלהם ואז אני כבר לא רעבה..... נראים כמו איזה מלפפון חמוץ ששכב לו בקופסת השמורים ממש הרבה מעל הרצוי...... שים תמונה- פתח שרשור (הכי מפגר שבעולם אפלו)נראה תכרטיס ואז האמן לי שגם אם אתה נראה טוב וגם אם אתה מרויח טוב תאמין לי שתקבל הרבה תגובות. תנסה זה עובד...... המראה שלך אולי יפצה ואולי נחליט לסלוח לך על השרשור הרדוד...... תמונה למשל עם כל כרטיסי האשראי.....ושהפוקוס בתמונה יהיה על ה....... בוקר טוב ישראל!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי את הבוקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה