שלום לכן בנות...

shelly egan

New member
שלום לכן בנות...

ובנים (-אם יש)... הייייי קוראים לי שלי ואני מהפורום של westlife, וסתם התחשק לי לבוא ולבקר בפורומים השונים, ונחתתי כאן, אז הייתי חייבת להגיד שלום, אז.... שלוםויש לי שתי שאלות: כמה זמן קיימת להקת הבקסטריט בויז, ומהם הגילאים של חברי הלהקה? ביי ביי והמשך יום נעים... שלי.

howiefan

New member
הבוייז קיימים

בתור להקה בערך מסוף 1992. הגילאים : ניק הקטנצי´ק - 22 (28/1/1980) איג´יי - 24 (9/1/1978) בראיין - 27 (20/2/1975) האווי - 28 (עוד 10 ימים 29 - 22/8/1973) קווין - 30 (3/10/1971)

shelly egan

New member
מממממממההההההההה????????.

לא נמאס להם?? 10 שנים להיות להקה?! וניק היה חבר בלהקה כבר מגיל 12?! טטטטטווווובבב.........

yaelbsb

New member
הבאקסטריט בויז כעיקרון...

חתמו על חוזה ב- 20 לאפריל 1993, וזה נחשב ליום ההולדת שלהם. אם אתן לא זוכרות, לפני קווין ובריאן היו שניים אחרים: צ´ארלס אדוארדס וסם ליקטה. העיפו אותם ואז צירפו את קווין ובריאן! הבחינות שבהם בחרו את ניק, האווי, אייג´יי, סם וצ´ארלס היו באוגוסט 1992, ולקח קצת זמן עד שהעיפו אותם והכל... אז זה לא בדיוק סוף 1992.. בקיצור, צריך להחשיב את ה- 20 באפריל 1993...

בדיוק!

זה תאריך יום ההולדת שלהם... הם הקליטו משהו בתקופה הזו? איזה שירים היו להם לפני הסינגל הראשון? מישהו יודע?

כן קצת יודעת

all is fair in love if i ever fall in love again - נראה לי שזה השם או קסימום בלי המילה האחרונה lover boy ויש מלא שאני לא זוכרת עכשיו אבל ביום אחר אני אבדוקבשבילך

yaelbsb

New member
כל השמות שכתבת....

if I ever fall in love let me be your loverboy יש גם את get ready here I come זה לאאא של באקסטריט! הם שרו את זה בהופעות שהם עשו כי לא היו להם שירים משלהם! אבל we´ve got it going on זה בהחלט הסינגל הראשון, ולדעתי גם השיר הראשון שהם הקליטו! אולי הם הקליטו לפני את tell me that I´m dreaming אבל אני לא בטוחה... דרך אגב, את If I ever fall in love הם שרו בהופעה בארגנטינה בשנת 1998... והם לא הקליטו את השיר הזה!

למעלה